Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Siuta spune:
Alinuscha, si mie imi plac la fel pastaile -cu usturoi si maioneza. Un deliciu!
Ce se intampla la bulgari ca eu nu am auzit nimic?
Pe 28 iunie taman plec acolo in concediu o saptamana. Nu potsa cred ca e naspa .
Andreea, multa sanatate sotului tau .
Weekendul asta bag smotru ca nu se mai poate. Sa aveti weekend placut.
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marizta multumesc lidia pt rasp......si inca o curiozitate: bebe se vede mai bine decat la un eco normal? ![]() Doamne ai grija si de noi |
Este o eco normala :) la care pe langa lungime (CRL) iti va masura si pliul nucal (translucenta nucala - NT). Dupa CRL iti va da varsta sarcinii, iar pentru NT exista o limita in functie de varsta, peste care e risc mai mare de SD. In general ea tb sa fie sub 2-3mm cred. La mine de ex a fost 1.16mm.
![](gravida.gif)
alinushca spune:
da, nici eu nu sunt la curent cu ce se intampla la bulgari (in afara de furtul masiv de masini, dar cred ca la loganul meu nu se baga...). era sa mergem la ei vara asta daca era mai buna situatia generala. deci, ce-i cu ei
?
Mami de (28.10.2008) si
bb2 16+
Dosita spune:
Ma bucur pentru voi, cele care stiti deja culoarea caruciorului...Eu inca nu il stiu, sapt. viitoare ma duc la triplu test, sper ca voi afla si sexul copilului...As vrea mai mult fetita, mai am un baiat (de 14 ani). Dar sanatos sa fie, asta-i cel mai important.+17
rala spune:
Marita, eu sunt de parere ca la eco morfofetala am vazut-o mai bine pe Maia. Poate si unde era cu 2 saptamani mai mare decat la eco anterioara. Eu am plecat de acolo cu un teanc de foi si masuratori, grafice... majoritatea de neinteles pt mine, dar si cu un cd cu tot felul de poze si filmulete, prim-planuri: talpi, femururi si tot felul. Mie mi s-a parut o eco mai "smechera" asta morfofetala. Plus ca a si durat mai mult, vreo 40 de minute. 16+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
Dosita spune:
E cam ciudat sa tot vorbesc asa singura, stiu ca voi nu ma vedeti in timp real. Cate mesaje trebuie sa scriu ca sa scap de moderare?
+17
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marizta OFFFFFFF.......speram k o sa il vad mai clar,mai bine ![]() ![]() Doamne ai grija si de noi |
marizta la mine chiar s-a vazut mult mult mai bine la DT decat la eco normala si am presupus 2 lucruri: 1. era aparatul mai bun si 2. cred ca a fost 3D dar nu am confirmarea.
Fetelor, eu azi v-am citit in salturi, nu am avut deloc timp sa scriu. In jumatate de ora se pleaca in teambuilding asa ca va doresc un weekend frumos pe care sa il petreceti linistite si dupa placul vostru.
Va
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)