Mamici si Gravidute Italia -73-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Cami, fa un test repede!Ca sa miste bb ar trebui sa fie mare sarcina, nu?cel putin 12-14 saptamani.
Yoana, super ideea abramburikai cu karaoke!Mi-as lua si eu unul

Abramburika, nu e puturos si nici gras. E slabanog, si foarte activ. Azi i-am luat sange si a plans cu niste lacrimi...Joi seara merg dupa rezultat.
Alexandra, ce pofta mi-ai facut cu cele de acasa . Pofta buna!!
Noi in casa, eventual ies pe seara, daca nu ploua, la o plimbare cu carutul.
Zi buna!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Intrebare: Loris se irita f tare pe piele de la caldura si transpiratie. Se poate pune amidon la baie?Imi zicea cineva. Si daca e asa, exista special, sau de la supermarket?

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

a adormit...nu stiu pt cat timp
offf, asa greu e ca zboara toate prin casa, dar pana nu vine seara sotul nu pot face nimic, ca deja micutul cum aude zgomot, se trezeste.

CAMI...asa stiu si eu ca la 16 saptamani poti simti pe bebe in burtica...pana acum nu ti-ai dat seama? felicitari!...cum mai esti cu sotul...o sa te descurci? Si vroiam sa te intreb de ce nu mai mergi acasa, ca doar daca esti insarcinata nu are nici o treaba zborul, poti pleca linistita.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

KEMSY...ciuda, ti-am facut pofta...lasa ca am eu o pofta de briose, cand mai faci sa ne trimiti si noua. Si noi stam in casa ca e prea cald afara, iesim si noi mai spre seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!

ioana - karaoke vroiam sa ii iau si eu la Craciun fetei (Craciunul trecut), dar deja ii luasem cadoul cand l-am vazut pe asta. Si la cat de incantata e, cred ca o sa il iau anul asta. Si S. e cu dansatul si bataitul. Cantatul, mai putin, dar ii place sa se dea in spectacol .
Nu-mi vb de spatiu, ca as putea sa deschid magazin de jucarii . Fericit va fi acel copil cand m-oi apuca sa le dau pe toate. Deocamdata le ma tin pt. bb2.

kemsy - amidon pt. baie stiu ca e unul special, gasesti si in supermercato, la reparto cosmetice pt. bb, sampoane, creme si alte minuni. Si eu am inteles ca e bun, insa nu am folosit niciodata.

cami - intreb si eu ca fetele ... alte semne de sarcina nu ai? Ciclu intarziat, greata, somnolenta etc. Ca sa miste e mare sarcina .. eu am 11 sapt. si nu l-am simtit inca. Iar la S. la 14 sapt. am simtit miscari. In fine, daca e ceea ce iti/va doresti... sa fie intr-un ceas bun!
Dar, fara sa o zic in nume de rau, pe bune ca nu te inteleg. Ti-a mai zis-o si roxali la sb. tau cu probleme, cred ca nu stii ce vrei de la tine, de la viata in general. Nu esti hotarata incotro sa o apuci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Cami-pai cel mai bine fa repede un test
uite eu am o prietena,am nascut amindoua in aceeasi perioada 2 zile de diferenta si in timp ce alapta s-a trezit ca-i misca ceva prin burta
era deja in luna 4-5 cind prima eco era deja eco morfologica
ma gindesc ca nici tu nu ai avut ciclu daca inca alaptezi si daca e asa cum zici si tu esti cam pe acolo
nu prea vroiai dar daca a venit nu prea mai ai ce face
sarcina usoara si sa ai un bb sanatos
acum cu 2 o sa fie mai greu pt tine,in sensul ca esti derutata si trista si cu multe probleme
daca n-ai reusit sa te rupi cu un copil cu 2 nici atit
asteptam vesti cit de repede
nu ne mai tine in suspans
sotul cum a primit vestea?
Abramburika-ce cadou i-ai luat Silviei?
e chiar frumos ala ce mi-i l-ai aratat,tre' sa dau o tura prin auchan sau toy's ca sigur au
imediat mergem la mare,astept sa treaca orele astea fierbinti ca e prea cald
Alexandra-pofta buna la bunataturi
aici sint o gramada de magazine si sint si unele supermercate care au produse romanesti
Kemsy-uita-te in supermercate unde sint lucrurile de bebe,produse baita se numeste amido di riso
e bun,am folosit in primul an,destul sa pui o lingura in apa la baita
se face apa albicioasa
in farmacie costa mai mult decit in magazin
eu de ex vara cind era asa cald o ungeam cu mainile cu praf de talc(baby-talco)
imediat dispareau bubitele de la caldura si nu se mai irita
pune-i daca vrei sa vezi ca e mai bine,pe la git,sub brat,la spate,la picioruse
incearca sa vezi

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

IOANA, si la noi e magazin cu produse romanesti, da, na avem si noi bazdacii nostri si ne plac numai anumite marci, iar cand merge sotul acasa cumpara din acelea. Cand avem pofta mare ne luam si de aici, da nu au acelasi gust.
Baiatul meu a dormit 15 minute...ca apoi a trebuit sa faca kk si s-a trezit, acum se delecteaza in leagan, isi tot povesteste singurel, da, parca vad ca nu-l tine mult.
abia astept sa mai creasca sa umplu si eu casa de jucarii

am tot vazut prin anumite poze, da nu mai stiu la cine, ca aveati pus jos puzzle de copii din material din acela gros. de unde ati luat ca vreau si eu sa pun la el in camera ca e rece tare jos. M-ati inteles la care ma refer?

Mergi la inceput

ioana - i-am luat atunci www.toyx.it/open2b/var/catalog/b/4382.jpg" target="_blank">zebra saltella e gira de la Fisher Price. Atunci era cu calaritul, cal vroia de fapt, dar nu am gasit ceva sa imi placa. Si asta mi-a placut ca se si invarte, nu e numai dondolo. I-a placut ... si acum o mai calareste cand isi aduce aminte .

Mergi la inceput

alexandra - daca e vb despre www.personalcity.com/ebay/foam/cb115cb219_01bm.jpg" target="_blank">asta, are sigur la Toys si in orice mag. de jucarii, ba am vazut si in unele supermecate. Tappetto puzzle in gomma ii zice.

ioana - karaokele ala nu il gasesti decat la www.imaginarium.it/" target="_blank">Imaginarium. Au mag. si www.imaginarium.it/tiendas/detalle?metodoAction=detalleTienda&idTienda=700" target="_blank">pe langa voi. Stiu ca m-am interesat la vremea aia si la alte mag. de jucarii, dar nu aveau ca asta de copii mai mici, asa, ci ceva mai avansat, tip Canta tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Cami - deja misca?!! sa ne tii la curent atunci! si sa fie intr-un ceas bun! asta e...toate se intampla ptr un motiv si cum imi place mie sa cred..tot raul spre bine!

Yoanag - m-am amuzat tare cand mi-am imaginat-o pe Giulia cu toate chestiile alea pe cap! cred ca intr-adevar o peruca ar face-o fericita!

Kemsy - multi pupici micului Loris ptr lacramioarele varsate si sa speram ca analizele ies f bine!

Ma bucur ca v-au placut pozele si mersi mult ptr complimente Ceva mai fresh sunt ptr ca Riccardo doarme destul de bine noaptea si ca urmare si noi Cat despre slaba...nu ma plang caci cele 6 kg in plus le voi pierde eu...problema mea sunt cm in plus datorati dilatarii oaselor! spre ex. in talie aveam 61 cm acum am 75! , solduri si acolo 5 cm in plus...Sper ca incet incet sa-mi revin un pic caci mi-ar pare tare rau sa raman asa...

Fug sa mananc ceva ca trebuie sa prestez in curand ptr domnisorul Goe care a rupt bratele lui ta'su pana acum ca in carozzina parca am pus carbuni incinsi!!

Pupicei tuturor

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput