Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 10
anca_vlad spune:
neata...azi nu da nimeni o cafeluta o bucatica de corn cu ciocolata, orice!

o zi faina va doresc!
eu azi sunt singura, Vladut cu bunui sunt in excursie la gura diham cu gradi, sotul a serviciu, iar colegii de serviciu au plecat in wee la mare la mamaia cica Eco summer champ!
....asa ca eu voi pune mana pe pensula si ma mai apuc de vopsit una alta!![]()
![]()
![]()
Anca +29s
IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
racusor2010 spune:
Neata 

si azi noapte am reusit sa dorm bine
si sotul pe langa mine
ca nu m-am foit, nu m-am trezit....
dar aseara mi-am facut o vanataie de toata frumusetea
m-am lovit de pat, am urlat de durere, si cand ma uit dimineata...ditamai vanataia...

Larisa sa intrebi neaparat pe contabila...pentru ca, ai nevoie de urmatoarele:
- adev ca esti platitor CAS ca sa te inscrii la dr de familie
- adev ca esti platitor CAS ca sa duci la CMU, ca altfel nu ia in considerare trimiterea de la dr de familie
- daca vrei sa beneficiezi de CIC de la stat (si chiar daca esti angajata pe firma, eu cred ca ar trebui sa beneficiezi) iti trebuie dr de familie, ca el iti da concediile medicale (asta cred ca stii de la Alexia)
Sheri, pe mine Dinu m-a cam speriat cand am fost la ea - ca e copilul prea slab, ca e prea mare diferenta intre lungime si greutate...
Dragaica graviduta frumoasa...ce frumos ai facut camera 
iar oitele alea sunt bestiale 
O zi minunata sa aveti dragi burtici ! Maya 

Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
am nevoie de un sfat: azi cica vine curierul sa ia plafoniera, dar banii mi-i da in cont...
ce sa ii cer curierului, sa dovedesc cumva ca am platit? ca poate raman si fara plafoniera si fara bani 

Bulina
35+ cu
poznas
AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala 
anca_vlad spune:
eu cred ca voi mai dormi vreo ora si apoi ma voi mobiliza sa mai fac cate ceva, desi am baut cafeaua inca mai casc a somn!

macar asa ... putin!
Anca +29s
IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
POZE BURTICA
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 am nevoie de un sfat: azi cica vine curierul sa ia plafoniera, dar banii mi-i da in cont... ce sa ii cer curierului, sa dovedesc cumva ca am platit? ca poate raman si fara plafoniera si fara bani ![]() ![]() Bulina 35+ cu poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala ![]() Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
pai racusor, curierul iti da un AWB de expediere colet. Adica o dovada ca a plecat coletul de la tine. Cel putin toate firmele serioase de curierat fac asta.
La Ale eram angajat Danone si nu mi-am batut capul...aveam un medic de familie intr-adevar pe atunci la CMU. Cine s-a mai dus apoi la el :)
Beneficiez de CIC ca is angajat cu acte in regula si contributiile platite la zi. Acum sa vedem cum scot adevereintele astea.
Adeverintele alea ca esti platitot CAS de unde le scoti tu de exemplu? Nu de la firma?
Larisa
32 + cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
am uitat sa zic ..'neata...

hai la o 
dragaica, tu ai doi draguta daca mama ta se ofera lasa-o sa vina. Eu nici n-as sta pe ganduri.
Larisa
32 + cu
(13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la 
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad eu cred ca voi mai dormi vreo ora si apoi ma voi mobiliza sa mai fac cate ceva, desi am baut cafeaua inca mai casc a somn! ![]() ![]() ![]() macar asa ... putin! Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA |
hai mai Anca cum asa.....vrei sa dormi??
special pentru tine.....Larisa
32 + cu
(13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la 
racusor2010 spune:
larisa, mie mi le-a dat de la resurse umane. la tine fiind angajata pe firma, nu stiu cum se procedeaza. dar sigur iti da contabila ta ceva, avand in vedere ca platesti lunar darile.
pentru concediu de maternitate si CIC ai nevoie lunar sa iti dea dr de familie de concediu medical, pe care banuiesc ca tu il dai contabilei si mai departe...timp de 126 de zile te plateste firma ta
cu modul de calcul pe care l-au prezentat fetele...
si dupa 126 de zile te duci la stat sa iti dea cei 72.5% din venituri (sau cat or fi acum), maxim 3400.
dar mai erau fete pe aici angajate pe firma (parca denisa...) poate stiu ele mai multe, cum au procedat ele.
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala 
anca_vlad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
hai mai Anca cum asa.....vrei sa dormi?? special pentru tine.....Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 8 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
DE DRAGUL TAU MAI BEAU UNA, DAR AM O STARE DE NU AS FACE NIKA!
DAR UITE NU FAC NANI!DOAR STAU INTINSA IN PAT CU CALC IN BRATE!
E BINE?

Anca +29s
IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
POZE BURTICA
larissa_79 spune:
anca...is rea de dimineata ..stiu...as mai fi dormit si eu...dar a dat delfinache din picioruse cam tare.
asa ca m-am trezit si nu las nici pe altii sa doarma...
Racusoru' trimiterea de la medicul de familie cand ne trebuie la cmu, la semnare contract sau la externare?
Larisa
32 + cu
(13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la