HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)
Raspunsuri - Pagina 15
ancutzicab spune:
Buna Lena, buna fetelor... e atata liniste pe aici. O fi de vina vremea frumoasa de afara
Pupici pentru toate burticile si mamicile. Astept vesti despre Maribell, poate, cu ajutorul lui Doamne Doamne a nascut pana acum.
Anca
39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
lenabum spune:
otylya am citit povestea ta,dar e bn cand se termina cu bn,are dzeu grija de noi
+36
bianca maria
AMR 17 zile poate mai putin
cris_09 spune:
Am nascut dar sunt tot aici lena,stai linistita
Acum a adormit piciul si am intrat sa va salut.
Maribell speram sa citesc ca ai nascut
Acum sper ca esti la spital.Totusi trebuie sa privesti si partea buna a travaliului acasa,decat ca mine intr-o sala de travaliu unde le vezi pe celelalte gravidute cum se chinuie,urla si nasc...apoi cum le coase..deci tot procesul...asistente care tipa ca:"de ce va vaicariti ca disperatele?"...mai bine acasa,unde te poate incuraja,mangaia,masa sotul,poti sa te plimbi prin casa,mai faci o baie....
Stiu ca e greu tare,dar curaj iubita,o sa uiti tot cand o sa-ti tii frumusetea mica in brate.
Ahhh,ce mai gatiti azi?![]()
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
Onana spune:
Salutareeee!
Am venit si noi de la serbare..cam dezamagita pt ca pe cei din grupa mica nu i-a pus sa faca nimic, au stat toata serbarea pe scaunel si s-au plictisit..Matei a fot dintre cei care au vrut sa stea pe scena, alti pitici plangeau, ce mai..greu pt ei..Matei ar fi vrut sa cante, sa danseze, in loc sa stea lipit de scaun o ora jumate..dar asta e..
Acum sunt cu Tudor care e agitat si eu confuza cu masa. Mananca 160-170 ml si cand termina plange, suge si plescaie ca si cum ar mai vrea
Suzeta nu vrea, se mai si enerveaza cand i-o dau si se lamureste ca nu curge nimic. O sa-i fac acum 200 ml, dar mi se pare enorm. Nu mai zic ca au trecut 2 ore si ceva de la masa si iar urla..
I-am dat Espumisan ieri, n-am observat sa planga mai putin
Fug sa-i fac lapticul ca e tare suparat..
Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna
lenabum spune:
mare mancau puiul tau
incearca si dai putina apa sau ceiut poate ii este sete
+36
bianca maria
AMR 17 zile poate mai putin
Virgi17 spune:
Raportez si eu un copil fomist rau ! Se pare(dupa zile de studiu indelungat al comportamentului Ioanei) ca nu se satura la san, suge cat suge apoi chiraie de foame.Dimineata mai e cum e, mai doarme, mai trec 3 ore intre mese, insa incepand cu dupa amiaza, ar manca in continuu.Am pus-o la san si la 20 de min si la 30 de min, am tinut-o asa vreo 5 ore. Innebunisem!
Apoi i-am facut bibe cu lapte muls din frigi si l-a ras.Ideea e ca mi se pare ca mananca mult. Adica rade un biberon cu lapte de la mine de 100 sau chiar peste 100 de ml. Intr-o noapte a mancat si 160 ml!!!
Normal ca aceasta cantitate nu o ia prin san, ori ca e lenesa, ori ca nu curge cum ar vrea ea, ori ca adoarme. Si uite asa, ne plimbam de la san la bibe si invers.Pt ca altfel avem scandal, scanceala si maraiala continua. In timpul asta nici nu doarme, era ieri super obosita numai ca nu adormea. Pana nu si-a luat portia zdravana de lapte, nu a adormit. Si vad ca a luat in greutate. De la nastere si pana la 2 saptamani a luat 600 gr.Numai cu laptele meu.
Ma si gandisem daca maraiala asta nu o avea legatura si cu colicii. Insa nu se plange ca si cum s-ar vaieta, nu se incovoaie cu picioarele, ea doar e agitata si cauta in continuu cu gurita mancare(baga pumnii in gura, roade camasutele,e ca un catel
). Interesant ca mai ales dupa amiaza si seara se manifesta asa. De fapt,asa era activa si in burta...
Sunt curioasa in continuare ce va urma,caci desi ii dau peste zi san, ajungem invariabil in punctul in care e flamanda si cere mai mult.Cred ca daca ar putea m-ar manca si pe mine.
Bebeii vostri, tot in salturi mananca? Stiu ca fiecare bebel e unic, insa incerc si eu sa inteleg printesa mea de ce are ritmul asta.
Felicitari fetelor care au nascut zilele astea !! 

Va asteptam cu drag cu povesti despre bebici!
Virginia si Ioana (19.05.2010)
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 OOO R_ocsy sa vezi distractie la noi cand mai vine cineva si incepe sa-l zgandareasca:"hai sa-i vad si eu ochii"..."hai sa-l fac sa planga sa vedem cum plange" ![]() ![]() ![]() Dobitocie crunta nu alta ![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |
Eu cred ca le-as da in cap nu alta ! Sa indrazneasca vreunul sa faca asa ceva ca ramane fara ochi ! Sa aiba si ei rabdare pana mai creste fata si intelege si ea una alta.
R_ocsy , mami de Sofia
r_ocsy spune:
Vivela, Sorana : noi am avut parte de cateva vizite scurte, neplacute din punctul meu de vedere ca numai de ele nu aveam chef. In general familia s-a inghesuit , dar in afara de matusa cu pricina , lumea a intrat in varful picioarelor, s-au zgait de la departare si in liniste si disciplina intr-un minut afara din camera. Acum am bagat reguli noi si nu mai intra nimeni in camera decat cu acordul meu !
R_ocsy , mami de Sofia
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronicach rocsy parca tu spuneai de bubitze..ufff si Mateiut face, el are mai multe, probabil este ceva normal dar ma enerveaza la culme sunt ca niste mici cosuri, albe in centru fetelor este normal? ca eu dau cu ceai de galbenele, dispar si apar altele...pe capusor are mai multe puncte rosii, ma gandesc ca poate si de la sampon ufff...copilasii astia ne scot peri albi de mici iar legat de laptic..si eu am mai putin laptic intr-un san, in cel stang, dar am si un nodul acolo(chiar sub aureola), mi-a aparut a doua zi de la nastere, nu stia dr despre ce e vorba, nu a mai crescut, dar nici nu a scazut si e si mobil... Mateiut are 4.500 grame, cu 1.400 mai mult decat acum 3 saptamani jumate mamica fericita de cuminte Matei Sebastian10.05.2010 |
Asa arata si bubitele Sofiei, mici, rosii si un punct mic galben in centru. Eu nu dau cu nimic ca dispar pana a doua zi. In rest, mai are o categorie de bubite, mici rosi la gat si astea am zis eu ca sunt de la caldura.
Acum 3 zile a aparut pe burtica o bubita mai mare, asta arata ca si un cos veritabil si numai bine ca s-a suprapus cu controlul de 10 zile. Dr. a zis ca e stafilococ si mi-a dat o cerneala rosie cu care am tamponat-o ... a trecut, in alta parte nu a mai aparut.
R_ocsy , mami de Sofia

Bine ai venit Alex Matei !