HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)
Raspunsuri - Pagina 17
arturicii spune:
Ale, bun revenit
!!! F frumoasa printesa!
p.s trebe sa iti schimbi semnatura![]()
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
ancutzicab spune:
Ale - bine ati venit acasa, sa va mearga excelent! Nu renunta totusi la san, poate o convingi ca asa e mai bine pentru amandoua!

Corina - nu-ti mai bate capul cu alcoolul alb! Spirtul e la fel de bun, e de fapt alcool alb cu albastru de metil
! 
Anca
39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
remy_mv spune:
Salutari, burtici, mamici si bebelici!
Corina si Virgi alcool alb de 70 de grade si glicerina boraxata sau simpla gasiti numai la farmaciile care au laborator. Este una la Unirii, farmacia 2na. Eu am gasit in Dr. Taberei la farmacia Calin si alcool alb si glicerina. Alcoolul alb nu l-am folosit, mi-au recomandat din maternitate sa folosesc spirt, ca alcoolul alb usuca prea tare. Daca vreti, cu mare placere va dau sticluta mea, e nedesfacuta. De asemenea am si un borcanel de glicerina boraxata cu nistatin. Noua ne-a recomandat medicul sa nu folosim glicerina boraxata, dar sotul a lipsit de la lectie si mi-a luat d'asta. Asa ca daca le vreti, dati un semn.
Felicitari fetelor care au mai nascut Madutza, Bia si Ale

tuturor
de
cat un ghemotoc
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Corina, nu mergi la intalnirea respectiva? Iti trimit de aici un butoi de alcool alb? Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Ioana, tocmai ii spuneam sotului ca singurul meu regret pe ziua de azi este ca nu am ajuns la intalnirea despre care v-am scris ieri
Am fost la cumparaturi de dimineata (saptamanale, mancare), apoi am avut socrii in vizita si a trebuit sa mai aranjam prin casa
M-au cam obosit toate astea si nu as fi rezistat la inca un drum pana in parc...
Dar citesc intens, ma documnetez cat incape despre alaptat, mi-am propus sa fiu cat se poate de relaxata, sa nu ma panichez din orice, sa las natura sa-si urmeze cursul firesc si sa reusesc!

Ref. la spirt, e singurul de pe lista pt bebe care imi lipseste si am un fix
fetele pt raspunsuriAleeee, bine ai revenit acasa, mamica tanara si frumoasa!!! Floricica ta e o dulceata

Am lasat o pozica in albumul comun, iar pe restul le-am mutat la tine, pt colectie, sper sa nu te superi

Corina
36s+ cu Maria
AMR - mai putin de 4s si apoi...
Onana spune:
Corina, cu alcoolul alb eu raspunsesem cand a intrebat Virginia, dar probabil nu ai vazut, nici tu, nici ea. Eu am luat de la Sensi Blu (Mihai Bravu), o prepara ei, daca nu gasesti in alta parte iti pot cumpara eu si ne intalnim. Sticluta mea e inceputa, altfel ti-o puteam oferi, in caz ca nu gaseai altfel
Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna
Onana spune:
Ahh, tu intrebai daca mai folosim la altceva decat la buric..Eu una doar la asta am folosit, si putin ca la noi a cazut repede de tot si 2 zile a mai sangerat un pic si i-am dat..
Ale, bine ati venit sanatoase si papacioase acasa!
Fug sa vad si eu pozicile..
Artu, da, o sa pun si poze, doar ca am un fomist care-mi mananca si urechile, papa si kk non stop. Acum i-am dat 170 ml, i-a ras si cum a terminat cauta sa suga disperat, parca e nemancat de-o luna. Asa ca i-am mai facut 30 ml, poate-l vad si eu multumit
A inceput sa suga din carut, asa-l gasesc cu nasul si gura de marginea carutului,
de zor. Asta cand nu-si nimereste degetul.Suzeta, desigur, nu e buna..
Sorana
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Virgi17 Nu am gasit la nici o farmacie alcool alb pt dezinfectat. Ca atare, ii steg buricul cu spirt medicinal, e ok, nu a patit nimic, a fost recomandat si de pediatra. A zis ca daca are 70 de grade e ok. Si a fost. La fel, nu am gasit nicaieri glicerina simpla si nu boraxata.Nici la sensiblu unde se zice ca ar mai fi.Bine ca nu am avut nevoie pana acum. Virginia si Ioana(19.05.2010) |
alcoolul alb se procura numai din farmaciile spitalelor. Eu la Alexandra am luat de la Muncipal.
Ioana5255 spune:
salutare fetelor
Ale bine ai venit acasa. Sa va traiasca printesa.
Eu azi am fost o harnicuta la bcatarie, am avut fete cuminti, dar acum urla pe 2 tonuri. Le-am pus in leagan si vad ca tot nu le convine.
Sorana imi pare rau ca s-au purtat asa cu grupa mica. Poate ne pui totusi poze cu Matei bondarel.
Azi noapte surprinzator fetele mele au fost linistite, mai ales Ekaterina care a dormit de la 4 pana la 4 dimineata, se trezea sa manance. De la 4 la 6 am stat cu ele, apoi s-a trezit mama si i le-am pus in brate si eu am dormit pana la 11. Azi dupa masa am profitat ca fetele sunt cuminti si chiar am mai citit din romanul meu pe care l-am inceput inaint ede sarcina si mai fur din el cand am clipe linistite. Acum fug, ca e concert pe 2 tonuri.
Maria vad ca nu a intrat azi. Poate a nascut.
Va pup.
Onana spune:
Tocmai am pus 2 poze cu bondarelul meu
Vazut si poze cu printesa Karina, o frumoasa

Am uitat sa va zic ca Tudor isi schimba parul si acum are deja inceput de chelie
, sunt curioasa ce-i creste-n loc
Va
si fug la baita lui Tudor, poate o sa avem o noapte linistita..Ceea ce va doresc si voua!
Sorana