Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
larisa, cand te duci vezi ca ai nevoie si de adeverinta ca esti platitoare de CAS, altfel nu te inscrie...daca nu vrei sa mergi la ea, eu zic ca poti incerca la o policlinica de stat macar...ca nu te intereseaza sa fie f buna ci doar sa iti dea trimiterea...
ii duci o cioco, ii spui de ce ai nevoie si poate rezolvi usor...ca reducerea e substantiala ...
asta daca nu gasesti tot un dr de familie....
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
nah ca inca nu dorm..inca nu m-am decis sa inchid..
Sheri, la Ruxandra Vladescu...am fost toata sarcina la ea si sunt extrem de multumita. Din cate am inteles e sefa sectiei de ecografie de la Municipal. E super finuta si draguta asa....mereu ma tine minte, stie cum ma cheama, ma intreaba de Alexia si se uita mereu atent. Dar si Adela e super...doar ca era mereu f aglomerata si nu m-am putut programa decat prima data la ea. Am fost apoi la Ruxandra...mi-a placut si am ramas :)...aici in Baneasa am gasit mereu lejer loc.
racusoru, eu is angajata pe propria firma....platesc tot ce trebuie....de unde scot adeverinta asta? E adeverinta ca platesc CAS de la firma sau tre sa sun la vreo casa de sanatate ceva?
O sa sun contabila maine ca is clar pe langa.
A si am uitat sa zic ca cisterna magna era 7-8 mm adica super. Data trecuta parea mai mare....dar acum e totul in regula.
Larisa
32 + cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
crispro spune:
[/quote]
epidurala si vacinul de RH se cumpara si in Bucuresti la stat...ca peste tot in tara cred. Iti cumperi trusa inainte si vaccinul la fel. Dar ..desigur privatul e o optiune mai buna. Epidurala e un moft da
astia la stat n-au nici vata.
Larisa
32 + cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
[/quote]
Asa e peste tot in tara, dar nu as da banii inainte, ca nu stiu sigur daca voi avea nevoie de epidurala sau de RH... Si daca voi avea nevoie, nu mai apuc sa le iau, ca dureaza, trebuie comandate... Asa ca merg la privat, ei le au acolo daca e cazul, si la pret bun.
Cristina
33+ cu 
nela_didea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Nela felicitari pentru aflarea culorii caruciorului in sfarsit. Cris ![]() Larisa felicitari pentru vestiler bune de la eco *************************************************** Elena, 35+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 4- ![]() ![]() |
Multumim frumos de urare.

28 + cu o
de 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Creatza, Dragaica multumesc din suflet pentru urari. Sunt o viitoare mamica super fericita, ca voi toate de altfel.
Racusor 
Of ce amintiri frumoase am si eu din vacante, dar din pacate nu de la bunici ca nu i-am cunoscut, ci de la o matusa unde mergeam aproape an de an. Eu aveam boala pe puii de gaina, ii plimbam cu roaba prin curte
. Tin minte ca unu saracul a murit, i-am facut inmormantare ca la carte, inclusiv pomana cu "cico" era pe vremea aia, si am chemat pe toti copii din sat![]()
Bumblebee, doamne ce mamica sexi vei fii.

28 + cu o
de 
Dragaica spune:
Am pus pozici noi http://family.webshots.com/photo/2603957140103962562WVbPgd
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
28+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
nela_didea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Am pus pozici noi http://family.webshots.com/photo/2603957140103962562WVbPgd http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
Hehee ce frumoasa esti mamicooo

si ce frumos ai decorat camera copiilor.
Numa berbecuti peste tot locul.
Nu te ingrijora de kilele in plus ca vei avea timp sa le dai jos dupa.
28 + cu o
de 
aelita spune:
PUFESCU hahaha cum isi fac ai tai planul sa se mute la voi,.nici nu isi puneau problema unui refuz

Ramai asa optimista ca asta conteaza cel mai mult,si ai sa faci fatza ! si la mine a stat tati o saptamana acasa,in rest lipsea cate 12 ore pe zi,dar sambata si duminica ne destrabalam.nu am avut ajutor.am luat abia la al doilea copil,dar dupa 6 luni .la al doilea pleca tati la fel 12 ore pe zi,sambata si duminica imi erau suficiente sa ma odihnesc si sa iasa el cu copiii,si erau perioade in care pleca cate o luna,doua saptamani,trei saptamani..si ramaneam singura cu ei ,nimeni nu imi deschidea usa,asa ca am fost nevoita sa ma descurc si tot asa cu optimism ca tine am fost si am ramas si am reusit ! asa ca iti doresc sa ramai asa !
sa ai noroc sa fie copii care sa doarma mult,eu faceam curat in casa cand dormeam,dadeam cu aspiratorul pe sub ei si acum dorm la fel ! ii scoteam afara pe amandoi(ea 1 an si 4 luni,cand s-a nascut el,de la 3 zile l-am scos zilnic,el in carut langa banca,ea se juca cu copiii).
A,da,normal ca daca aveam pe cineva de super incredere care sa ma ajute cu adevarat as fi acceptat ! cum zice ELADEA ca a avut noroc ...dar la mine nici o sansa...
MIRELAAAAAAAAA doi bebei !!!!!!!!!!!!!!!!!
sa iti traiasca,sa creasca mari,sanatosi,sa ai o sarcina frumoasa,usoara,sa fie totul bine ,ma bucur enorm !!!!!!!
Felicitari !!!! pup inimioarele lor!!!
NELA bafta la examene !!!
CREATA cateva ore pe drum eu pot sa merg in masina,mereu am mers gravida,la prima sarcina conduceam eu.daca e sarcina normala,fara risc si fara probleme,se poate face viata normala fara sa ne consideram bolnave.daca nu ai probleme medicale,te poti duce la mare.si eu vreau sa ajung si acum in iunie cateva zile,sa vedem ce timp avem.de caldura si eu sufar rrrau,dar in masina stau cu aerul,la hotel aer,la plaja ies 2 ore ca oricum sunt cu copiii si nu stam in soare...apoi dupa pranz ,cu copiii nu mai iesim la plaja,cel mult la piscina dupa 6 seara.
si eu i-am zis sotului ca poate imi e rau pe acolo si nu sunt in stare de mers la plaja,si cica nu are nimic,trandavim in camera de hotel in pat toti ,ce ne alearga cineva?el de fel are solutii simple pt toate,si nu se complica,asa ca atunci acnd eu tind sa ma complic cu gandurile,ma descalceste el repede
Adica ce poate fi mai rau decat acasa unde mai si gatesc ,fac curat?mi-e rau,stau,mi-e si mai rau,spitale sunt si acolo...
DRAGAICA eu pt mancarimi -aveam pe maini la prima sarcina-dadeam cu o crema de farmacie,era pt alergii usoare.
cere la farmacie o crema de mancarimi si alergii ,si citesti pe ea daca e perimisa in sarcina.
in mod normal,ar fi,ca daca faci o alergie ce faci,nu dai cu nimic?
si neaparat crema dupa dush,ca altfel ma manca toata pielea.
COTEASCA,Apgar e o notatie de la 1 la 10 care se da copilului in functie de un tabel,in care intra culoarea pielii,a respirat in primele secunde,a respirat cu ajutor,etc...Culoare vinetie,scade un punct,apgar 9.si tot asa...Nu e cine stie ce !
STEWIE bine ai venit !
DRAGAICA si la mine se onduleaza burta !
eu cred ca misca si in somn,ca altfel nu imi explic acnd doarme,continuu misca.
mami de gemeni,arati super cu burtakul! camera e superba! abia astepti sa ii vezi acolo,puii mici !
cele mai multe kile le ai pe burta,asa ca stai linistita,erai f slaba si ai avut pe ce pune ! arati minunat!
OCHIDUT imi pare rau ca esti consemnata la pat..multa putere in continuare !!!
29+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)