Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

ral_eli sigur pe cel manual nu ai cum sa il folosesti singura si ai nevoie de cineva care sa iti ia tensiunea....mama are din ala la care se foloseste si stetoscopul...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

o sa-l fortez pe sot sa imi ia tensiunea! chiar dc are oroare de tot ce inseamna spitale, doctori, etc. dc va vine sa credeti ,cand am fost operata la fundeni nu a venit decat de 2 ori , ca ii venea sa lesine numai cand intra pe poarta spitalului. barbatii astia...
dar pt bebelina face orice

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Salutare fetele. Astazi schimb si eu semnatura. Maia creste mare pentru ca si eu simt dureri in zona uterului. Mie dr mi-a dat sa iau omega 3 si din cate am inteles este f bun si pentru ligamente. Bebelu sau ratusca nu mai stiu cine se plangea de dureri cumplite, poate il intrebi pe dr tau daca e ok omega.
Ieri au iesit si rezultatele la triplu test, sunt negative. In afara riscului de varsta restul sunt mult mai mici decat riscul standard.
Despre tensiune, eu am avut-o mereu si inca o am mica. Dimineata este 8 sau 9 cu 4, 5. Sunt dependenta de cafea. Oricum e bine sa ne tinem tensiunea sub control, in sarcina e foarte important sa nu creasca foarte mult. Eu am doctor acasa si tot cu tensiometru clasic ma masoara, dar mi se pare greu de invatat tehnica. Parerea mea este ca daca va luati tensiunea cu un acelasi aparat digital, va puteti da seama cand ea creste sau scade.

16+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

in sfarsit si-a revenit netul ..am intrat sa va salut..andreea bine ai revenit..imi pare rau pt sot sper sa fie ok cat mai repede ..mai revin

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

ratusca83, parca tu vrei sa mergi la un medic bun pt morfo?
Cred ca poti reusi o programare la Iosup la clinica Fortis 0724.46.46.46. Dar nu stiu daca esti din Bucuresti. Si eu am avut emotii ca nu gasesc loc dar la clinica asta nu prea este imbulzeala si oricum e un medic bun, a lucrat f mult cu Dr. Pop.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna fetelor.....se apropie weekk,abia astept..eu intr-un fel abia astept sa treaca pt k luni fac DTsi il vad pe bebe
am si eu o intrb pt cele care au facut DT: ce se intampla practic cand faci dt,cum se procedeaza....doar eco si masuratori?( SA FIU preg pt luni)

12 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

'neatza burtici
am fost aseara la doctr neurolog, mai bine nu ma duceam.. zicea cineva aici ca doctorii recomanda avortul ca spalatul pe dinti. multa dreptate avea! m-a facut inconstienta ca vreau copil si ca il fac pe raspunderea mea, ca parca il faceam pe raspunderea ei!
ptiu. am patit ca fetele cu tiroida: joaca ping-pong cu mine . ginecologul ma trimite la neurolog, iar neurologul la ginecolog. noroc ca eu am diagnostica asta de 12 ani si am citit tot ce se poate si stiu ce am de facut

in rest suntem bine, toti 3 . tati zici ca poarta el sarcina , are tot felul de pofte si tot timpul flamand. aseara l-am certat ca a facut burta si el a raspuns ca ii face lu' bebica ca dc vrea sa se mute
burtica mea tot nu se vede prea bine, e putin umflata sub buric :(

14+

nu stiu pentru ce diagnostic ai fost la neurolog. am fost si eu pentru ca am migrene. unele mai ciudate o leaca. mi-a facut si eeg si inca un test la care nu a iesit absolut nimic in neregula. m-a trimis cu fervoare la RMN (la costa....) sa verificam chipurile daca nu sta sa imi explodeze vreun vas de sange, dar nu am mai apucat. cred ca unii doctori neurologi au broblem cu capu'. pe de cealalta parte unele probleme neurologice pot fi rezolvate de sarcina, iar daca e intradevar un risc pentru nastere se poate recurge la cezariana. nu stiu ce sa iti zic decat sa nu iti mai faci zile fripte cu respectivul medic si sa il schimbi.

Mami de (28.10.2008) si bb2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

deci la DT se face eco la care se fac masuratorile necesare dupa care a doua zi sau in aceasi zi (asta daca e dimineata eco) ti se va recolta sange si se va completa un formular cu : daca fumezi, cate kg ai, daca sarcina este una in vitro.....si cu acestea si cu analizele la sange se va face un studiu in functie de varsta si altele ca sa se vada care este riscul tau de a avea un copil cu sindrom Dawn

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

multumesc lidia pt rasp......si inca o curiozitate: bebe se vede mai bine decat la un eco normal?

12 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

la capitolul "azi ce mai mancam" eu ma inscriu cu o oala de pastai. am cumparat din piata cu 6 lei. inca mai ma gandesc dc le fac simple, doar in suc propriu sau mai pun niste rosii pe acolo
in rest toata sapt am mancat ciorba de fasole acrita cu corduse, buuna, dar ne-am cam plictisit de ea

14+

mie imi place varianta nesanatoasa. fierte scurse, date bine cu maioneza cu usturoi.

Mami de (28.10.2008) si bb2 16+

Mergi la inceput