Mamici si Gravidute Italia -73-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Andreea-bafta sa rezolvi cu toate actele
e tare stresant de mers pe acolo.....si cu copii dupa tine
a plecat deja sora ta?
Cami-te asteptam cu vesti!
Kemsy-azi ziceai ca ai rezultatul analizelor?

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

AM O VESTE BUNA...pt cine e interesat

mai de ceva vreme citeam pe site la prefectura din judetul meu (Mures) ca se elibereaza pasaportul electornic in 30 zile lucratoare...m-am uitat acum iar si se elibereaza in 14 zile calendaristice. Asa ca intrati pe situl din judetul vostru sa vedeti in cate zile se elibereaza. Eu una ma bucur nespus de mult ca merge mai repede

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Nafi, Ginger m-ati omorat divortatelor

Da Ioana, decat sa stam precum pisica si soarecele, dar el nu isi da seama inca cat rau ne-a facut...imi e mila(tampita de mine), azi l-au durut implanturile din gura, probabil le fa pierde
Ma doare sufletul ca va trebui sa nu mai merg cu camperul la mare, adik sai sustrag de la niste bucurii pe copii, dar realizez ca eu trebuia sa-l suport dublu pe dansul care nu era facut ptr plimbari...mereu obosit , imbufnat...satul de viata
eu ma bucuram si traiam enorm toate iesirile la munte sau mare cu cortul din tineretile mele
In fine, ptr ca am un contract indeterminat vreau sa incerc sa "aprofit" sa vad cat vor putea sa-mi dea bancile ptr a achita partea lui la casa 50%...macar sa-l multumesc cu ceva
Trebuie sa fac si pasajul de proprietate ptr masina(camperul si mercedesul nu intra la imparteala )

LAlexandra bani de salar nu imi va da, doar daca il chem in Tribunal din nou(alti bani, alta distractie)...daca ma vor licenta fac tamtam cu sindacatul, am dovezi , venita prima plec ultima
daca nu ma licentiez , de fapt nu ma vrea nimeni ca am de munca, nus fara

Ginger nu poate pleca dansul ca e unul din patroni(cu numele, dar e)

Nafi care Roxana?...daca e cea la care ma gandesc, va cunosteti de pe forum?
Pitica asta seara a papat tortellini si ciresele, innainte de culcare a vrut si laptic , dupa a dat la boboci...pe mama nu am anunta-o ca mancase multisor si saraca cred ca ia pus 2 biscuitei in lapte, eu i-as fi facut un pic lapte +apa
Odata la o luna papa bine

Astazi are serbare juniorul...am asteptat eu de data asta vacanta sa vina mai repede

pup toate fetele si promit ca sant barbata

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

Am vrut sa zic Roxali nu Roxana! am gresit din viteza dar ma adresam tie

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

v-am mai pus niste pozici cu asta micul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.Am fost dupa analize si nu suntttttttttt graviiiiiiiii.Sunt fericita mai putin al meu sot,dar important e ca nu sunt.Nu stiu ce se misca,zice socrela ca poate se misca uterul,nu stiu.Toti au ramas un pic cam tristi ,dar io nu.Nu pt ca nu imi doresc alt copil dar intai trebuie sa fie libniste in casa,pace apoi mai vorbim de copil.Am inceput din noi exercitiile am stat la soare totul normal.Si cel mai frumos e ca o sa merg acasa daca domnul este deacord.

pupici dulci

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
Vad ca ati asteptat sa intru sa va spun de analize, insa ieri nu am mai avut cand. Parca as avea 5 copii, asa de ocupata sunt. Sa nu radeti, dar ma simt mereu contra cronometru, trezeste-te, da mancare copilului, spala vasele, urca in masina copilul, carutul, pleaca in stg-dr, descarca copilul, carutul, sacose, dat mancare iar la copil, eeeeeeettttttttccccccccc!!!!!!!!!!!!! Am nevoie de o pauza maaaaare!
Dar sa va zic ce e important: A iesit o anemie mica, trebuie sa ia fier 3 saptamani, negativ la celiachie insa cu o valoare mai mare la analiza sangelui, semn de alergie sau viermisori. Asa ca trebuie sa merg cu kk sa-l dau la analizat.
Cam asta.
Azi a ajuns si box-ul nou, pot face treaba fara stres prea mare
Roxali, ginger, nafi, alexandra, andreea, ioana

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

GIANI, MA BUCUR PT VOI!!! lasa ce o sa fie bine, ai incredere!
si la al meu i-a iesit ceva anemie, din cate am inteles, astept si eu saptamana viitoare ce zice doctorita de ultimele analize, dar abia vineri mergem.
stiu, mamico, cum e sa nu iti mai ramana timp de nimic

CAMI, poate asa e cel mai bine acum, ca sa iti pui ordine in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Cami, ma bucur ca nu esti insarcinata, daca asa iti doresti tu.
LAlexandra, am vazut pe Alessandro, e ca o gogosica, frumos!
M-am uitat pe site-ul serv pasapoarte Iasi, si la fel scrie, 14 zile calendaristice.Uraaaaa!!!!!
Si noi trebuie sa mergem sa facem titlu de calatorie, ma gandesc sa merg sa fac poze, dar unde??Cum trebuie sa fie pozele astea, trebuie indeplinite anumite cerinte?

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

offfff...si la titlu de calatorie imi trebuie poza?
trebuie sa studiez pe site la ambasada...nu se fac acolo, eventual

Giani, de pe unde esti din Iasi, am si eu neamuri pe langa Harlau

Mergi la inceput

ANDREEA, cand revii de la ambasada sa imi spui ce ti-a trebuit pt titlul de calatorie. mersi

Mergi la inceput