FIV Europa (32)
Raspunsuri - Pagina 18

Arina21 spune:
'neata tuturor,
Mi-au raspuns cei de la Wunsch si mi-au spus ca e valabila oferta de FIV+ICSI+PBD de 2990+10%VAT. N-au scris nimic de medicatie dar nici nu-i mai intreb, eu ma bucur ca intra PBD in oferta ca era destul de scumput.
Eu nu prea scriu ca n-am timp, dar va urmaresc
Bafta tuturor,
Arina

Gabi_B spune:
Dragele mele,
va citesc de mult si am gasit mereu lucruri utile si motive de incurajare pe forum.
N-am mai scris de mult, dar iata povestea mea:
Am facut 2 FIV-uri in Romania, la dr Dracea, primul nereusit, al doilea reusit, dar finalizat cu sarcina oprita in evolutie la 6-7 saptamani...
Am facut al 3lea FIV la Goldenes Kreuz in iulie, iar ieri am avut rezultatul - beta HCG pozitiv!!!! 358,4 !!!!
Sint tare bucuroasa, dar in acelasi timp mi-e frica sa nu se intample ca data trecuta!!
Au fost 3 embrioni de ziua 3 introdusi, unul mai frumos si 2 mai bleguti. Am insistat un pic sa puna 3, mai ales la varsta mea de 34 de ani...dar au fost de acord austriecii pana la urma, tinand cont de istoricul meu de FIVuri nereusite si inca o sarcina obtinuta natural inainte, pierduta tot in primul trimestru...
Acuma intrebarea mea e, nu e cam mare beta HCGul asta? E posibil sa fie 2?
ca 3, nu cred ca sint...
va pup

balanta_tm spune:
gabi, felicitari pt reusita !
Eu in ziua 12 de la ET am avut betaHCG 270 si am sarcina unica (si eu am crezut ca poate am gemeni, dar e un singur bebe).
Eu am transferat 2 embroni la 72 de ore: unul de 8 celule si celalalt de 7.
Sarcina usoara!

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Gabi_B spune:
multumesc, dragele mele
si va doresc la toate ce-mi doresc si mie! sa iasa odata soarele si pe strada noastra, ca-l asteptam cam demult!

elena74 spune:
Felicitari Gabi ! si sarcina usoara !
Poti sa-mi spui te rog, cu ce medic ai facut FIV la Goldenes?
a fost acelasi la prima consultattie, monitorizari, ET?
Multumesc
Elena

Gabi_B spune:
draga elena74,
prima consultatie a fost prin aprilie, cu prof. Strohmer, pe care nu l-am mai vazut la fata pana la punctie!
Ecografiile mi le-au facut alti 2 dr, n-am retinut cum ii cheama, iar embriotransferul dr Pekic. Oricum, am inteles ca ei sint o echipa de 4 doctori, mai e un prof., Obruca, care era in vacanta in iulie cand am fost eu acolo.
Parerea mea este ca unul din profesori stabileste schema de stimulare la prima consultatie, in functie de istoric, si mai vine la punctie. Mi s-a parut ca stiu ce fac si ca asa obisnuiesc, sa lucreze in echipa. Erau pacienti multi, pe banda rulanta, ceea ce mi se pare ok, inseamna ca au experienta.
Nu pare sa fie ca in Romanica, unde dr tau e dumnezeu si nu mai intreaba si nu se sfatuieste cu nimeni, si cum ti-o fi norocul!
In orice caz, recomand cu toata caldura Goldenes Kreuz, cred ca e o varianta f buna!
Pt fetele care au nevoie de Clexane, care se gaseste mai greu - eu am gasit la farmacia Natura vis-a-vis de policlinica Titan, din Bucuresti.
Va pup si va doresc la toate sa reusiti
Edit: locatia

violeta74 spune:
Fetelor va rog din suflet sa ma ajutati cu o parere daca puteti;persoana care-mi doneaza ovocite are sopc iar in urma stimularii ultimul estradiol este enorm de 15000 ,astazi trebuia sa faca pregnyl dar s-a amanat pt miercuri in speranta ca va mai scadea valoarea estradiolului,am vb si cu dr si mi-a spus ca atata timp cat nu facem pregnyl la valoarea asta nu vor fi probleme,singura problema e sa scada estradiolul ca sa poata face punctia.Daca cineva s-a confruntat cu ceva asemanator va rog din suflet sa-mi dati un semn.va multumesc