HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai Maribell!
Off, Doamne, am citit prin ce ai trecut.
{ruga] Doamne ajuta sa nasti repede si fara mari dureri!
Am vazut pozele cu burtica (imensa) cred ca bebelina va fi maricica. Spune-i sa iasa, ca si noi abia asteptam sa o cunoastem.

Luana - Sunt o mica printesa - foto & video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

buna fetele....
am venit si noi acasa...tot 2 in 1
ne-au trimis acasa pe motiv ca sunt dilatata doar 2 cm si am contractii la 10-15 min
sunt super nervoasa, am facut si o criza de plans.....ma simt atat de prost si incapabila.....ufffffff...ce stare babau
atat de fericita eram ca o sa nasc aici, unde conditiile sunt lux....si acum sunt asa de frustrata si ii urasc din suflet.
de azi dimi nu ma mai pot opri din plans......
deci sa va povestesc.....
lena, apropo...pe la 11.30 ti-am trimis mes....dar se pare ca nu a ajuns, mie imi arata ca a fost trimis....
deci: aseara dupa ce toate m-ati indemnat sa plec la spital....mi-am luat inima in dinti si dusa am fost.
ma-u bagat pe masa de monitorizare a contractiilor si batailor inimii lui bb si ma-u lasat asa aproape 2 ore...de turbasem de durere.
buuuuuun.......dupa, imi face o dr-ita control pe masa si-mi spune ca sunt dilatat doar 2 cm.....dar pt ca am contractii foarte dureroase si la 3-5 min ma interneaza, ca poate pana dimi ma dilat mai mult...si cine stie, poate nasc....
asa ca ma-u dus in camera, ce sa zic, era o rezerva cu un pat, tv, ac, baie/dus...ce mai super pt un spital de stat.au venit asistentele mi-au pus glucoza si antibiotic si au plecat...mai veneau din cand in cand sa vada daca sunt ok.....cand ma prindeau ca am o contractie si eu normal ca ma tanguiam...imi spuneau mieros sa ma relaxez...ca daca de acum fac asa, cand or sa vina alea nasoale ce o sa mai fac.....?
ma rog....a trecut a 2 a noapte alba din cauza contractiilor, a venit dimi si ma-u dus in camera de dilatatie...unde ma-u pus iar la monitor sa vada durata contractiilor....si surpriza.....le aveam la 20-15 min.am stat asa vre-o ora, dupa care mi-au facut iar control pe masa....iar am dat-o in plans pt ca dr-ita ma zgarmat rau.....verdictul....draga mea nu te-ai mai dilatat deloc de aseara, contractii nu ai dese asa ca nu mai avem nici-un motiv sa te mai tinem aici.mi-a cazut cerul in cap
aveam niste dureri super naspa...si ei vroiau sa ma trimita acasa...muream de nervi
m-am intors in camera unde ma astepta iubi, care saracu era zombi pt ca nici el nu a putut dormi pe scaunul din dotare si din cauza mea care il luam la toaleta ca sa-mi tina perfuziile.
i-am spus deznodamantul, nu a fost de acord, avand in vedere cat de rau ma doare....
in camera ma-u mai apucat niste contractii, mai rapide, si mi-am zis...wow...gata i sa facut mila piticei de mine si vrea sa iasa....da de unde....
am chemat matroana, dr-ita gine...mi-au cronometrat contractiile, iar control col....si...nimik !!!!!
asa ca mi-am luat frumos bagajul si am venit acasa, unde in continuare am dureri foarte mari, dar nu la 5 min, si unde in continuare stau si plang, pt ca eu una nu am mai auzit sa ai 41 de sapt si contractii dureroase si sa nu vrea sa-ti induca nasterea pe motiv ca nu vor sa intervina in procesul natural.faza asta ia servit-o dr-ita lui iubi.
asa ca fete dragi...poate chiar o sa nasc online cu voi.....
ma rog la doamne doamne sa-mi scurteze travaliul asta pt ca daca nu ma duc cu capul......nu mai pot
asa ati patit si voi....adica 3 zile dureri si apoi ati fost la spital pt nastere......si sunt eu mai mironosita si nu suport durerea, sau astia sunt cu capul?
asta a fost povestea NENASTERII MELE
scuze ca m-am lungit atat, dar simteam nevoia sa ma descarc...
va pupik dulce pe toate pt sustinere, sunteti de milioane....

MARIA SUPER FERICITA 41 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Eu am ramas fara cuvinte !!! Chiar fara cuvinte .

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Felicitari Bianca!
Felicitari Madutza!

Luana - Sunt o mica printesa - foto & video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata,

uf, tot nimic de la Maribell... Adica sms ca daca era post de la ea sigur nu ma bucuram. Dar un sms ca a nascut...

Azi dimineata am motait mai mult in pat cu Sabina; de-obicei imi sare somnul cand pregatesc baietii de scoala insa azi e sambata.
Buuuun. Motai eu, motaie si Sabina, baietii misuna prin camera; cand sa ma dau jos din pat, camera era plina de...telecabine. Fire rosii de lana legate de la usa la pat, de la scaun la geam, etc.....
A fost o aventura ma extrag din camera!

Sorana, imi pare rau ca nu a fost cum trebuie serbarea insa ce sa faci.. Poze cu bondarelul Matei ne arati?

Virginia, parerea mea: faptul ca "foamea" excesiva apare cam la aceleasi ore in fiecare zi, eu cred ca e defapt o durere de burta ce ii da senzatia de foame si nevoia de supt. Eu as incerca in continuare doar cu san, eventual suzeta (ptr nevoia de supt) si sa faci cumva sa o calmezi si sa treaca niste timp intre 2 alaptari.

Azi sta sa ploua.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Ha ha, Rocsy, ce militarie tre' sa fie la tine.
Sofia s-a mai linistit?

Cris, sunt asa de mofturosi baietii ca le dau ce vor cand vor; asa ca mai usor cu gatitul.

Cat despre spitale si sisteme de sanatate din alte tari... Poate par exagerate modalitatile lor insa asa se intampla cand se tine cont cu adevarat de un buget; in Ro e adevarat ca poti sa stai cat vrei in spital insa iti aduci de acasa medicamentele (sigur, nu in toate spit si in functie de cat de important e med la care esti). Pe mine nu m-au trimis acasa cand aveam cheaguri si contractii? M-au internat cand aveam hemoragie mare si si atunci dupa ce s-a oprit mi-au zis ca doar nu o sa stau in spit 2 sapt;

Aste-as sistemele din alte tari; vrem nu vrem le acceptam asa pt ca per total toate functioneaza spre deosebire de Ro.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hello, ladies!

Maria - imi pare asa rau ca ai de suferit atata.. Ufff, m-am intristat toata cand am citit mesajul tau. Fii tare, mamico! Intalnirea cu picea va fi cu atat mai dulce si fericirea mai mare cand se va termina totul cu bine! Uite un brat de pt rabdare si curaj!!!

Bia, FELICITARI!!! Recuperare rapida, multa sanatate si bebe fericit!!!

Madutza, bine ati revenit acasa, acomodare usoara si multa-multa sanatate!

Nati, ti-am raspuns la PM.

Mamici, am mai intrebat in capitolul trecut si n-am primit niciun raspuns, deci imi permit sa mai insist o data: folositi alcool alb pt dezinfectare? daca da, de unde il cumparati? Eu am cautat in cateva farmacii si mi-au zis ca nu au... Please help

Corina 36s+ cu Maria

AMR - mai putin de 4s si apoi...

Mergi la inceput

Corina, nu mergi la intalnirea respectiva?

Iti trimit de aici un butoi de alcool alb? ce vrei tu sa dezinfectezi cu el?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Nu am gasit la nici o farmacie alcool alb pt dezinfectat. Ca atare, ii steg buricul cu spirt medicinal, e ok, nu a patit nimic, a fost recomandat si de pediatra. A zis ca daca are 70 de grade e ok. Si a fost.
La fel, nu am gasit nicaieri glicerina simpla si nu boraxata.Nici la sensiblu unde se zice ca ar mai fi.Bine ca nu am avut nevoie pana acum.

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hello!!
mai mai tineti minte?
am ajuns acs!!am o bebelina multumesc lui dzeu sanatoasa, frumoasa si mancacioasa foc si cuminte!
spre ex azi a papat la 13.30 60 d ml si de atunci doarme lata parca ar fi fost pe front!
am pus si pozici!
va multumesc din suflet pt felicitari!!
eu nu mai am burta deloc sunt supta, ma refac extraordinar de bne, lapte ca la vaca fulga dar nu vrea tzatza asa ca ma mulg si ii pun in biberon!
am iesit cu 3240gr
felicitari mamicilor care au nascut intre timp sa aveti pui sanatosi si mult laptic!!
va pup
ma keama datoria

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Nu ma deranjati!! Am plecat sa nasc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

BINE AI VENIT, SA FITI SANARTOASE SI PAPACIOSE

+36 bianca maria
AMR 17 zile poate mai putin