Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 11
anca_vlad spune:
CE CREZI CA BB - LINA MEA E MAI BREAZA MISCA SI IAR`SE MISCA, DR ZICEA CA E UN BB CARE`SEMTE BINE DACA SE MISCA ASA VOIOASA!
Anca +29s
IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
Creatza11 spune:
neata delfinariu!
otiliav
m-ai facut sa rad cu barbatul meu pe uscat
. Sincer, la noi treaba sta in felul urmator: de cand am aflat de sarcina cred ca am facut
de maxim 6-7 ori, adica foarte rar... Nu ne-a interzis nici un medic, nu am avut probleme cu deschiderea colului sau micsorarea lui, dar, tinand cont de sarcinile pierdute inainte (de fapt, oprite in evolutie), acum am zis sa suflam si in iaurt....oricum cred ca el e cel mai fricos dintre noi doi, eu macar sunt mai citita in chestiile astea, stiu ca nu face rau sexul, dar el, saracu, zice ca face un bine lui fiu-so daca mai rabda.
Sambata, de ex, am fost la gratar la Cumpana, am sosit la 18.00 acasa, iar la 19.00 tb sa plecam la film la Mall la ,,Printul Persiei" . Ma intreaba: esti gata intr-o ora? Eu: daaaa! Ma duc repejor sa-i calc nu stiu ce tricou pe care il vroia el, fac un dusulet si cand ies fuga, fuga....ma prinde si-mi zice: nu-i asa ca facem si noi....??? Ma uit la ceas, cam tarzior, hm: nu,nu-i asa ca tb sa ma imbrac, sa ma machez,
, si nu mai sunt gata la 19.00. Si asta a fost, mi-a parut rau dupa aceea de el, dar tot io sunt de vina daca lui ii vine cand nu e timp?
Asa...sa tecem la lucruri mai serioase, adriana imi pare atat de rau sa citesc iar despre problemele prin care treci, parca la tine se tin lant, nu iesi bine dintr-una, caci imediat intri in alta. Te rog si eu sa incerci sa fi tare pt delfinuta si, cum te-au sfatuit si fetele, incearca sa gasesti solutii pt ca nebuna sa nu mai stea la voi, sincer nu stiu daca rezolvi ceva doar spunandu-i canu e binevenita acolo, poate sa-i gasiti voi chirie si s-o ajutati si cu plata ei pt inceput....

mirela
sa-ti traiasca bebeii, sa stea cuminti la caldurica amandoi pana la cel putin 35 sap!!! Sunteti cei mai tari, sa aveti grija de voi in continuare!!!
pufescule
, LA MULTI ANI si din partea mea, cu intarziere! Sa ai parte de o nastere usoara, bebe sanatos, frumos si mancacios!
aelita
eu nu pot sa mai stau in sezut mult timp, mai ales daca am si mancat ceva, oricat de putin inainte, ma doare in dreapta,sub titi. Trebuie sa stau in picioare sau culcat cand simt durerea, am incercat si cu nospa, dar degeaba. M-am speriat rau cand am citit pa net si am vazut ca durerea asta in drepta poate fi un semn al preeclamsiei, dar dr a zis ca sta bebe cu capul acolo si asta e cauza, stomacul e ridicat sus din cauza uterului marit, bebe impinge cu capul si...de aici... si eu am codus fara nici o problema pana acum, iar de 2 ori pe luna merg sg la Buc, dar data trecuta mi-a pus capac. Conduceam pe autostrada si simteam ca nu mai pot, imi venea sa iau piciorul de pe acceleratie, sa-l pun in tavan, oriunde, vroiam sa schimb pozitia, dar va dati seama ca nu prea ai ce pozitie sa muti la volan, incercam sa stau cumva intr-o parte.....mai eram si in intarziere. Oricum, la drum lung nu ma mai bag la condus, de asta, ieri am fost cu Dacosul pana in Buc, apoi cu metroul, apoi cu autobuzul....a fost rau si asa... Sotul, saracul, ar veni cu mine, dar nu prea il lasa serv, si daca tot m-am descurcat sg pana acum, nici eu nu prea l-am lasat, dar cred ca de acum in colo il las!
30+ cu un
invingator David Gabriel
Creatza11 spune:
Am vazut burtici frumoase si tantose : cristina-serban
, maurice
, bts-ovi
, bumblebee
, iar tu, dragaica sa vezi ce
iti dau eu daca iti mai bati tu capul cu cele 18 kg....pai vrei sa fai schimb cu vreuna cu un singur delfinas si cu kg mai putine? Normal ca nu, insa noi, cred ca 80% am vrea sa facem schimb cu tine...dar noi o sa mai trecem inca o dat printr-o perioada de 9 luni gre, cu alte kg in plus si cu alte griji ca sa ajungem unde ai sa fi tu in doar 2 luni de acum inainte, deci, mandreste-te si cu butica, si cu kg, si cu bebeii, iar camera lor e superba 
30+ cu un
invingator David Gabriel
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Bumblebee, bebe din burtica. Foarte bine arati! Eladea, zi-mi te rog cu cine nasti... Ma mut si eu la Gynia, nu mai nasc la stat, ca astia nu au nici epidurala pe stoc, tre sa o cumpar eu daca va fi cazul (adica in miezul travaliului imi trimit sotul de nebun prin farmacii), nu au nici vaccinul anti RH la indemana (si nu vreau sa dau 10 mil pe degeaba). In plus, mai cu spaga, mai cu milogitul, tot un drac e. Ma duc la privat, dau un pic in plus fata de stat, si stau relax... Nu stiu insa ce doctor sa imi aleg. Am vazut ca Victo naste cu Rotar Daniela (numai lucruri grozave am citit despre ea). Asa ca pls help! ![]() Cristina 33+ cu ![]() |
Cristina, si eu tot la Rotaru Daniela merg...o super doamna, om si medic...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
35+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 anca...is rea de dimineata ..stiu...as mai fi dormit si eu...dar a dat delfinache din picioruse cam tare. asa ca m-am trezit si nu las nici pe altii sa doarma...Racusoru' trimiterea de la medicul de familie cand ne trebuie la cmu, la semnare contract sau la externare? Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 8 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
la externare
Bulina
35+ cu
poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
eladea2005 spune:
si neata burtici si mamici!
multam de cafeluta...
yummy...
am schimbat si AMR-ul...doamne...ma iau emotiile..![]()

vazut burtici de bumblebee si andreea...sunteti frumoase...
iar bebeii o sa fie mandri de voi...
super camera bebeilor Andreiutza......iar oita din aia avem si noi...f interesant,nu?...![]()
sa aveti o zi minunata fete si bebei!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
35+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
paula_m spune:
Buna dimineata
Azi am dormit mai mult, ma simt mai lenesa...![]()
Larissa, eram chiar curioasa cum e cisterna magna, dar ma bucur sa vad ca e in valori normale...
Adeverinta ca esti platitor este o adeverinta tip, o sa ti-o trimit eu luni, ca nu o am pe calculator acasa, doar la birou, si tb sa rog pe cineva sa intre pe calc meu si sa mi-o trimita.
In rest, toate bune si frumoase.
Sa aveti o zi frumoasa
Paula, 32+ cu
, Raul Codin
AMR 7 saptamani

racusor2010 spune:
eladea, tu doamnei cu hainutele ii platesti dupa ce primesti hainutele sau cand ti=a zis ca a trimis coletul?
am luat si eu 2-3 chestiute si ieri a pus pachetul, acum astept detaliile de cont sa ii virez banutii...dar eram curioasa cum faci tu 
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala 
larissa_79 spune:
paula, multumesc...chiar mi-ar fi de folos.
Da si eu eram curioasa cu cisterna desi recunosc ca nu mi-am facut griji prea mari. Depinde cum aluneca si la ei mouse-ul. Plus ca...fetele care luati greutatea bebelushului de buna si va ingrijorati...ecografic la varsta asta greutatea are o marja de eroare de +-300 gr. Adica destul de mult zic eu.
Larisa
32 + cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
eu sunt ca 

citeam cursul de ingrijire bebelusul la care a fost sotul si eram la capitolul Igiena sugarului...
citesc eu...URECHILE...se taie o data pe saptamana...

CEEE???? CUM ADICA??? si ma uit mai bine si scria UNGHIILE...dar am ras cu lacrimi ce pasiva citeam eu despre cum sa ii tai urechile copilului meu o data pe saptamana

Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan