Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 12
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 eladea, tu doamnei cu hainutele ii platesti dupa ce primesti hainutele sau cand ti=a zis ca a trimis coletul? am luat si eu 2-3 chestiute si ieri a pus pachetul, acum astept detaliile de cont sa ii virez banutii...dar eram curioasa cum faci tu ![]() Bulina 35+ cu poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala ![]() Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
ii trimit cand imi spune ea totalul...de multe ori trag de ea si-i amintesc sa-mi trimita suma finala...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
35+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
eladea, facem galerie 

, mai putin de 30 zile 
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
Neata
..gata au plecat toti mesterii, intr-un final ![]()
si...am schimbat saptamana 
Oana
35+ Matei
AMR 35zile
racusor2010 spune:
eladea mercic 
si eu astept acum datele de la cont..mi s-a parut f de treaba...eu am luat de la asda si s-a dus sa le ia din magazin ca sa nu mai platesc comision...
si nu am facut o comanda foarte mare, chiar ma gandeam ca ce comision micut ii ramane...dar un pic de la mine, un pic de la alta mamica, poate se aduna....
i-am zis nasei mele de ea si de reducerile la minimode, dar cand m-am uitat pe site peste 6 luni era cam vandut tot ce era la sale...cred ca trebuie sa comanzi imediat ce apar reducerile, ca altfel...
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala 
racusor2010 spune:
oana felicitari 

eu am vorbit o ora la telefon cu cei de la birou si acum monopolizez forumul ![]()
ca sa ma relaxez putin si sa intru din nou sa mai lucrez ceva 
dar nu mai am chef....
Bulina
35+ cu
poznas
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 eladea mercic ![]() si eu astept acum datele de la cont..mi s-a parut f de treaba...eu am luat de la asda si s-a dus sa le ia din magazin ca sa nu mai platesc comision... si nu am facut o comanda foarte mare, chiar ma gandeam ca ce comision micut ii ramane...dar un pic de la mine, un pic de la alta mamica, poate se aduna.... i-am zis nasei mele de ea si de reducerile la minimode, dar cand m-am uitat pe site peste 6 luni era cam vandut tot ce era la sale...cred ca trebuie sa comanzi imediat ce apar reducerile, ca altfel... Bulina 35+ cu poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala ![]() Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
cu placere...anytime...
oricum, i-am facut reclama anei...am recomandat-o tuturor mamicilor pe care le stiu...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
35+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pufescu spune:
Neatza fetelor...nu mai gasesc din urma,imi dati si mie contactul pt mamica din UK?
Sarumana
30+
Raducu
ooana spune:
| citat din mesajul lui pufescu La noi din pacate optiunea chemat bunica fara sa se mute la noi nu exista...ca toti bunicii sunt in alt oras(la gramada, stau la 5 minute unii de altii...e un haos cand mergem acasa...alergam intre ei si la final toti sunt nefericiti ca i-am neglijat.Ma astept la lupte sangeroase intre bunici pt cand o sa ducem pufuletele in vacanta...diplomatia lui tati va fi testata la maxim).Ca bonus mama si tata nu se mai inteleg de ceva vreme si fiecare isi tot face planuri separate de mutat cu noi...fara sa ne prea intrebe,evident. Planul e ca tati va sta acasa 3 saptamani dupa fericitul eveniment(5 zile de la stat si 10 ca face cursurile) si avem timp sa ne dezmeticim un pic. Dupa aia ii mai raman vreo 10 zile de concediu...o sa isi mai ia din cand in cand sa ma ajute,poate un medical...vedem noi. Dar bunici non stop in casa mai mult decat cateva zile in vizita....big NO NO. Daca vad ca nu se mai poate o sa angajam pe cineva cateva ore pe zi, ne descurcam noi cumva. Dupa cum ziceam sunt foarte optimista deocamdata :) . 30+ Raducu |
vezi cum sunt oamenii, vor ce nu au
mama e la 5 min de mine..si din fire ea nu se baga, trebuie sa ii spui daca vrei sa vina...asa e firea ei
cateodata mi-ar place sa ia initiativa
socrii sunt la 250km deci sper sa nu fie nici un pericol din partea aia...
Oana
35+ Matei
AMR 35zile
crispro spune:
Ne-am trezit si noi, dupa o noapte de nesomn... Noroc cu diminetile astea linistite, ca altfel...
Eladea, ti-am trimis PM. Pls daca poti sa ma ajuti cu niste info... ![]()
Cristina
33+ cu 
btz_ovi spune:
Neatza gagici!
Maya ce faci albinuto?

Mirela
FELICITARI PENTRU BEBELINI,mama ce veste buna.Sa dea DD sa stea in burtica pana la termen si sa ai o sarcina usoara 
Michelle am vazut aseara tarziu offline-ul tau.Sorry!Intrasem pe mess,am inceput sa scriu o poveste intreaga despre cursul de ieri si cand sa iti dau SEND pac mi-a picat netu.Mii de nervi mi-am facut,astazi merge dar messu ioc
.ASa ca iti zic aici despre ce e vb
.
Fetelor voi v-ati facut analize la albumina si de exudat nazal pentru stafilococ?Eu sunt asa nervosa pe doctorita mea, nici nu mi-a zis de ele,am aflat ieri la curs si m-am simtit ca ultima ratata.Sapt viitoare ma duc la ea sa discut despre nastere,daca nici acum nu e disponibila o sa il rog pe medicul care mi-a facut ultimele 2 echo sa ma asiste.E chiar nesimtita de acum,eu o sun sa fac programare,ea imi zice sa vin desi avea examene cu studentii.Pentru ce pana mea ma mai pune pe drumuri cand stie ca are treaba?Sa stau sa astept ca fraiera?Analize nu mi-a dat,de picioarele mele umflate a trebuit sa aflu de la altii ca nu e bine deloc.Ea zicea ca e normal.NU nu e normal,avand in vedere ca stau in pat si am ditamai butucii,mainile ca de broasca si extrem de dureroase.Nu isi da deloc interesul,banuiesc ca daca nu i-am dus decat niste flori amarate.I-am dus odata niste produse de la sotu de la firma si ea imi zice ca o consider nespalata.IMi venea sa ii zic "da bine cucoana,iti convine cand fustita colorata iti aduce Nivea,eu cand iti aduc profesional si scump nu e bun"Vaiiiii mor de nervi.Si sotu a zis ca e neserioasa si ca mai bine vb cu altul.Voi ce ziceti sa fac?
34+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen