Buna Pogonici... sa le scot cum asa?
pai astea de ici nu mi-au zis nimic au vazut la eco un hidrosalpinx de 17 mm destul de mare am mai facut dupa aia alte 2 eco si mi-au zis ca s-a retras adik era mai mic de 5 mm dar se vedea clar ca trompa era inchisa.
Nu mai stiu ce sa fac nici Zadori nu mi-a zis nimic o sai scriu in seara asta sa vad ce-mi zice si el.
Merci din suflet, alta problema offffff...
Nu as vrea sa le scot prt. nu ma sfatueste gine a mea si avea probleme cu trompele a facut 3 fiv-uri nereusite dar la 42 de ani a reusit sa ramana gravi natural.
va pup
alexia..citeste CAPITOLUL HIDROSALPINX SI ai sa te lamurestiiiiiiiii
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Multumesc sisipi , pisucmic de raspunsuri.
Pisucmic, eu vreau totusi sa incerc in Austria la wunchbaby, nu stiu mi s-a pus pata pe ei , prefer mult mai mult clinica unde ai facut tu insa cred ca e si mult mai scumpa, parca un FIV -ICSI ESTE 3700 EURO?....nu-mi amintesc bine dar stiu ca m-am uitat la ei pe sait de mult. Vroiam sa mai intreb unde ai stat cazata in Vienna.
Melisa draga
Cred ca trebuie sa faci unde simti tu ca e mai bine. Si din cate am citit aici, Wunschbaby are multe multe rezultate bune.
Noi am stat foarte bine, la Pensiunea Vitis (www.pensionvitis.at), si a fost foarte bine ca pret si fantastic ca si conditii. Bine pozitionata langa metrou, langa un mall, proprietarii ffff draguti.
Mult succes.
Pisuc Mic 6+