Mamici si Gravidute Italia -73-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Vin cu vesti bune...azi dim. m-au sunat ca a luat loc Ambra la gradi,la stat,asa ca anul asta de gradi' suntem asigurati,nu platim nimic......cel putin asa cred,ca are sotiorul I.S.E.E f. mic...Tre' sa merg in comune,sa fac cererea pt. mensa,si o sa stiu sigur atunci.Important e ca am fost si le-am dat conferma,si are Ambra locul sigur.

Sora mea a ajuns sambata la 13,duminica am fost la Mc'D.,ieri dim. am fost la mare,si azi am umblat pt. gradi'...ce repede trece timpul!

ioana-ms. mult pt. pm!
ce v-ati distrat la mare...nu inteleg dc nu erai in costum de baie,doar arati f. bine ...

cami- nu ai facut inca testul?

nu am citi decat ultima pag...poate reusesc sa-mi fac si eu cont nou la poze,si le pun si astea noi...

andreea, Ambra si Giorgio
cu noi ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

PETRO, multumesc mult de raspuns, DA, ASTA E!
NAFI...nu ne mai face ciuda cu silueta ta, bravo tie ca areti asa bine, lasa ca s-or duce si centimetrii aia cumva.
ANDREEA ma bucur ca ati prins loc la gradi, asa, asa distreaza-te cu sorela ta.

eu il astept pe sotul sa vina ca azi iar m-a zapacit micutul, of, abia astept sa treaca zilele sa nu mai avem dureri de burtica, sa se obisnuiasca si el cu toate si sa nu mai imi sparga timpanele

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Intru scurt ca deja nu mai sunt la subiect
Alexandra,o mamica mi-a spus cand era Cris nou-nascut ca bebele ei de aceeasi seama,doarme fr bine noaptea,nu are colici.am intrebato ce face?Mi-a zis ca mananca iaurt activia pt tranzitul ei intestinal,si asa probabil ca o mica parte trecea in lapte...eu stiu...poate se leaga cumva o exlpicatie.Daca incercati si merge,sa imi spuneti si mie,o alta:bea zilnic EA,un litru de ceai de chimen,a doua zi 1 litru de finochio...deci mama,sa se inteleaga...
Cami,m-ai socat
Andreea,super fain.loc la gradi,sora in vizita
Nafi,oasele inca se mai retrag
Giorgi,te asteptam cu vesti despre barza
Kemsy,sa stii ca nu e normal ca un bebe sa nu poata sta in fund?!Dar nu sta chiar deloc?sa zici ca sta un pic si aluneca?ai citit despre problema asta?eu l-am pus de la 3 luni in fund pe perne,bine ca statea mai tot timpul la 45 de grade,poate 30,apoi la 4 luni jumate l-am bagat la girelo....la 5 luni fugea prin casa...cine ma vedea zicea ca ii dauneaza copilului,acum cine mai stir...sa citeste despre problema asta,si sa iei numai lucrurile pozitive,ca netul poate sa te streseze si negativ cateodata

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

PETRO, multumesc mult de raspuns, DA, ASTA E!
NAFI...nu ne mai face ciuda cu silueta ta, bravo tie ca areti asa bine, lasa ca s-or duce si centimetrii aia cumva.
ANDREEA ma bucur ca ati prins loc la gradi, asa, asa distreaza-te cu sorela ta.

eu il astept pe sotul sa vina ca azi iar m-a zapacit micutul, of, abia astept sa treaca zilele sa nu mai avem dureri de burtica, sa se obisnuiasca si el cu toate si sa nu mai imi sparga timpanele

Imi inchipui ca te-a zapacit de cap! si eu abia astept sa scape de colici!!

Alessandro va implini curand 2 luni, ai facut programare ptr vaccin? noi deja am programat ptr 24 iunie.

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Nelia - unde mergeti la mare? abia astept sa mergem si noi la mare dar ma tem ca nu va fi prea curand. maxim vom da cate o fuga la Lacul Garda sau la vreo piscina in apropiere. ne-am fi dorim o mica vacanta prin septembrie dar avand in vedere cheltuielile cu casa nu cred ca o sa avem timp si bani ptr vacanta. dar asta e..nu le poti avea chiar pe toate!Cat despre cum arati nu te stresa! iti iei un costum de baie frumusel in care sa te simti bine si gandeste ca la mare o plimbare pe plaja faca bine la silueta si nu mai spun de inot...daca stii sa inoti e cea mai buna modalitate de a slabi sau macar de a tonifia un pic musculatura. Distractie placuta!

Berarpiri - mi-ai facut pofta cu Mc'D ! ce bine ca nu trebuie sa platesti gradinita! Si noi am facut o simulare si a reiesit ca trebuie sa platim cam cat la o particulara...asa ca pe Riccardo o sa-l dau la nido doar daca imi gasesc un loc de munca bine platit caci altfel..ce iau pe mere dau pe pere... Asteptam poz(n)ele ! dar ce e cu noul cont?! ca eu nu m-am prins caci n-am citit niste pagini din urma si cred ca am pierdut subiectul

Fetelor eu acum ma pregatesc de . l-am hranit pe fomila, l-am imbracat frumusel si acum tati il duce in centru la o plimbare ca eu sa am terenul liber sa fac curat caci acusica vine mama (poimaine!) si desi nu se asteapta sa gaseasca curat ca in spital nu vreau sa las nici asa dezastru...

Simonicutza- pe unde te-ai ascuns?
Slimatei - inca nu te-ai intors din tara?!
Elizuka- cum iti merge cu burtica?
Multi pupicei si pentru Raluk , Abramburika, Roxali, Daraban

O seara placuta tuturor

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Andreea-am fost atunci prima zi si nu m-am dus pregatita de baie
nu stiam nici cum e apa
dar de ieri tot la costum sint
nu sint eu slabanoaga dar n-am retineri :))
super cu gradinita!
asteptam pozele noi
Kemsy- mititicul Loris
cred ca ti-a fost tare greu sa-l vezi cum i-a luat singe
daca e vesel,se joaca,e miscaret nu cred ca are nimic
daca nu sta in fund deloc sau ar avea ceva probleme ii gaseau imediat sau te trimiteau cu el de mic
eu imi amintesc cind era mica la controle cum o intoarcea pe toate partile
nu sta deloc deloc sezut sau se rastoarna?
sa sti ca nu toti au acelasi ritm,nu e zis ca tre sa stea sezut sau sa umble repede
ma gindesc des la tine si sper din tot sufletul sa nu aiba nimic
abia astept sa ne dai vesti cind primesti analizele
Cami-allorraaaa?????
ne ti asa ?
mai spune ceva
ai facut testul?
Nafi-lasa ca se duc incet cm si kg
despre albumul cu poze e pe picasa
daca iti faci cont acolo avem multe dintre noi poze,ne adaugam la favoriti si ne putem uita la poze fara sa punem linkul aici
adica sa nu le mai lasam on line,intri la adresa ta de poze si acolo ne gasim la fiecare albumele
in plus se incarca f repede
Cristina-unde a disparut??? poze cu voi nimic?
hai sa o vedem si noi pe Giulia! te asteptam
Stefyyyy?????? cind mai dai un semn de viata si tu?
cum e cu dintii? mama ta? operatia? cum te-ai descurcat cu fetita in ro????
Abramburika-ce ai combinat azi?
fain ca ati fost in piscina
raspund cu intirziere mare....;)
mai imi scapa si mie
tre' sa caut adresa ca nu imi da mapa apropiata cu poze ca sa vad exact pe unde e magazinul
azi am fost iar la mare cu prietenamea si baietelul
Alexandra-odihneste-te cit poti si tu
vezi de ce nu-mi vine sa fac alt bebe ?
ca a mea a fost f cuminte,minca si dormea
cind era mica minca la 3-4 ore si adormea cind ii faceam rutina iar cind se trezea nu apuca sa plinga,scrincea un pic si ii dadeam lapticul
are 3 ani dar inca nu am facut o noapte alba
treziri dese da dar sa stau cu ea ca sufera de colici niciodata
poate si din cauza ca a fost hranita doar cu lapte praf si nu a avut probleme deloc
si dupa un bebe asa cuminte tot zic ca de mai fac unul o sa-mi vina unul raut si plingacios ca sa compenseze si cu Giulia ....

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,fetelor!

Kemsy,eu am folosit amidon de orez (parca asa ii spune)dupa baita,puneam cam o lingura intr-un vas cu apa si o clateam la sfarsit.Functioneaza foarte bine.Sunt niste granule in cutie de plastic,iar eu am cumparat de la farmacie.

Cami,pana acum nu te-ai gandit deloc ca s-ar putea sa fii insarcinata?Felicitari,sa ai sarcina usoara si bb sanatos!

Petro,nu ne-a trecut raceala,tot fonfaiti suntem si inca mai luam paracetamol si ne mai curatam nasurile

N-am alte vesti,zilele astea am stat pe acasa cu artista.Poimaine,in schimb,mergem la Bv sa vedem bebelina..oare cine ma intrebase unde nasc?La clinica Eva din Brasov..daca am timp sa ajung!Glumesc,dupa 30 de ore travaliu cu Anais,nu-mi fac griji
Incredibil ce repede trece timpul sarcina asta..nu-mi vine sa cred ca mai am 2 luni!!!Parca nu m-am pregatit destul moral...acum ma gandesc ca va fi asa mica,mai stiu eu oare cum sa tin un bebelus in brate?!O sa ma descurc cu alaptatul?Cum am sa ma impart intre ele?Si nici macar nume nu i-am gasit....

Va las,ca ma apuca depresiileO seara buna!

Raluca

de Anais Iasmina si +29

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai am de recuperat 3 pag...poate dis-de dim

LAlexandra sotul e catolic, nu santem casat in biserica din cauza ca ii trebuia dezlegare de la Papa( amai fost casatorit o data)...pe baiat si pe fata i-am botezat la biserica din sat -catolica, dar am considerat ca e ok, tot cristiani sant si preotul e un om de aur

Maine e "ziua cea mare" a separari si am incheiat toate actele cu avocata , adik avocatele intre ele
De rasul plansul , dansul cica iub copilasi, dar nu vroia sa dea 50% ptr doctor ( de fapt pe baiat l-am dus o dat la un privat si de imbolnavit o dat pe an max)...
nu vroia sa imi lase actele ptr copii , ca cica ii duc in Ro, fara minte ...cu 2 cetateni ita plec asa haihui....si cate si mai cate

intru de dim ca sigur n-ma somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Neata!
va las cite o calda
Roxali-bafta pt azi!
sa obtii ceea ce iti doresti

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA!
ALI, incep cu tine, azi tii cap de afis, lasa ca ce a fost mai greu a trecut, de-acum sunt doar hartogarii. Sa treci repede peste necazurile astea

NAFI, vroiam si noi sa ne programam si chiar ieri mi-a venit scrisoare pt vaccin, ca suntem programati in 8 iulie, ora 10,10. Cand am vazut plicul ma gandeam ca ma anunta ca imi dau banii, mai ales ca toata lumea imi spunea ca trebuie sa merg eu sa ma programez, da, na, uite ca s-au gandit ei sa ma cheme.

NELIA, nu stiu cat tin chestiile astea, pe al meu stiu ca il doare burtica ca mananca cu pofta, ia mult aer si nu vrea niciucm sa ragaie...ne tot "certam" amandoi pe tema asta.

IOANA e mare diferenta intre alaptat si lapte praf, ca la lapte praf e si mai consistent si nu ia atata aer ca sa ii doara burtica, cica, asa stiu eu.

aseara am plans, ieri numai in brate a vrut sa stea, ma durea si operatia si nu am mai rezistat psihic, iar aseara ca sa ne faca in ciuda a stat cuminte cateva ore in leagan! ma enerveaza cel mai mult ca am impresia ca schimbarea asta la el e de cand a venit mama, ca l-a tot luat in brate sa nu cumva sa planga copilul si de atunci tare mi-e frica ca s-a invatat asa, ca inainte plangea un pic si daca vedea ca nu il baga nimeni in seama se oprea si dormea singurel, nu brate sau mai stiu eu ce....i-am spus si sotului ca trebuie sa ne mobilizam cumva sa vedem de ii putem face iar program, ca asa eu nu mai rezist, nici la baie nu pot sa merg decat in urletele lui
sa nu va spun ca aseara a adormit dupa baita, da stiam ca trebuie sa se trezeasca sa pape, asta era la 10, zice sotul-hai pune-te la somn sa te odihnesti, zic- ma pun degeaba ca se trezeste imediat...asa a si fost, noroc ca inca nu adormisem ca sa fiu si mai chiauna de cap, dupa ce a papat, a atipit el asa, cum l-am pus in pat a inceput frichineala si strigat dupa noi, da nu plangea, doar se smiorcaia. eeeee, stai tu asa pana adormi, sotul cand a vazut ca asta tot smiorcaie a dat sa vada ce si cum, nu va spun ca de cum l-a vazut a inceput sa rada...clar ca atunci nu il durea nimic si vroia sa fim prezenti acolo! asa ca trebuie sa nu il invat asa prost ca nu putem fi prezenti 24 din 24 langa el, trebuie macar 5 minute sa mai stea si singurel.ata, ca v-am zapacit si m-am plans si eu destul

mi-am amintit, IOANA, eu vreau acum mai mult sa mai fac unul...ca poate vad si eu cum e cu copil cuminte....sau poate o fi si mai rau

va pup

Mergi la inceput