Mamici si Gravidute Italia -73-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

oooo... Roxali... am inteles ca stai sa divortezi? ....ce pacat...nu stiu povestea dar precis ai motivele tale bine intemeiate .Imi pare rau pentru copii.Sper sa gasesti liniste si serenitate in viitor. Pupici din partea noastra.
Fetelor,azi am primit conferma ca copii mei sunt acceptati la gradi din seprembrie,saptamana viitoare am intalnirea...sunt electrizata .Am sa va tin la curent.
Cami- stiu ca copii misca del la 14 - 15 saptamani , ar trebuii sa ai burtica deja si testul "foarte" pozitiv,zic eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

CIAO!
ALI, sa nu iti para rau de nimic. Sunt convinsa ca atunci cand al luat decizia de despartire ai stat si ai cugetat, asa ca pt un moment de-al lui, acum, tardiv, de parere de rau si "suferinta", nu are sens sa iti para rau.

ieri eram la vecina mea si a venit o preietena de-a ei care incerca sa isi vada copilul, care prin pile fusese incredintat tatalui, in Romania, si desi ea are drept de vizita nu a vrut sa i-l arate. ce porci sunt unii, si spunea si ea ca la cate a indurat, la fel si cu violenta asupra ei, nu regreta ca a divortat chiar daca acum e greu sa vada copilul. i-am zis ca eu la cum se comporta el i-as face viata un iad, mai ales ca el a adus copilul acum in Italia fara consimtamantul ei...halal cei de la vama, l-au lasat sa treaca si habar nu am cum

in fine, nu asa vrea sa fiu in locul nimanui cui ajunge la divort, dar daca e prea mult si mai sunt si alte chestii....atunci nu mai are rost sa se complaca intr-o asa situatie. de-acum ii ai pe prunci asia frumosi pt care sa lupti sa le faci viata frumoasa.
ce nu inteleg si imi pare rau...ca trebuie sa iti gasesti alt loc de munca...si daca nu gasesti ce faci? iti da el banii de salar

va , micutul doarme si poate reusesc si eu sa ma odihnesc putin

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Un divort nu e o tragedie cand esti doar in doi (am experienta pentru ca si eu sunt la al doilea mariaj), e putin mai greu cand sunt si copii la mijloc...si mai rau cand sunt doi de nationalitati diferite ...dar se trece peste asta.
Nu mi se pare corect faptul ca ti-a cerut sa schimbi serviciul , Roxali, de ce nu se duce el de-acolo ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Neata!

Nebuneala la Tribunal ieri, adik un codaloi...in fine, am mai avut ceva in plus de semnat(altfel eram din nou nevoita sa ma intorc la judecator !!), printre care si ca trebuie sa-mi gasesc ceva de lucru ca nu ma mai suporta in aceiasi fabrica ptr ca "sufera"(parca stateam ptr mine!!)
A plans de sarea camasa pe el, dar daca n-ar fi fost cele 3 ciresele de pe tort , ca final, m-as fi sacrificat sa mai suport multe ptr copii

Nafi nu stiam ca ai mai fost casatorita...cum de plangeau toti??

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

Eh...e o poveste destul de lunga...dar pe scurt sa zicem ca divortul a fost finalul unui mariaj devenit imposibil din varii motive care ne-au depasit ( desi amandoi am facut tot posibilul sa iesim la liman) si asa am decis (eu am facut primul pas) ca era cazul sa ne despartim ptr ca mai mult ne chinuiam asa. a fost si el deacord dar amandoi cu inima grea ptr ca ne legau inca sentimente complexe si puternice.

Si asa am ajuns la tribunal amandoi vorbind ca si cum eram ok , faceam glume , radeam...asa cum facem mereu...Traducatoarea oficiala , o doamna de vreo 50 de ani..era uluita sa ne vada in relatii asa bune. cand judecatorul a inceput sa intrebe daca e deacord......pe sot l-a pufnit plansul, desi s-a luptat sa fie tare ...dar nici nu mai putea vorbi...traducatoarea era podidita de lacrimi si ea de nu mai putea traduce si a trebuit s-o fac eu, mama pe banca in spate plangea...grefiera era evident impresionata aproape de lacrimi iar judecatorul si el uluit ca nu mai vazuse asa ceva...

Asta e..a mers usor caci n-am avut nimic de impartit. eu n-am vrut nimic , amintirea unei superbe relatii de 6 ani imi era deajuns. Si acum suntem in legatura si ne intelegem f bine, il tin la curent cu viata mea si cam atat...

Viata merge inainte...si surprize placute sunt mereu...e loc mereu de mai bine!
Asa ca Roxana...capul sus si vei vedea ca intr-o zi vei fi mai fericita decat poate speri in momentele astea.

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nafi, Ginger m-ati omorat divortatelor

Da Ioana, decat sa stam precum pisica si soarecele, dar el nu isi da seama inca cat rau ne-a facut...imi e mila(tampita de mine), azi l-au durut implanturile din gura, probabil le fa pierde
Ma doare sufletul ca va trebui sa nu mai merg cu camperul la mare, adik sai sustrag de la niste bucurii pe copii, dar realizez ca eu trebuia sa-l suport dublu pe dansul care nu era facut ptr plimbari...mereu obosit , imbufnat...satul de viata
eu ma bucuram si traiam enorm toate iesirile la munte sau mare cu cortul din tineretile mele
In fine, ptr ca am un contract indeterminat vreau sa incerc sa "aprofit" sa vad cat vor putea sa-mi dea bancile ptr a achita partea lui la casa 50%...macar sa-l multumesc cu ceva
Trebuie sa fac si pasajul de proprietate ptr masina(camperul si mercedesul nu intra la imparteala )

LAlexandra bani de salar nu imi va da, doar daca il chem in Tribunal din nou(alti bani, alta distractie)...daca ma vor licenta fac tamtam cu sindacatul, am dovezi , venita prima plec ultima
daca nu ma licentiez , de fapt nu ma vrea nimeni ca am de munca, nus fara

Ginger nu poate pleca dansul ca e unul din patroni(cu numele, dar e)

Nafi care Roxana?...daca e cea la care ma gandesc, va cunosteti de pe forum?

Pitica asta seara a papat tortellini si ciresele, innainte de culcare a vrut si laptic , dupa a dat la boboci...pe mama nu am anunta-o ca mancase multisor si saraca cred ca ia pus 2 biscuitei in lapte, eu i-as fi facut un pic lapte +apa
Odata la o luna papa bine

Astazi are serbare juniorul...am asteptat eu de data asta vacanta sa vina mai repede

pup toate fetele si promit ca sant barbata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

Azi va las eu ,sunt matiala,ca mergem la consulat la Bologna.Tre' sa facem cert. de nastere la Giorgio si titlu de calatorie...sa vedem,poate imi face sotul si imputernicire,pana la urma nu s-a decis daca vine si el in tara cu noi(am rezervat bilet 10 iulie-3 august).

O zi buna!!!

andreea, Ambra si Giorgio
cu noi ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

ciao,
intru repede sa o intreb pe ANDREEA...vad ca pleci cu titlul de calatorie, cu ce te intorci...adica cu pasaportul la baietel?...ca stiu ca dureaza sa il faca in tara

sa va salut si pe reastul
sa aveti o zi superba

Mergi la inceput

Roxali - imi pare rau da' mai bine e asa .Tu ai cetatenie italiana ? nu mai doresti sa te intorci in tara ?
La Alexandra - daca ai pile nu dureaza mult sa-ti faci pasaport . Mie mi l-au facut in 2 zile si nici macar nu am dus copii la fotografat ....

Mergi la inceput

GINGER...de asta electronic in 2 zile...ca asa gasesc si eu pile!, ca acum numai de asta se mai face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Neata
Alexandra-cind l-am facut al meu e cu valabilitate 10 ani
asa ca mai am inca pina expira....
al fetei in schimb ii expira anul viitor si mie buletinul si o sa am ce umbla iar dupa procuri in ambasada si de mers acasa
deja mi-e groaza de pe acum....
Ginger-felicitari pt locul obtinut la gradi!
la tine poate a contat ca ai 2 si 2 la privat ai ce plati
la stat stiu ca se plateste mensa si aia in functie de venit
p.s-in caz (ca ai arit peste posturi(eu sint Ioana fostul nick katiapam) ne stim noi demult

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput