Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici! Maya

Mi-e o lene de ma doare, am mai deschis laptop-ul mai devreme, dar imi este lene efectiv sa tastez. Asta micu se intrece cu gluma, la 4:20 a inceput o activitate intensa, karate, patinaj artistic, ce face, dar nu ma lasa sa dorm, plus ca am un sot care sforaie pe voci, imita multe animale ale padurii (e putin racit) sau face ca trenul.

Michelle, eu m-am lasat la mana mea cu contractiile, nu sunt regulate, bb e in pozitie pelviana, nu apasa asa pe col.

Btz, m-ai bagat in sedinta, parca as veni si eu la iasi ca sa poata asista la nastere sotul. La Cuza-Voda nasti?
Cat despre doctorita, n-am cuvinte, cum o cheama? Eu zic ca nu trebuie tolerata atitudinea asta.
Pana la urma daca nu ai cu ce, nu mai nasti, sau cum?
Eu stiu ca si salariile lor sunt asa cum sunt, dar nu se pune problema ca noi, pacientele, avem bani de aruncat in caini.

Anca, varicele alea sexoasa la pasa nu cedeaza deloc de la detralex, ba dimpotriva. La tine se vede vreo diferenta? Plus ca la mine a inceput si inghinal, linia chilotului, pe aceeasi parte e umflata cam de 2 degete.

Asa ca sex, offf, azi cand m-am trezit tura a doua, dupa ce plecase la servici sotul, moama, in calduri eram, daca-l prindeam nu-l iertam... sigur va zic

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Shery, nu te tii de cuvant, pai spuneai ca incepi cu frunzele de brusture, acuma o dai pe manichiura si de astea?
Sa aveti o viata frumoasa in 5, armonie, sanatate si noroc!

Mie sigur o sa-mi trebuiasca o pedichiura, ca o sa se sperie astia de la spital de copitele mele, cand cica ma ocup de picioare, le tai in cateva secunde, in cateva secunde le si pilesc. Daca gafai ca o locomotiva.

Ca sa nu zic ca m-am tuns la pasa intr-o zi si vine sotul si o vede vai ce a mai ras de mine era stilul punk, asa ca m-a rezolvat el. Dupa ce mi-a aparut varicele chiar nu m-am riscat sa bag ceara... Poate totusi inainte de nastere n-o fi bai...

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata burtici! Maya

Mi-e o lene de ma doare, am mai deschis laptop-ul mai devreme, dar imi este lene efectiv sa tastez. Asta micu se intrece cu gluma, la 4:20 a inceput o activitate intensa, karate, patinaj artistic, ce face, dar nu ma lasa sa dorm, plus ca am un sot care sforaie pe voci, imita multe animale ale padurii (e putin racit) sau face ca trenul.

Michelle, eu m-am lasat la mana mea cu contractiile, nu sunt regulate, bb e in pozitie pelviana, nu apasa asa pe col.

Btz, m-ai bagat in sedinta, parca as veni si eu la iasi ca sa poata asista la nastere sotul. La Cuza-Voda nasti?
Cat despre doctorita, n-am cuvinte, cum o cheama? Eu zic ca nu trebuie tolerata atitudinea asta.
Pana la urma daca nu ai cu ce, nu mai nasti, sau cum?
Eu stiu ca si salariile lor sunt asa cum sunt, dar nu se pune problema ca noi, pacientele, avem bani de aruncat in caini.

Anca, varicele alea sexoasa la pasa nu cedeaza deloc de la detralex, ba dimpotriva. La tine se vede vreo diferenta? Plus ca la mine a inceput si inghinal, linia chilotului, pe aceeasi parte e umflata cam de 2 degete.

Asa ca sex, offf, azi cand m-am trezit tura a doua, dupa ce plecase la servici sotul, moama, in calduri eram, daca-l prindeam nu-l iertam... sigur va zic

Alina 31+ cu
gargarita

e urata si sexoasa dar dureroasa!

mi-a aparut si un hemoroid!

dar de dezumflat pace nu vrea!

dar cica detralexul e bun si pt placenta asigura circulatia buna in placenta!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Cu hemoroizii nu m-am mai laudat, dar am si urati de aia... Ce sa mai, sunt o floare

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

sa nu crezi ca scapi de ei dupa ce nasti-atunci incepe distractia mai mare!

la vlad nu am avut in perioada sarcinii-dar dupa plangeam cand trebuia sa merg la toaleta!

...si culmea dupa cezariana!

POZE VLADUT

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Anca si eu daca as avea o nastere prematura la activ as lasa poftele pacatoase deoparte si pe sot NF.Te cred,cel mai important e bebe acum,timp de hatza-hatza este dupa
Alinutza da la Cuza nasc,Noi deja punem bateriile la incarcat,stergem aparatul frumos sa facem si poze,ce mai...tatat e asa emotionat.I-am zis ca nu e cea mai sexy postura in care as vrea sa ma vada dar pentru el asta inseamna ceva deosebit.Si asa a zis ca ma uraste cateodata ca nu poate simti ce e in burtica mea .Ha ha
Cat despre doctorita mea,nu mai stiu ce sa mai cred.E sefa la ambulatoriu,auzisem numai de bine de ea dar interesul pentru paciente(unele cred) e zero.Faza dura:venise una tocmai de la Ploiesti,de la mama naibii,sa isi faca analizele,sa vb cu ea de un tratament pt bebe etc etc.A sunat-o,i-a zis sa vina a 2a zi,cik a condus sotu lu aia in plina noapte,gropi,etc si cand colo doctorita avea examen cu studentii.Pai se poate?De ce naiba nu i-a zis?Ca examenele astea is programate si ele.Stii si tu cum e cu sesiunea nu?
Si se plangea fata ca nu are bani de hotel,ca nu are unde sta.Jaleeeee!!!!!
Fustitele au prioritate sa stii.
Adriana cum e situatia pe acasa?

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CREATA incearca la drumuri scurte daca poti sa stai in dreapta cu scaunul lasat.daca nu,adio mare!

RACUSOR hahaaaaaaa tai urechile

29+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

ma dragele mele sa nu va aud ca v-au spus atot stiutoarele de socare ca nu e bine sa tai unghiile la copil cat e bb ci sa i le rori tu..ca altfel se invata hot!

Eu am dat pe spate cand am auzit asa ceva!

i le-am taiat in somn fara nici o problema, si na ca nu e hot copilul meu e doar smecher!

POZE VLADUT

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

btz, ne-au zis ca mai ia 10 zile sotul in baza adeverintei de la curs...ce nu m-am lamurit eu e daca sunt zile lucratoare sau nu :) .
Ar fi super sa stea cu noi primele 3 saptamani, de fapt tot planul meu optimist se bazeaza pe asta.
Avem niste vecini si prieteni care au bebe de 2 saptamani...in prima saptamana cat a fost el acasa erau in extaz ca ce bine e,etc(sunt la al doilea)...acum dupa ce el e la serv de o saptamana s-a terminat distractia.

Cu mamica din uk: care e comisionul ei?si cam cat costa transportul?se mai platesc ceva taxe de vama? Ca ma bate gandul sa studiez si eu ofertele din imperiu :)

30+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Alina eu i-am comandat mamei un balsam pe baza de aloe care costa in jur de 10 lei.A scapat de hemoroizi si fisurile anale pe care le are de la nasterea mea.

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput