FIV Europa (32)
Raspunsuri - Pagina 13
Corina dora Visinoiu spune:
nu am scris de foarte multa vreme aici, dar azi as vrea sa va impartasesc prin cea am trecut eu.
In urma unei IVF/ICSI efectuata la Tübingen, am aflat pe data de 1 iulie ca sunt insarcinata. Ne-am bucurat nespus, si eu si sotul meu, pentru ca reusea de prima data. Desi aveam deja sangerari usoare inca de pe data de 26 iunie, nu mi-am pierdut speranta, si, intr-adevar, la testul de sange de pe data de 1 iulie, a iesit hcg-ul la 120. Sangerarile au continuat, doctorita mi-a recomandat magneziu, sa iau in continuare Utrogest 2x3, si sa nu fac efort.
Astazi am avut programare la ecograf, si se pare ca s-a eliminat totul. Am sperat pana in ultima clipa sa fie bine, uite ca n-a iesit. Mi-au mai luat azi sange pentru hcg, dar probabil ca a scazut deja foarte mult, crede doctorita.
Sunt foarte nefericita, si as vrea sa pot sa uit toate suferintele prin care am trecut. Am simtit nevoia sa ma destainui aici.
Celor interesati, le recomand cu caldura "Kinderwunschpraxis Dres. Göhring" din Tübingen. Se poarta foarte frumos, si au intotdeauna o vorba buna, iar cabinetul este foarte bine dotat.
Nu stiu daca voi mai incerca vreodata o astfel de metoda. Cred ca o data omul este dator sa incerce, ceea ce am si facut, insa cred ca nu e bine sa iti fortezi prea tare destinul. Daca iasa iasa, si daca nu, nu. Pur si simplu asa e.
Imi pare rau daca v-am "poluat" topicul, dar n-am stiut unde sa scriu.
Ralu_mv spune:
Corina, imi pare rau pentru nereusita, mai ales ca a fost sarcina...
Nu poluezi forumul, stai linistita, aici se scriu experiente fiv in Europa, asta ai scris si tu.
Nu stiu ce probleme aveti, dar poate niste analize amanuntite de sange va vor elucida mai bine, tot cum e dreptul vostru sa nu mai faceti nimic... Si eu m-am lovit de acest " daca e sa iasa, iasa", dar mi-a adus prea multa suferinta, asa ca am zis sa fac tot ce pot, si pana atunci poate intervine si o minune.
denisa220972 spune:
Corina dora Visinoiu sincer i-mi pare foarte rau ptr. cele intamplate,cuvintele sunt de prisos, este bine sa te descarci undeva.
Ralu_mv mutatiile la Sinevo. Cred ca si Femibionul 800 este ok.Aici se discuta mai mult despre trombofilie si medicamentatie, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153964.
In legatura cu medicul din Viena, cred ca este obisnuit cu tot felul de intrebari. Asa ca mai bine intreb, decat sa-mi para rau dupa de ce nu am intrebat?
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot
balanta_tm spune:
ralu_mv, eu analizele de trombofilie le-am facut la Synevo; mutatiile le-am repetat si la Bioclinica, fiindca mi se parea prea mult sa am trei mutatii (am sperat intr-o greseala de laborator, dar n-a fost asa).
Cu mine Profesorul a vorbit despre mutatiile mele in ansamblu, insa a insistat ca MTHFRul are nevoie de vitamine (B6, B9, B12). Nu stiu daca mi-ar fi dat Lovenox(Clexane) daca as fi avut doar o alela de MTHFR.
Depre FolMit, eu mai in stoc si iti ofer cu drag (am schimbat pe Femibion de cand sunt insarcinata), doar spune-mi cate cutii iti trebuie. Am mai multe cutii, a cate 60 de tablete fiecare. Singurul inconvenient este ca expira la finele lui Noiembrie, dar ma gandesc ca le vei consuma pana atunci. Eventual scrie-mi pe MP.
19+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
Ralu_mv spune:
Multumesc Denisa pentru link ul despre trombofilie, eu ma descurc cam greu prin forumul acesta. Atat mai scriu, si apoi intreb pe acolo ce nelamuriri mai am :)
cat despre tipul de vitamine pe care treb sa le iau, dr. nu mi-a impus ceva anume, mi-a dat doar ca exemplu Folmit, magneFol Plus, si ele au in comun concentratia de B6, B12. Eu pana acum vreo 2-3luni am luat vit. Materna, care au aceeasi concentratie, dar nu vreau sa mai iau multiminerale, ca nu am obs vreun efect +, faza in schimb cu lipsa B-urilor o banuiam si eu, ca am mai experimentat cure de B complex (dar fara B12...) si am avut impresia macar ca ma simteam mai bine.
Corina dora Visinoiu spune:
multumesc frumos pentru gandurile bune.
am sunat la cab. si hcg a scazut deja la 22.
sper sa treaca cat mai repede durerea din suflet.
denisa220972 spune:
Corina dora Visinoiu intotdeuna ma rugam sa-mi aleaga calea cea mai scurta de suferinta DD(eu le-am trait pe amandoua) , mai bine iese b-hcg negativ de la inceput decat sa vezi ca este pozitiv si dupa sa inceapa sangerarile ,este foarte greu sa stai o perioada de timp in incertitudine, este bine, nu este bine si tot asa. Asa stii de la inceput "asta e" si vezi ce este de facut.
Sper sa-va lumineze DD calea si sa alegi cea mai buna varianta ptr. amandoi. Dar progesteronul nu ti-la facut?
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-homozigota.
adijo spune:
Corinate inteleg foarte bine- si eu am trecut printr-o astfel de pierdere anul trecut. inainte de ecograful care ze face la 6 sapt. am inceput sa sangerez, iar la eco nu s-a vazut nimic; bhcg era prea mic pt ziua in care eram- concluzia sarcina oprita in evolutie; pentru mine insa acest semiesec a fost un imbold puternic pt a continua- am zis: SE POATE!
Eu zic sa incerci acum sa uiti de tot - sa te relaxezi pe o plaja minunata, sa vizitezi , sa te bucuri de vara! Apoi, linistita, sa reanalizezi situatia voastra. Si daca vei considera atunci ca nu merita efortul oprestete, dar , eu cred ca trebuie sa epuizam toate incercarile posibile ca sa nu ne para rau mai tarziu...
Sisipisi spune:
Fetelor, am fost ieri la Synevo si am facut APCR si anticorpii antispermatozoizi.
Asta a fost ce mi s-a cerut de la Viena, de fapt numai APCR ca anti-corpii aia i-am facut de capul meu. Mie de ce nu mi-au cerut teste genetice????????? Daca apuc sa plec din Ro si ma duc pana la Viena si cer teste genetice, aleluia. Ca in NL nu o sa imi dea nimeni trimitere pentru asa ceva:(. Si sotul meu nici nu este aici, probabil testele astea ar trebui sa le facem amandoi nu?! Oricum, dupa 3 luni de menstruatie normala dupa incercarea de IV din februarie, acum am intarziere. Fir-ar sa fie, daca o ia razna, ce ma fac?!
Corina e greu sa treci prin ce treci tu. Numai ca tu ai reusit, macar si pe jumatate. Dupa primul nostru esec am zis sa mai incercam si noi o singura data, la alta clinica. Daca nu iese, probabil vom renunta si noi la metoda, dar nu ne vom pierde speranta intr-un miracol.
pentru toata lumea.
adijo spune:
Sisipisi poate e cu ochisori!S-au mai vazut cazuri... In legatura cu testele genetice nici mie nu mi le-au cerut . Am vazut ca astfel de investigatii se cer cam dupa 3 FIV nereusite.