FIV Europa (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Melisa am uitat sa iti spun de hotel: am stat la Hotel in Hernals, e-mail madara2@aon.at.
Camera a costat 52 de euro iar daca vreti sa lasati masina in garajul hotelului mai costa 10 euro pe noapte.
Am fost foarte multumiti de conditii. De la hotel clinica este aproape, am facut 15-20 de minute cu masina.
Am facut rezervarea cu vreo 3 saptamani inainte si cand ne-am dus hotelul era plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Multumesc sisisipi , maine seara am sa-i trimit e-mail domnului doctor desi cea care ne raspunde la e-mail mereu este sotia cred. Maine ne vine raspunsul la o analiza CFTR si-n functie de ea stim ce avem de facut mai departe, mergem inainte sau ne oprim aici.
Sa dea Domnul sa fie bine sa putem ajunge si noi macar la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Sisipisi , prietena mea e acum la clinica pt ca face deja fiv. ieri a avut punctia. I-au scos doar 3 ovo , din pacate... dar poate sunt cele mai bune!Vom vedea mai departe. Ma pregatesc si eu luna urmatoare...!

Mergi la inceput

adijo 3 ovo sunt super bunutze. Sper sa iasa cu bebelush.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

pt fetele care au nevoie de medicamente

Mie prof Strohmer de la Goldenes Kreuz mi-a dat Merional si mi-a zis de la inceput ca cel mai ieftin e in Ungaria. Mi-a dat si reteta in maghiara... E acelasi lucru cu Menopurul de la noi, care e bineinteles de 3 ori mai scump.

Pe perioada FIVului, Orgalutran si Ovitrelle le-am luat de la clinica de la ei, si au fost destul de scumpe, dar n-am mai avut timp sa ne ducem pana in Ungaria sa le cautam; era si weekend...
In schimb, Decapeptylul pe care ni-l vindeau cu 130 de euro - cutia de 7 fiole, desi eu mai aveam nevoie doar de una!, l-am cautat in Ungaria si l-am gasit cu 50 de euro cutia!

Asa ca sfatul meu, pt fetele care inca n-au inceput FIVul si nu-s presate de timp este sa nu cumpere de la austrieci, ci sa le ceara reteta - o sa va dea de la farmacie din Ungaria pe reteta in germana fara probleme.

va doresc succes, sa va fie usor si sa iasa cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,

In sfarsit o veste buna!

BetaHCG 416 la 2 saptamani dupa FET, si 1749 dupa inca 2 zile!!!
Nici nu ne vine a crede, suntem fericiti, asteptam ecografia pe 16 august sa vedem cati sunt

Asa ca acum savurez fiecare mica greata si alte mici simptome si tare fain este!
Multumesc tare mult lui Danyalo si Cristal1995 pentru tot ajutorul super prompt! Ati fost realmente nemaipomenite!

Si daca va mai avea cineva Progesteron injectabil de 50 sau 100 mg (nu depot, ci din cel care se face la 1-2 zile) as fi in continuare f recunoscatoare). De asemenea, daca mai pleaca cineva curand in Austria, la Viena, sau in Italia as indrazni sa va rog sa-mi luati si mie de acolo Prontogest!

Si Balanta, CorCora, Bryny, cine mai este prin preajma: va mai amintiti ce scheme ati luat dupa confirmarea sarcinii si pana cand? Eu iau inca, pana la eco si Estrofem (echivalent de Progynova), si Utrogestan, Aspirina 100 mg, acid folic (evident). Si cum spuneam, din proprie initiativa Progesteron injectabil (100 mg la 2 zile de data aceasta), cu acordul profului.

Pup pe toata lumea si va doresc atat de mult sa aveti rabdare si perseverenta ca sa traiti aceeasi bucurie.

Si rugati-va pentru noi sa tina 9 luni!!!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

FELICITARI pisucmic!!!!!!!!!!!

sarcina usoara! sa savurezi fiecare moment pana apar bebelusii!!!

te pup cu drag
Gabi

Mergi la inceput

pisucmicooo, ce veste minunata!
Felicitari, felicitari! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa, copil/copilasi sanatosi si tot ce va mai doriti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Pisoiule: felicitari si sarcina usoara! Te pup mult

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

pisucmic ce veste buna!!!
felicitari!!! sarcina usoara si bebei sanatosi!!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput