Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 13
michelle1981 spune:
Neata burtici!
Mirela ma bucur nespus de mult, sarcina usoara si bb sa stea cat mai mult la mami in burtica!!
maurice ce slaba esti, oricum se contureaza si burtica
Dragaica ce burtica sexy aaai. Si nu se vad kg pe care spui ca le-ai pus. Camera baietilor e super!! (ai PM)
bumblebee esti o graviduta sexy!
adriana am vazut si burtica ta 
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu 
AMR 8+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 pufescu la multi ani langa bebe si langa familia ta adriana ce ai patit mama, iarta ma n am apucat sa cites din urma, aveti o viteza la scris..... iar eu vin obosita si nu mai apuc sa citesc nik din urma azi am reusit sa ajung la eco si bebei sunt ok, 2 la numar; le bateau inimioarele ca la pui de gaina, stau unul langa altul, mai ca zici ca se tin de manute ![]() sa dea DD sa fie bine pana la capat pupici fetelor ![]() |
sa dea Doamne Doamne sa fie intr-un ceas bun...su sa ajungeti cu bine la final

Oana
35+ Matei
AMR 35zile
Sheritra spune:
Neata si de la noi!
Proba de microfon, adica de semnatura!
Dragaico, stai linistita ca nu esti singura, am pus 20 kile, adevarat ca-s si mai mare ca tine in varsta de sarcina
ca la burta ma intreci. Cand urc ma uit poe eco si-ti spun cat aveau bbll la 28 sapt. Mai am 3 sapt si ma vede Profu si stabileste data cezarienei si apoi in pasi de tango spre Marea Nebunie
!
Acu 5 ani imi gaseam jumatatea, peste o luna vom fi 5!!!!!!!!!!!!!!
Shery
32
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -4
michelle1981 spune:
Fetelor, am nevoie de sfaturi
Va scrisesem ieri
Aseara am experimentat ceva contractii.. Efort nu am facut in afara de o ciorbica, in rest stat la orizontala. Am luat magnerot si no spa. Oare sa iau si azi preventiv? (magnerot am luat deja) |
Aseara cand am ajuns acasa m-au apucat iar aceste contractii (nedureroase). Am avut burta tare cam toata seara, foarte greu s-a relaxat. Ziua sunt ok, doar seara am vazut ca se intareste, cand ajung acasa. Am luat si no-spa si magnerot, cate o capsula.
Oare ar trebui sa iau mai des?
Azi am luat deja dupa micul dejun.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu 
AMR 8+
larissa_79 spune:
michelle, no-spa poti lua la greu. eu i-au si cate 6 pe zi. de fapt minim 6 mi-a zis medicul sa i-au indiferent daca am contractii sau nu, plus 3 supozitoare Uscosin pe zi. e mai bine sa iei preventiv. daca deja s-a intarit nu ajuta prea tare.
Larisa
32 + cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
crispro spune:
Michelle, am impresia ca ti se intareste burtica de la oboseala... Nu ma pricep cu medicamentele, dar cred ca daca iei un no-spa si stai cuminte in patut, se relaxeaza. Dar a sta cuminte in patut nu inseamna doar o juma de ora, pana trece... Tre sa ai grija, sa te relaxezi toata ziua, mai putin efort... Mai mult lenevit...
Daca poti, suna doctorul, daca nu ai mai avut asemenea intarituri la burtica. Si eu mai am, dar nu ma deranjeaza, le consider normale - le am de cele mai multe ori cand ma ridic din pat, sau de pe scaun (dupa ceva timp de stat in aceeasi pozitie). Poate stie Racusor mai multe, ca ea a mai patit cu burtica tare.
Cristina
33+ cu 
Sheritra spune:
Stai ca am avut microfonie, acu e proba buna
!
Gagici, unde v-ati gasit halate de vara pt nastere, asa mai mistoace, si papucei mai de plaja dar sa mearga la maternitate (adica fara toace si pompon), sa nu ma duc ca pana la poarta la spital! Sa ma respecte personalul ![]()
O sa fiu coafata, manichiurata, sa dau bine per ansamblu!
Shery
33
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -4
Sheritra spune:
Michelle, poti face si no-spa injectabil, e mai puternic, eu seara mai bag din cand in cand "de control". E comod daca ai pe cineva de-al casei care sa-ti faca, la o adica eu imi fac si singura daca nu-i nimeni prin preajma!
Shery
33
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -4
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Neata si de la noi! Proba de microfon, adica de semnatura! Dragaico, stai linistita ca nu esti singura, am pus 20 kile, adevarat ca-s si mai mare ca tine in varsta de sarcina ! Acu 5 ani imi gaseam jumatatea, peste o luna vom fi 5!!!!!!!!!!!!!! Shery 32 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -4 |
Sheri, ce frumos arata semnatura ta

inca un pic si veti fi 5 
ce frumos...acum 5 ani ti-ai gasit jumatatea 

sa fiti sanatosi si fericiti !!

Bulina
35+ cu
poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 pufescu la multi ani langa bebe si langa familia ta adriana ce ai patit mama, iarta ma n am apucat sa cites din urma, aveti o viteza la scris..... iar eu vin obosita si nu mai apuc sa citesc nik din urma azi am reusit sa ajung la eco si bebei sunt ok, 2 la numar; le bateau inimioarele ca la pui de gaina, stau unul langa altul, mai ca zici ca se tin de manute ![]() sa dea DD sa fie bine pana la capat pupici fetelor ![]() |
Felicitari!!!SA dea DD sa vina cu bine, sa te simti bine.ai vazut ca zicea Denisa bine?Lasa, ca DD are un plan pentru fiecare dintre noi si se pare ca pentru tine are ceva special pus deoparte.MUlti pupici si tin pumnii si ma rog la DD sa fie bine!!
Adriana: cred ca si daca ii cautai, nu gaseai asa socrii.Bine, eu vorbesc:D.Eu am cazut din lac in put.
.Dar lasa, infige-te nitel in ei, ca nu merge sa faca ce vor ei.asa e cel mai bine.asa fac eu cand nu mai razbesc prostia si nesimtirea.eu sunt mai rusinoasa de felul meu, dar si cand ma apuca, sa te feresti de mine...Belu: ma bucur ca esti mai bine...tare rau e cu varicela asta :((
Acum ma tot gandesc la nume: Radu Cristian sau Cristian Alexandru, Ionut Cristian sau Cristian Andrei?Dileme peste dileme :)Schimb semnatura cu o zi mai devreme, ca la weekend nu prea intru, ca deh...
Laura
32+ cu 
AMR 7+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu