Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

ce bine e in patut.......yupi...nu ma mai plang ca stau mai mult in pat ca mi s-a parut groaznic afara....am innebunit in masina pana in Baneasa...
Slava Domnului, azi am primit numai vesti bune. Nectarie e bine, totul pare a fi in regula, e putin mai mare cu 4 zile ecografic, 2100 gr, pozitionat cu capul in jos. Colul inchis si chiar ok, 3.5 cm, placenta ok, lichid normal. Testiculele au coborat in scrot. Ca si greutate e in regula, n-are cordon deocamdata. Sunt super fericita...ca azi am mers cam stresata la eco...data probabila de nastere 21-24 iulie. Tati a fost si el emotionat sa il vada. Dupa eco..bucurosi ca totul e in regula am fost si am papat in oras. Acum sunt franta de oboseala...si burtica cam tare...dar ne revenim noi.
Si da...ce bine e in pat...ma misc ca un elefant afara pe caldurile astea

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

felicitari pentru vestile bune ...cand mai mergi la control?

Oana 35+ Matei

AMR 35zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu...

azi nu prea o sa intru pe forum, sunt la zi cu cititul dar sigur pana maine o sa aveti un spooor... sunt singurica acasa si e ziua sotului, am de pregatit o gramada. in plus, aseara l-am cam suparat si de dimineata nu ne-am vazut, tre sa ma revansez cumva...

sa aveti o zi buna si un we nemaipomenit... pupici la toate burticile si la maya!

33+ AMR 6+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

sa vorbim de spagi!

se dau la sfarsit cand vad ca e bb bine...si eu la fel!

uite asa nu vreau sa le dau inainte ca la fetele cu felinarul rosu numai acolo e cu banul inainte!

Asa stiu de la sotul cand era flacau si a batut strazile Amsterdamului-el a spus ca asa din pura curiozitate!

Cat despre e pauza chef ar fi nu zic nu dar e frica cat casa, nu tu nika pt ca dr mi-a spus ca si orgasmul poate sa declanseze contractii fie el si doar asa mai fara penetrare si unde mai pun si ditamai varicele...cum se descurca nu stiu ca de venit traziu acasa nu vine!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mihaela noi am vorbit dupa curs cu 2 mamici care au mai nascut acolo si nu numai de la ele stim ca DUPA se dau banii.Pana si Igor ala de care ti-am zis eu,medicul,ne-a spus (dupa ce Ovidiu l-a intrebat ca un nerusinat) ca e mai bine dupa,ca nu se stie ce se intampla la nastere.Noi am fost sfatuiti sa dam la o zi-doua dupa nastere,sa ne asiguram ca totul e ok cu mine si cu juniorul.
Rodyka LA MULTI ANI SOTULUI.
Cu intarziere LA MULTI ANI pufeasco,sa fiti sanatosi toti 3 si sa va bucurati unul de celalalt.Cate zile livere i-a dat sotului de la curs?

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ha ha Anca,nu stiu cum suporta barbatii lipsa.Al meu isi mai primeste portia,aseara am sarit eu pe el ,m-a facut mama destrabalata si nimfomana,da ii place stiu eu.Ce-i drept o luam slow tare,numai ca motanu mai are prostu obicei si se trezeste cand ne e lumea noua mai draga
Dar in alea 40 de zile minim i-am zis ca baia il asteapta.Si sa nu isi faca griji ca am o crema de maini beton

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

ce va invidiez pe fetele care aveti deja 30s, si ati trecut AMR-ul

de luni schimb si eu prefixul si incep cu un AMR cu pasi marunti o sa zic pentru inceput cam asa!

"CEL PUTIN 4s"

ca daca ma vad la 34s ma apuc de jucat fotbal!

POZE VLADUT

POZE BURTICA

Scumpa eu zic ca e foarte bine ca pana acum n-ai fost internata. Si e a doua sarcina totusi, nu prima, plus un copil prin casa care vrei nu vrei trebuie sa-i dai atentie.
Si pana luni nu mai este asa mult, pasi mici si buni.

Dragaica, se vad mami kilogramele de pe picioare, de la fata, dar se vede si burta pe masura . Ma bucur ca ai analizele bune si lasa kilogramele sa fie ultima ta grija. Eu la prima sarcina le aveam cam la fel ca tine si nu aveam doi in burta, ci o grasunica. Am impresia ca la prima sarcina organismul nu prea stie cum sa reactioneze si se pun bine-mersi kilogramele. Altfel nu-mi explic cum de pun din ce in ce mai putin, la a treia ma apropii si eu de ideal .
Btz, ofera-i un card cadou, sa-si alegaa ea ce vrea nu sa va bateti voi capul. Oricum e fara obraz.
Michelle, daca-s nedureroase e de bine, se pregateste uterul de nastere (Aelita povestea ca a avut asa in sarcini). Mie moasa ieri mi-a zis ca si dureroase sunt ok acum doar sa nu fie regulate.
Moaselor mai bine inainte, doctorii in general iau dupa ce se termina totul cu bine. La moase trebuie sa te orientezi daca se schimba tura ca atunci n-are sens sa dai si la prima tura si la a doua si tot asa Eu am prins 3 ture de moase la Elisa , dar nu s-a pus problema de atentii fiind Norvegia. La Ana am cotizat la doua ture de moase insa n-am mai dat la neonantolog.

Edit:
Nela, ma facusi sa ma uit la data nasterii tale. Ca prea te dadeai lovita cu varsta. N-ai voie, da? sa nu te te mai aud ca zici de varsta ca fac pariu ca sar si alte fete pe tine. Zau asa daca vorbeam cu colega mea de 47 de ani si care vrea bb mai ziceam. Dar intre noi sunt 2 ani diferenta mai, si eu sunt o pustoaica
Sheritra, se pare ca nasti in iulie la termen, semne bune vara are
Ce-o fi cu Arianna, tot mai are embargou la laptop?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

michelle, iubita, si eu tot pana la 3 jumate lucram...

daca poti, stai macar cateva zile in concediu medical, o sa iti prinda tare bine, mai bine precauta decat sa stai de nevoie la pat ca noi

si vorbeste cu doctorul....ca nu e bine sa ai contractii nedureroase dese...ti-am zis, asa aveam si eu, activitate uterina intensa...

si statul pe scaun nu te ajuta, ca tot in fund stai, si cu presiune pe col...picioarele ridicate te ajuta sa nu ti se umfle picioarele, la circulatie, la altele, nu ajuta colul neaparat...

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Neatza fetelor...nu mai gasesc din urma,imi dati si mie contactul pt mamica din UK?
Sarumana

30+ Raducu

anacristea14@yahoo.com

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

ce bine e in patut.......yupi...nu ma mai plang ca stau mai mult in pat ca mi s-a parut groaznic afara....am innebunit in masina pana in Baneasa...
Slava Domnului, azi am primit numai vesti bune. Nectarie e bine, totul pare a fi in regula, e putin mai mare cu 4 zile ecografic, 2100 gr, pozitionat cu capul in jos. Colul inchis si chiar ok, 3.5 cm, placenta ok, lichid normal. Testiculele au coborat in scrot. Ca si greutate e in regula, n-are cordon deocamdata. Sunt super fericita...ca azi am mers cam stresata la eco...data probabila de nastere 21-24 iulie. Tati a fost si el emotionat sa il vada. Dupa eco..bucurosi ca totul e in regula am fost si am papat in oras. Acum sunt franta de oboseala...si burtica cam tare...dar ne revenim noi.
Si da...ce bine e in pat...ma misc ca un elefant afara pe caldurile astea

AMR 8 saptamani pana la

felicitari pentru vestile bune ...cand mai mergi la control?

Oana 35+ Matei

AMR 35zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

merg la doctorita ginecolog sa vad moliciunea....a colului bineinteles joia viitoare. Ea pleaca in concediu 2 saptamani si m-a chemat sa ma vada sa fie sigura ca ma lasa ok.

Am vazut pozele cu voi...sunteti niste frumosiiiii

AMR 8 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Otilia asa este politica pasilor mici dar siguri, altfel nu am curaj!

cat despre sarit pe sot....as sarii eu...dar mai bine pas ca nu se moare din lipsa de...avem timp sa recuperam!

POZE VLADUT

POZE BURTICA

Mergi la inceput