Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

se vede ca se apropie week-endu-ul ca din ce in ce mai putina activitate pe aici

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

'neatza burtici
am fost aseara la doctr neurolog, mai bine nu ma duceam.. zicea cineva aici ca doctorii recomanda avortul ca spalatul pe dinti. multa dreptate avea! m-a facut inconstienta ca vreau copil si ca il fac pe raspunderea mea, ca parca il faceam pe raspunderea ei!
ptiu. am patit ca fetele cu tiroida: joaca ping-pong cu mine . ginecologul ma trimite la neurolog, iar neurologul la ginecolog. noroc ca eu am diagnostica asta de 12 ani si am citit tot ce se poate si stiu ce am de facut

in rest suntem bine, toti 3 . tati zici ca poarta el sarcina , are tot felul de pofte si tot timpul flamand. aseara l-am certat ca a facut burta si el a raspuns ca ii face lu' bebica ca dc vrea sa se mute
burtica mea tot nu se vede prea bine, e putin umflata sub buric :(

14+

Mergi la inceput

lidia, tu cum iti monitorizezi tensiunea? ai acasa tensiometru? din cel clasic sau digital?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

mama mea este asistenta si are acasa un termometru din acela clasic...cu pompita ...o data la 2-3 zile o pun sa imi ia tensiunea....cred ca eu sunt mai norocoasa ca am asistenta acasa

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sa stiti ca si eu am tensiunea marita, de obicei am 9cu 5 iar acum 12 cu 7, doctorul meu a zis ca este ok ptr ca inima depune mai mult efort sa-l sustina si pe bebe asa ca nu va faceti mari probleme, dar ptr linistea voasta sa va intrebati doctorul.
dureri in burta am si eu cand ma ridic din pat de zici ca-mi baga cineva un cutit, dar stiu ca le aveam si la celelalte sarcini asa ca nu-mi fac probleme.
si eu peste 3 sapt plec la mare la noi si abia astept. eu am ales sa merg aici ptr ca sunt cu doi copii si eu cu burta si mi-ar fii foarte greu sa merg in alta parte...mai ales ca eu nu ma urc in avion sub nici o forma iar cu masina ar fi horror. va invidiez pe cele care nu va e frica de avion .
sa stiti ca tot ce ati auzit de bulgaria sunt adevaruri fara exagerari

Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

mama mea este asistenta si are acasa un termometru din acela clasic...cu pompita ...o data la 2-3 zile o pun sa imi ia tensiunea....cred ca eu sunt mai norocoasa ca am asistenta acasa

17+

intradevar , e altceva cu asistenta la dispozitie
eu ma gandeam sa imi cumpar unul, dar nu am auzit pareri f bune referitor la cele digitale, iar cel clasic nu stiu dc pot singura sa-l folosesc.

14+

Mergi la inceput

off scriu cam alambicat ca ma opresc de zeci de ori pana scriu un mesaj
dra vine wk si vezi leneveala

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

andreea ma bucur ca ai reaparut chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu tine....imi pare tare rau ptr sotul tau..stiu ca si al meu a zacut intr-o seara si a trebuit sa ma descurc singura cu toate si a fost cumplit.
despre tensiometre ce sa spun, este adevarat ca cele digitale dau erori dar f mici, tatal meu este bolnav cu inima de 15 ani si el are unul in casa si nu am avut probleme cu el...dar sa zic asa este din acela care iti ia tensiunea unde ti-o ia si cel manual si are un fir lung care duce la display(acesta este digital) este de la omron. tatal meu este ff multumit de el, iar el chiar are mare nevoie ptr ca are 2 stant-uri. mie cel manual mi se pare imposibil de citit....dar cine s-a invatat cu el...

Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Tensiometrele alea digitale de se pun pe incheietura sunt foarte cu fitze, si dau erori mari.

Mie doctora mi-a recomandat sa vizitez din cand in cand cate o farmacie. Cele "fancy" au deobicei aparat de luat tensiunea, din acela normal, in dotare, si iti iau la cerere tensiunea. Recunosc insa ca nu am facut asta inca la cat de des ma duc la eco imi ia acolo doctora direct si gata

18s

Mergi la inceput

la capitolul "azi ce mai mancam" eu ma inscriu cu o oala de pastai. am cumparat din piata cu 6 lei. inca mai ma gandesc dc le fac simple, doar in suc propriu sau mai pun niste rosii pe acolo
in rest toata sapt am mancat ciorba de fasole acrita cu corduse, buuna, dar ne-am cam plictisit de ea

14+

Mergi la inceput