Mamici si Gravidute Italia -73-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

LAexandra, sigur e nevoie de 2 poze iar prezenta ambilor parinti e obligatorie.Eu stau chiar in IS, dar mama si socrii stau in judetul Iasi: Tibanesti si Tansa.

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

GIANI si cine mai e interesat, uite ce mi-au raspuns de la ambasada

Documente necesare pentru eliberarea titlului de calatorie pentru minor (este absolut obligatorie prezenta minorului si a parintilor acestuia!):
TITLUL DE CALATORIE ESTE VALABIL 30 DE ZILE SI NUMAI PENTRU INTOARCEREA IN ROMANIA
- certificatul de nastere romanesc al copilului sau estratto di nascita italian (apostilat de prefectura locala) din care sa rezulte numele parintilor, in original si copie,
- documentele de identitate romanesti valabile (pasaport/carte de identitate) ale parintilor, in original si copie,
- certificat de casatorie/sentinta de divort definitiva si irevocabila/certificat de deces, in original si copie (daca este cazul),
- declaratia de acord a parintilor pentru efectuarea titlului de calatorie,
- este necesara prezenta ambilor parinti..

asa ca nu ne mai trebuie poze, fac ei acolo, sunt convinsa.
Dar ne lamureste Andreea cand vine de la ambasada

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

alexandra-scuze ca nu ti-am raspuns mai repede,am ajuns pe la 17 acasa,si m-am luat cu treburi...deci,pt. titlu de calatorie trebuie:un formular pe care ti-l dau ei acolo;copii si originale la certificatele si buletinele voastre (a parintilor);2 poze (dar de fapt iti iau doar 1) cu bb,si 65 euro.Pozele sunt bune de marimea celor pt pasaport,oricum o sa-i faca ei poza la bb acolo,habar nu am la ce le trebuie sa duca si parintii poza...cine stie?!Titlul de calatorie ni l-au dat azi,certificatul de nastere va fi gata peste 3 sapt.-o luna.Booooomba :certificatul de nastere costa 200 euro(la copii pana la 6 luni)si 270 euro la copii de la 6 luni in sus.Am ramas fara cuvinte cand am auzit...

ioana-nu a plecat sora mea,maine seara pleaca...avem atatea de facut...nu vreau sa ma gandesc la ziua de maine ...si la cat de suparata o sa fie Ambra...

o sa mai intru zilele urmatoare... pe toate!!!

andreea, Ambra si Giorgio
cu noi ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

deci AU MARIT TAXELE.
azi m-am uitat pe site si scria ca pagina cu taxe e in "reconstructie". sotul a fost si a facut certificatul de nastere acum vreo 3 saptamani si a platit cam 70 de euro, iar atunci cand m-am uitat titlul de calatorie era 5 euro, daca bine am citit atunci.
raspunsul ce vi l-am scris l-am primit azi de la ambasada din Roma si nu scrie nici pe site nicaieri de poze. La astia in Roma cand facem programare ei scriu inapoi ce acte ne trebuie, asa ca mai vad atunci prin iulie.

MERSI ANDREEA.

Mergi la inceput

SERUS!
Eu va las , desi cred ca azi o sa o beau singurica...lumea e la mare, asa-i?
Noi in casa, il astpetam pe tati de la munca, ca a mers si azi cateva ore. Abia astept sa soseasca si cred ca si Alessandro, ca doar e satul de mine toata ziulica.
Va am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata!
noi sarim peste mersul la mare ca e cam innorat
si avem destule de facut week asta
poate maine dupamsa
Kemsy-stiam eu ca nu are nimic Loris
nici nu ma gindeam altfel
cu vitamine si mincarica recupereaza repede
ei una doua slabesc cind sint bolnavi si la fel de repede pun inapoi
Alexandra-nu te lua dupa preturile alea
cel mai bine cind trimiti mail intreaba actele de care ai nevoie si pretul
Andreea-nici n-am cuvinte!!!!
nu-i posibil
sint de o NESIMTIRE!!!!!
profita la maxim ca lumea are nevoie de acte si scot la bani de pe spatele romanilor de e strigator la cer
serviciile lasa de dorit
cit ai platit cind i-ai facut ambrei certificatul?
eu cind l-am facut Pt Giulia am platit 130 pt certificat de nastere
anul trecut cind am mers in tara l-am schimbat al meu si al sotului din modelul vechi in modelul nou
aceeasi hirtie acelasi certificat care ori il faci aici ori in ro e la fel
diferenta e de la cer la pamint!!!!!!
in ro am platit TAXA 1 LEU adica 25 centi de aici si aici cer 200 euro pt un certificat.....n-am cuvinte
ca sa-l faci in ro nu stiu cit costa hai sa fie un 30 de euro sa zicem dar nu 200,e inadmisibil

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Eleni-unde umbli gagica?
imediat tre' sa nasti si nu sintem pe faza cu galeria daca nu ne mai anunti nimic
hai ca sint pregatite
da si tu un semn!
apareti si dipareti
si Cristina si Alex-2 vb si iar tre 2 ani pina mai ziceti ceva
hai ca sineti asteptate cu poze,faceti-va un pic de timp si intrati
Abramburika-cum te mai simti? greturile au mai trecut?
a zis Giulia ca vrea un bebe,m-am gindit sa-i luam unul care zice mama,plinge etc.....
Andreea-cicciobello care-l are Ambra face ceva? plinge,casca cind ie somn,zice mama ?::::Etc???? se mai joaca cu el?
ce ziceti e buna ideea cu bebelasul? ca atita-i plac,mai are si o vad cum ii leagana,ii pune la nana,ii plimba cu caruciorul,cred ca o sa-i placa

Mergi la inceput

Cami-important e ca esti bine
poate e mai bine asa,poate nu e momentul
poate va regasiti,va rezolvati problemele si veti decide mai incolo ce e mai bine pt voi
Andreea-iar o sa ai citeva zile de suparare ca pleaca sora ta
cu avionul mergeti acasa?
tu cind mergi unde mergi la cluj?vin si yo daca mergi in cj

Mergi la inceput

m-am uitat pe mailul ce l-am primit de la ambasada in data de 13.05, cand a fost sotul sa faca certificat de nastere...ERA 70 EURO!!!, ce le-au scumpit ....., mai mult decat dublu.
vorba lui fratele meu..iti mai iau si bani pt traducere...da ei nu trebuie sa stie ambele limbi ca sa lucreze la ambasada..ca doar e munca lor....asta e...platim si ne rugam sa nu mai trebuiasca si alte acte ...

Mergi la inceput

Alexandra-ai un puiut asa de dulce
ce frumos sta el in patul mare

p.s.avem patul la fel
de fapt am luat tot dormitorul nou dar am mai renunat la citeva piese din el

Mergi la inceput