HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)
Raspunsuri - Pagina 8
lenabum spune:
bun venit lauriciu
ati crescut destul de bn, bravo
o sa treaca si raceala
+36
bianca maria
AMR 17 zile poate mai putin
lenabum spune:
de la maribell inca nimic
ma rog la dzeu sa fie bn
tot verific telefonul dar nimic
+36
bianca maria
Onana spune:
Salutare, dragelor!
Incerc sa scriu la mesaj si Tudor ma saboteaza
E in curte in carut, cica doarme, cum m-apuc sa scriu da cate-un chiot, fug la el si...doarme
! Iar m-apuc de scris, iar incepe oaa..oaa
! Daca batai carutul se linisteste, care-o fi explicatia
?
Nana, admirat si eu pozici cu Adelina, dulce foc
! Iar tie sanatate mult si odihna cat se poate
!
Artu, felicitari pt plimbareala!
Marylena, bine ati venit acasa! Asteptam povestea nasterii si pozici!
Noi suntem in febra pregatirilor, Matei are maine serbarea de sfarsit de an la gradi si va fi bondarel
! Nu stiu daca va coopera sa stea pe scena, cu atatia spectatori in jur, el caree un timid, insa va fi fun, cred! O sa pun poze sa-l vedeti si voi.
Saptamana viitoare pe duminica as vrea sa plec cu amandoi baietii la mare cateva zile, cu mama. Cel mai fericit e tati care ramane acasa, a zis ca nu-i trebe concediu in tari exotice, nici macar la mare sau la munte nu vrea, e ok chia si mergand la serviciu, numai noi sa fim plecati sa poata si el dormi ca lumea, asa ca desi sta singur acasa o sa fie mai in concediu ca mine
Sa rad, sa ma supar
? Il inteleg ca vrea o pauza de copii sa se odihneasca, dar putea sa nu zica nimic, insa sa se mai si bucure ca plecam e chiar scandalos
!
Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna
Onana spune:
Chiar asa, nicio veste de la Maria?
Asteptam..asteptam..
Lauriciu, la multe lunite sanatoase lui bebe Dragos
, imi pare rau de raceala, dar chiar o fi raceala?? Ca si Tudor mai fornaie, mai are mucisori, dar in afara de ser fiziologic si curatat nasucul, altceva nu mai fac.
Ia sa incerc si eu Espumisan, desi dr mea zicea ca e aceeasi substanta activa ca la Infacol, care nu prea are mari rezultate la noi. Iar Colief noua ne-a rezolvat constipatia, spun pt mamicile cu bebei cu problema asta.
Tudor are in continuare program de urlat seara, in fiecare seara, 2-3-4 ore, depinde..Aseara la 1 si-a incheiat programul de plans si s-a culcat, la 5 s-a sculat sa mai manance si a dormit apoi pana la 9.
Matei s-a sculat la 7.30 cu tuse, cred ca innebunesc dac-o ia din nou cu raceala..Parca nu se mai termina niciodata..Partea buna e ca incep sa ma obisnuiesc..
Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna
r_ocsy spune:
Buna ziua la amiaza !
Ieri am fost plina de nervi si i-am dat tot programul fetei peste cap. Pana acum dormea linistita cam 3 ore intregi. Ieri am mers la controlul de 10 zile, a trebuit sa trezesc fata ca sa o imbrac si de aici a inceput distractia. A fost cam maraita ca nu si-a facut somnicul. Colac peste pupaza, dupa ce ne-am intors, cand tocmai ce m-am pus in pat de 10 minute eu, si fata de vreo ora apara cotofana de sora a soacrei sa vada fata si intra in camera vociferand intens si bine-nteles ca s-a trezit. Ultimul care mi-a trezit fata a fost Florin si uite asa pana am fost un pachet de nervi de m-am apucat sa tip si la soacra-mea ( sa nu indrazneasca de azi inainte sa mai imi aduca pe cineva in camera fara acordul meu ca pana la urma eu sunt mama si eu ma chinui cu fata ) si la sot sa nu mai imi tina fata de povesti cand e pe cale sa adoarma.
In fine, azi noapte s-a trezit tot la 2 ore si jumatate, nu prea a avut un somn linistit ... abia acum imi pare ca doarme bine. Sper sa revenim cat de cat la vechiul program care nici ala nu era batut in cuie dar totusi mai linistit. Momentan doarme de doua ore.
Fata mea nu ii place sa manance din sanul drept si din pacate am impresia ca scade productia de lapte din el ; cred ca va trebui sa ma mulg
. Ati avut probleme de genul asta ?
R_ocsy , mami de Sofia
lenabum spune:
r_|ocsy fi calma draga mea
mi se pare normal sa nu deranjeze fata oricine ar fi,cand doarme
incet incet isi va face programul si o sa te odihnesti si tu
+36
bianca maria

BINE AI VENIT LUCA OCTAVIAN !