HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)
Raspunsuri - Pagina 9
veronicach spune:
in sfarsit, e Maria in titlu

HAI MARIA

nu am putut sa pun mai multe majorete, dar e maximul folosit vreodata
Sa ai nastere usoara, desi vad ca ai facut cunostinta cu contractiile cele urate
Sper ca ai nascut pana acum ca sa nu mai doara![]()
Te imbratisez
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
theophillina spune:
Victor Stefan de Ramona80
Dragos Andrei de lauriciu
Theodora 36+
Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
theophillina spune:
'Neata fete dragi!
Ce faceti, cum sunteti? Inca nici o veste de la Maribell? De asemenea m-am gandit ca nici Bilica, nici Marisa_Ana, nici Biajitaru, n-au mai dat nici un semn. Or fi nascut si ele? Vivela tu pe unde esti? Sunt cu gandul alaturi de voi si asteptam vesti cat de curand.
Noi suntem bine, copilul meu cel linistit are de vreo 2 zile meciuri, e asa agitat, cred ca isi cauta drumul spre iesire, pentru ca il simt f jos, cred ca a mai coborat.
Va pup si stau cu ochii pe voi.

Theodora 36+
Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inaioana Hello! ![]() Sa o treceti pe Madutza la catastif cu Luca Octavian de 4150 gr, mare frumos si destept ca parintii lui. A nascut natural, cu epidurala (nu stiu exact la ce ora) amandoi sunt bine merci, maine vin acasa. ![]() Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza. |
FELICITARI!!!!!!!

theophillina spune:
| citat din mesajul lui aka multam de primire ![]() Miruna s-a nascut la 40 saptamani a avut 3100 g 50 cm scor apgar 9, am nascut la maternitatea Bucur cu dna dr. Manuela Predila. iar Cris e nascuta pe 20.12.2006. Arturicii de la ce varsta ai pus-o pe Sabina in sling? sa va fie de bine plimbarea. Maribell ce simt al umorului ai mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna |
Ok, am trecut datele in listuta. Ai nascut natural?
Theodora 36+
SteliosAMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
cris_09 spune:
OOO R_ocsy sa vezi distractie la noi cand mai vine cineva si incepe sa-l zgandareasca:"hai sa-i vad si eu ochii"..."hai sa-l fac sa planga sa vedem cum plange"

Dobitocie crunta nu alta
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
Vivela spune:
FELICITARI, MADI!!!!! sa fie sanatos Luca Octavian, sa aiba parte numai de lucruri frumoase in viata!!! ma bucur tare mult pentru voi 

Maribell, sper ca ai nascut deja si acum esti in culmea fericirii, savurand momente minunate alaturi de puiuta ta
. asteptam un semn sa te felicitam oficial
.
Theodora, aici sunt
.
am fost la control de dimineata, e ok la culcus, se vad ceva semne de pregatire, colul e moale si usor sters, daca nu nasc in week-end, luni ma internez sa-mi provoace nasterea. deci am dead-line stabilit peste 3 zile
.
eu sper sa se intample in we, chiar nu mai vreau travaliu indus. pe de alta parte, nu mai am rabdare deloc...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Buna ziua la amiaza ! Ieri am fost plina de nervi si i-am dat tot programul fetei peste cap. Pana acum dormea linistita cam 3 ore intregi. Ieri am mers la controlul de 10 zile, a trebuit sa trezesc fata ca sa o imbrac si de aici a inceput distractia. A fost cam maraita ca nu si-a facut somnicul. Colac peste pupaza, dupa ce ne-am intors, cand tocmai ce m-am pus in pat de 10 minute eu, si fata de vreo ora apara cotofana de sora a soacrei sa vada fata si intra in camera vociferand intens si bine-nteles ca s-a trezit. Ultimul care mi-a trezit fata a fost Florin si uite asa pana am fost un pachet de nervi de m-am apucat sa tip si la soacra-mea ( sa nu indrazneasca de azi inainte sa mai imi aduca pe cineva in camera fara acordul meu ca pana la urma eu sunt mama si eu ma chinui cu fata ) si la sot sa nu mai imi tina fata de povesti cand e pe cale sa adoarma. In fine, azi noapte s-a trezit tot la 2 ore si jumatate, nu prea a avut un somn linistit ... abia acum imi pare ca doarme bine. Sper sa revenim cat de cat la vechiul program care nici ala nu era batut in cuie dar totusi mai linistit. Momentan doarme de doua ore. Fata mea nu ii place sa manance din sanul drept si din pacate am impresia ca scade productia de lapte din el ; cred ca va trebui sa ma mulg . Ati avut probleme de genul asta ?R_ocsy , mami de Sofia |
Rocs_y, ce aiurea... eu cred ca ii bateam obrazul sau ii puneam fata in brate s-o adoarma la loc
. oare cat de multa minte iti trebuie ca sa iti dai seama ca nu-i normal sa deranjezi un nou nascut?? acum si multa vreme de aici inainte, somnul e cel mai important, nu trezesti copilul din somn decat daca trebuie neaparat, nu asa ca vine tanti mitza sa vada ea copilul. eu n-am permis nimanui sa vina in prima luna - spunandu-le din start ca o sa-i chemam noi cand ne simtim in stare de vizite. adica vorbeam la telefon si cand ziceau: "trecem pe la voi sa-l vedem si noi pe ala mic" le ziceam : "da, da, sigur, va dau un telefon sa va zic cand puteti sa veniti!". adica trebuie cu tupeu, ca poate unii chiar nu-si dau seama ca tu - ca proaspata mamica - esti rupta in 14 de nesomn, de agitatie, de dureri, de griji... ca poate unii au vazut prea multe filme americane si nu-si dau seama ca vizitele sunt ultimul lucru de care ai nevoie (cel putin la mine asa a fost).
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Onana spune:
Rocsy, Cris, da ce povestiti voi acolo cu musafiri la copil?? La noi nu vine nimeni neanuntat, ca sa nu zic nepoftit, cred si eu ca te apuca toate cele! Auzi, sa faci copilul sa planga sa vezi cum face

Vivela, pai inseamna c-o sa ai un weekend super activ, poate poate vine bebe de bunavoie
Oricum, mai e asa putin chiar si pana luni..Sa ne tii la curent neaparat
!
Saptamana viitoare ar trebui sa fiu si eu la Giulesti, la controlul de 6 saptamani. Nu-mi vine sa cred ce repede au trecut, am baiat mare de-acum, oricum numaram zilele in continuare pan-or trece colicii..

Am mai scos niste motate pentru Maria, o asteptam cu vesti!
Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna
aly_ spune:
halli hallo,
FELICITARI MADUTZA!!!! BINE AI VENIT BEBE LUCA SA FI SANATOS SI SA ADUCUCI MULTE MULTE BUCURII PARINTILOR!!!
Chiar asa ce o fi cu MarisA_Ana ,Biajtaru si Bilica.Fetelor, au iesit bebei din gaoace ???![]()

HAI MARIBELL!!!!!!!

37
AMR 3 saptamani vine