Mamici si Gravidute Italia -73-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

LAlexandra maipus cap...capsomana

Nafi ce frumusete de parc si Riccardo afost super cumintel, dar mami e o mumoasa

Eleni daca e agitata laso la socru, ca tu vei fi f ocupata

Ioanag ce marca e TV...eu sant inebunita de marca sharp la tv, dar costa
e bine si dupa amiaza la mare, numai mare sa fie(balaceala si nisip)
cadoute la tititze cred ca merge papusica mereu, gentuta-ghiozdanel, carticele musicale(le ador) sau un lettore dvd de viaggio(bun si in masina!), noi papam mereu cu "Nemo"
ceva ptr la mare...barcuta, colacel...mai nu cunosc gusturile, dar cam tot ce misca merge

Mergi la inceput

merge greu forumul ...

Nelia lasa tratamentul pe gurita cerei sa-ti programare ptr vaccin antiinfluental(se prescrie la cei asmatici, la bbei nascuti prematur etc), se face pana in dec ...n-ai sa mai ai probleme pana in primavara
stodalul foloseste-l totusi cu atentie, e omepatic ,dar tot un medicament e
sanatate baiatului

Daraban , deci veniti pe aici la mare

Ioana masinuta+casuta , doar una are mama...trebuie spatiu

Cami tare mult imi place sa gradinaresc, chiar daca nu am asa o mana buna ca mama
ai mai lasa nebunelile din cap si ti-am mai spus ca daca o femeie isi propune ceva reuseste(adik il faci tu sa-ti dea bani ptr "infrumusetari")

Alex doar atata ne spui...cam telegrafic

Mergi la inceput

Cami mai omorat cu bb miscator...neaparat un control sa elimini orice dubiu

Kemsy cred ca cei din Ro apreciaza tot ce e adus din IT, dar cred ca i-ar placea o masina, motor teleghidata(acu depinde de buzunar!)...penar dublu cam 20€ sau haine si o bucuri si pe mama lui

Andreea daca se poate aprofita, ca sant pline gradinitele de indiani care sigur nu dau nik, dar nici locuri nu gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

roxali - bafta si sa obtii ce e mai bine pt. voi!

alexandra - am mai spus-o si o sa o mai spun, chiar cu riscul de a parea antipatica, un copil la varsta asta nu este rasfatat, prost crescut sau mai stiu eu ce. E ff normal sa te vrea pe tine, pe mama, esti centrul universului lui. Si e normal sa aiba zile mai scancite, mai senine, mai plangacioase ... noi adultii nu avem zile mai nasoale? Iar pt. el "scancitul" e unica metoda de comunicare. Eu in locul tau nu l-as lasa sa planga pe motiv ca se invata rasfatat, ci tocmai l-as lua in brate si l-as consola cumva. Si sa stii ca nu vb pt. ca nu stiu ce-i aia, eu pe S. mica-mica am chemat-o terorista, a avut colici si numai lipita de mine statea. Insa nu am zis ca-i rasfatata si am tinut-o mereu in brate, pe burta mea, piele pe piele. Daca te deranjeaza cele spuse de mine, treci peste, nici o suparare. Iar tu cauta sa te odihnesti cat mai mult, sa iesi, iar daca ai ocazia sa stea sotul cu el si jumate de ora sa iesi la plimbare, fara bb, sa te mai aerisesti si tu, o sa iti prinda tare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

raluca - eu intrebasem unde nasti. Deci la Brasov. Asteptam vesti de la eco cu bebelina.

Mergi la inceput

Ioana mie frica sa beau cafea ca am niste arsuri(nervisori care tropaie)...deja se stie care ce ,cat da...doar ptr semnaturi in fata judecatorului...ma duc cu camasa alba si pantaloni bufanti cafea cu lapte(fimiu zice ca bluza e de infirmiera)

Lalexandra dai ACtenocol parca asa se numea(folosea si Andreea) produs omeopatic , siropel ...bun ptr colici , parola de mamica de 2 colicosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

PETRO, nu ma supar defel de ce zici, dar ieri ajunsesem la limita, ca si eu ziceam ca nu se rasfata, dar cand vad ca toata ziua sta doar langa mine si nu vrea nici sa doarma...capitulez, il tin in brate, incerc de toate, dar sa nu stea nici 5 minute singur...offfff...si m-a terminat ca ieri a inceput sa ma doara rau cezariana cum l-am tinut tot pe brate...si nu mai vrea sa stea pe burtica mea, doar in brate, cu fata catre lume si plimbat

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!!

Roxali succes azi ,sa fie asa cum e mai bine pentru tine si copii!

Kemsy chiar daca teoretic un bebe in jur de 6 luni ar trebui sa stea in fund, sunt copii si copii.E bine sa il vada medicul, poate e nevoie de putina fizioterapie, poate trebuie stimulat putin.
Fiecare are ritmul lui.
Si Giulia a fost suspectata ca era moale la 3 saptamani si pediatra m-a sfatuit sa ii fac cateva exercitii de intarire a spatelui.Deja la 2 luni recuperase si nu a fost nevoie de fizioterapie.
si sa fie analizele bune.

Alexandra noi avem covorase puzzle, sunt nemaipomenite.Vezi ca sunt la Panoramasi la Toys.te sfatuiesc sa iei de acelea mai mari si cu cifre ca sunt mai usor de intretin ut si de regrupat pt atunci cand ti le va imprastia peste tot Alessandro.
Si mamico....curaj..plangi, descarcate...incarca-ti bateriile si inainte ca Alessandro are nevoie de tine, de bratele tare, de cocolele tale! sa treaca durerile de burtica odata!

Nelia ci prioectul bebe asteptam perioada fertila, momentan sunt in perioada "rosie".lui Cris, probabil a avut un virus, care nu a avut nevoie de antibiotic( mai bine, nu?).

Ioana ce frumos ca stati asa aproape de mare.V-am vazut pozele, foarte frumoase!Balaceala placuta in fiecare dupa-amiaza!

Nafi ce bine arati..eu daca ma uit pe poze la 2 luni dupa nastere ...bine ca nici acum nu sunt mai prejos! Bebe Riccardo e un dulce.

Raluca ...zboara timpul!Nasti in apa....ca stiu ca clinica Eva e specializata in asa ceva?!

Va pup ca Giulia a inceput sa darame pe aici ca nu o bag in seama

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Asta noapte Riccardo a dormit non stop de la 23.30 pana la 05.00 , a papat repejor si la 5.30 era din nou in culla si somnic pana la 9.00. acum iese cu tati la plimbare si eu imi fac un dus caci dupa amiaza ma programare la cosmetica (tre' sa ma aranjez ca vineri am programare la ginecolog!)

Roxali - multa bafta si din partea mea ( la mine la divort plangea toata lumea de sarea camasa , doar judecatorul se tinea tare dar era evident impresionat si el..cred ca nu mai vazuse asa ceva!)

Georgy - ma bucur ca ti-au placut pozicile. multi pupicei scumpei de Giulia

Alexandra - Riccardo se obisnuise sa petreaca mult timp in bratele sotului dormind cu capul pe umarul lui, bagat cu nasul in gatul lui...dar acum de cand s-a incalzit dupa 10 minute il trec toate apele si a trebuit putin cate putin sa-l dezobisnuiasca caci altfel il termina!
I-am luat si un port bebe de la prenatal si cand ne dor mainile ne punem marsupiul , il bagam in el si sta asa ca o veverita acolo privind curios in jur...
Noaptea tot singurel doarme in sufragerie , il mai verificam din cand in cand dar de obicei il auzim caci mai elimina gaze sau face kk si atunci scoate niste icneli de e imposibil sa nu-l auzi...si stim ca e ok...
Iar ziua cand are chef de vorbareala il pun pe pernita de alaptat, in centrul ei, si stam pe canapea langa el si vorbim , ne jucam, el rade..se alinta si asa scapam de tinutul in brate...

Am fugit la dus acum caci dupa iesim cu Ricky la cantarirea oficiala de fiecare miercuri unde ne intalnim cu "colegii" lui de generatie!

O zi superba tuturor!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.Aseara am fost la doctor sa-mi dea trimitere si era prea multa lume.Azi dim sa dus soacra-mea si a luat-o.Aseara cand am iesit de la doctor de nervi mi-am luat un test si cand am ajuns acasa l-am facut.A iesit negstiv dar nu cred ca nu sunt ,ca altfel ce se misca in burta?Drepteste ca scria ca trebuie sa-l fac dimineata,dar io am zis ca e deala care se face la ce ora vrei tu.Poate nu conteaza,oricum maine ma duc sa fac analize,ca sunt sigura ca este un bebe acolo.Ma mai candeam ca intestinul sau matele,dar nu se misca numai seara matele si exact cu se misca un bebe.Ce sa zic nu-l vroiam acum dar sa fie bine ca nici rau nu-mi pare.
Maine fac analizele si vineri le iau,asa ca vineri va zic

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput