FIV Europa (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor,

In primul rand, Violeta, imi pare rau, nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Sper din suflet sa fie bine pana la urma!

In al doilea rand, fetelor, am si eu o intrebare stupida (ca sa nu spun tampita de-a dreptul!!): in curand o sa incep si eu stimulare si de data asta o fac cu puregon 200. Spuneti-mi si mie, daca iau Puregon Pen 900 e ok? 900 nu e concentratia, e cantitatea, nu?? Deci, iau de 900 si dozez 200 la fiecare injectare? Ati inteles ceva din ce-am zis?
Cred ca trebuie sa iau o pauza de la a ma informa ca deja le am pe toate varza si incep sa-mi pun tot felul de intrebari anormale.

Va pup si bafta multa tuturor,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Arina21 draguta 900 este UI(cantitatea)vezi daca nu cumva are si in plus cateva ui., stiu ca puregon 300ui are in plus 100ui, intrebarile nu sunt stupide, sunt normale, toate avem o cadere ceva,.
Succes mult si sa fie intr-un ceas bun.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Denisa, mersic! Avem caderi, da, dar parca eu sunt rau de tot acum. Imi trebuie neaparat o pauza de la toate, daca m-as putea detasa pana incep tratamentul, ce bine ar fi!!
Vreau sa-mi cumpar medicamentele si apoi sa nu ma mai gandesc, sa nu mai caut pe net, doar sa urmez tratamentul fara prea multe intrebari. Cred ca m-am implicat prea mult in trasarea tratamentului, oricum.

Ve pup si succese maxime!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Fetelor am fost la Wunsch. Facem FIV la ciclul urmator, adica sper sa incepem daca hormonalele mele ies bine. Am primit o veste super tare, cum ca nu am absolut nici o problema dupa parerea lor, nu ii impresioneaza nici cilul meu de 26-35 de zile, dupa parerea lor este un ciclu chiar regulat, nici FSH-ul meu de 13 luna trecuta. Mi-au spus ca AMH-ul nu este nici el relevant. Au facut niste cercetari si au ajuns la concluzia ca AMH poate scadea si dupa aceea sa creasca la loc. Chiar m-au intrebat de ce vrem sa facem FIV:)). Mi-au facut o eco si pe ov drept erau 4 foliculi dragalasi si a zis ca nici nu ii mai numara pe cei mai mici, iar pe ov stang inca cativa mititei si unul grasan si babanos care se pare ca va produce ovulatia pe maine, in ziua 20 a ciclului. Chiar au zis ca daca mai aveam vreme sa stam 2 zile la Viena faceam o inseminare, dar din pacate noi nici rezervare la hotel nu mai aveam si aveam si altele de facut pe acasa.
In alta ordine de idei oferta de vara include medicatia numai ca in loc de puregon folosesc un echivalent numit fostimon, care contine tot FSH ca si puregonul si gonalul dar e mai ieftin. Au zis ca daca vroiam sa fol puregon trebuia sa il cumparam pe banii nostri dar dadeau celelalte medicamente merionalul, cetrodide si nu mai stiu care mai sunt , ca am o punga intreaga. Eu care am lucrat in industria farma stiu sigur ca principiul activ conteaza, FSH e FSH oricum s-ar numi produsul, asa ca nu are rost sa dam bani in plus numai pentru o marca, adica sa cumparam numele si nu produsul.
Prima consultatie nu este inclusa in oferta si a costat 115 euro. Si daca vreti sa luati oferta va trebui sa platiti jumatate in avans. Deci pe noi ne-a costat 1700 si ceva euro.
Sper sa va foloseasca informatiile si sa auzim numai de bine.

Pupaturi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Mult noroc Sisipisi !
Wunsch trebuie sa fie cu noroc !

Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Salutare fetelor! La wunsch oferta de vara se individualizeaza in functie de caz, din cate am observat. Prietena meas e acum la clinica , ei nu ii dau medicatia gratuit . au pus-o sa platesca si Fostimonul si pregnylul, si orgalutranul si nu mai stiu ce - nu i-au oferit nimic gratis.In schimb ii vor face PBD in pretul fertilizarii. Le-am scris si eu ieri, pt ca si eu vreau sa incep - sunt tare curioasa mie ce-mi spun. Noi am fost la prima consultatie in aprilie( si eu si prietena mea) si de aceea , i-au spus cei de la clinica, nu putem beneficia de promotie...! Cica e doar pt. pacienti noi! Mi se pare o prostie.! Pana la urma ei i-au oferit PBD gratis..
SISIPISI bafta! Sa ne vedem in tomna gravidute toate!

Mergi la inceput

adijo si mie mi se pare o super prostie. Dar daca a fost deja la o prima consultatie in aprilie, de ce s-a mai dus prietena ta din nou pana acolo? Mai bine zici si tu ca ceri o prima consultatie vizavi de ultimele rezultate, poate asa considera ei ca trebuie sa te incadreze la oferta.
Eu citisem de la voi de oferta asta dar nu am zis direct. Cam pe la sfarsitul consultatiei am intrebat: Si cam cat o sa ne coste? Ne spusese Dr. Fischelmaier ca vor face IV sau ICSI functie de ce vad la momentul recoltarii, deci ar fi fost o diferenta de pret plus PB.
Si atunci ea, care deja imi daduse o lista cu preturile a zis, ca au o oferta speciala vara asta dar nu stie daca intra si medicatia si a intrebat pe asistenta de la receptie si aceea a zis ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castanca spune:

Draga Gabi B,
mii de multumiri ptr informatia cu Clexane-ul si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna fetelor!Si eu tot la Wunch am de gand sa merg pt FIV dar in septembrie , inca nu am fost la prima consultatie dar urmeaza spre sfarsitul lunii august , sper . Vroiam sa intreb pe cele care a-ti fost deja, se merge intr-o anumita perioada a ciclului, imi trebuiesc analizele hormonale deja facute? Si unde a-ti stat?
Si eu am vorbit cu d-na F. si la fel ca si voua ni s-a zis ca pretul este de 2990 euro totul inclus, inclusiv medicatia, si prima consultatie gratuita, insa nu avem timp deocamdata sa ajungem.
Va pup si bafta multa celor care sunt deja acolo.

Mergi la inceput

Melisa trebuie sa mergeti cu ceva analize nu mai vechi de 6 luni unele si altele valabile un an sau chiar 2.
Daca ii spui Dr. F ca vreti sa mergeti la prima consultatie o sa iti transmita lista cu analize atat pentru tine cat si pentru sotul tau.
Noua ne-au luat banii pentru prima consultatie, 115 euro.
Unele din analize necesita mai mult timp, asa ca spune-i sa iti trimita lista.

Mergi la inceput