HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)
Raspunsuri - Pagina 7
Crissy_C spune:
Neatzaaa!

HAI MARIBELL!!!

Felicitari Madutza, recuperare rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume bebe Luca Octavian, sa fii sanatos, norocos si fericit!

Cristina, fericita
38+ cu
Patricia
AMR 7 zile!!! 

gabriela_s spune:
Neata,
azi va servesc iar cu nesquick si lapte cald![]()
Am avut noapte alba iar,m-am culcat pe la 3,ma omoara insomniile.Oare ma pregatesc pentru programul mandrei?Ea parea linistita azi noapte,nu s-a agitat,nici nu mai are loc.
Maribellunde esti,n-ai nascut?
La Spania acolo nu va interneaza de la primele semne de nastere?
Va lasa sa faceti acasa prima parte a travaliului?
Du-te peste ei,astia chiar nu cred ca nasti?
Nana
mamica zombi!
Corinavezi ca la SunPlaza am gasit niste chestiute.La C&A au seturi de 6 body(si o gramada de alte chestii dragalase
)Si in Cora am vazut oferte la body de bebe de la Influx,care mie mi se pare bune.
Il mai sun pe doctor sa il stresez cu ce acte imi trebuie la internare,sa fie sigur ca eu maine ma duc cu ganduri mari,nu mai scapa de mine

Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
Alexandra Ioana
--->>>>
Am ajuns la 40 de saptamani!!!Mai e puutiiin ![]()
<<<<---
Blog de mama si nu numai
cris_09 spune:
Naeataaaaaaaaaaa
Corina,lena,multumim de cafeluta

Arturica ti-au luat cravata de pionier?![]()
Nana cuscra multa rabdare in cresterea nurorii mele
O
pentru o mamica model
Gabrile_s ce hotarata esti sa nasti
Dar de ce ziceai daca s afaceti botezul sau nu?
Eu am racit
O avea vreo treaba cu alaptatul?
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
marylenac spune:
Buna dimineata dragelor, iata-ne si pe noi dupa o absenta foaaaarte motivata. Mamicile stiu ca acum sunt alte prioritati in viata noastra si nu ne permitem mult timp liber.
Noi suntem bine, incercam sa ne acomodam vietii in 4.
Am intrat asa scurt pentru:
A MULTUMI tuturor pentru suport.

A FELICITA mamicile care au nascut dupa ce eu nu am mai intrat pe forum (nu nominalizez pt ca mi-e teama ca as putea omite pe cineva si nu vreau sa supar pe nimeni).

A ura BUN VENIT noilor floricele de liliac

Multumesc Gabriela_s pentru ca ai fost mesagera si iarta-ma ca am dat sms chiar de ziua ta fara sa te felicit pentru asta. Oricum iti doresc tot binele din lume, nastere usoara (desi eu nu prea cred in formula asta dar poate la tine va fi valabil si sa te bucuri de cele doua fetite alaturi de cei dragi Daca vrei sa afli ceva despre spital da-mi spune-mi si iti scriu un pm).
Va doresc o zi buna , eu promit sa citesc din urma sa imi actualizez info si sa revin cu vesti.
Mami de Matei nazdravan si
Tudor
Am intrat in prelungiri
ck_29 spune:
bine ai revenit marylena
sa ai parte de un bebic sanatos si cuminte...si odihna bineinteles
cu fetita in 38 +
cris_09 spune:
Marylena acomodare usoara,multa rabdare si bebe mancacios,necolicios si cumintel
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
lauriciu spune:
Neata, fete!
Un pupic si de la noi! Felicitari bebeilor care au mai venit pe lume intre timp si mamicilor fericite!
Noi suntem ok, azi facem o luna! Am fost luni la dr si aveam 4350 gr, (externat cu 3750), deci 600 grame, dar nu implinise inca luna. O sa luam ca etalon masuratorile de lunea viitoare. Ma supara ca nu scapam de mucisori, deloc, iar mai nou a aparut si tusea...in fine, luni ar trebui sa facem bcg-ul, daca ne-o vaccina cu raceala asta...
Dragos e cuminte, incepusera colicile dar le-am "anihilat" cu espumisan (apropos, il recomandam cu caldura, la noi a dat efecte maxime).
Eu mananc orice - m-am "umflat" de capsuni, de cirese, rosii cu branza, cartofi in toate felurile, oua. Nu m-am ferit de nimic. Apa multa, ceai pt lactatie la greu (lichide cca 3l pe zi)... Prin urmare, e laptic destul, bebe creste bine,
Va pupam pe toti, felicitari inca o data pentru proaspetele mamici si mult noroc celor ce urmeaza sa nasca!
ck_29 spune:
bine ai revenit si tu lauriciu
ce frumos povestesti...asa bebel ne dorim si noi
cu fetita in 38 +

36+