Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
alinushca spune:
si eu vreau la mare. sau la munte... sau oriunde in concediu distractie placuta celor care plecati!
felicitari celor care ati schimbat semnatura! sa treaca la fel de repede si de usor si restul de jumatate de sarcina!
Mami de (28.10.2008) si bb2 16+
bebelu86 spune:
neataaa
nu vb de mare ca vreau si eu
felicitari tuturor pt schimbarea saptamanii si sa o tineti asa pana la 40.
Sun sa-ti traiasca fratele
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+
eliza_cri spune:
neata fetele
uff si noi vrem in concediu, dar sigur ne sare randul nu vreau sa patim ceva..deh neuronul defect
o intrebare are cineva probleme cu tensiunea sau aritmi de orice fel..am fost la doca ieri deoarece simteam ca imi fuge inima si am avut tensiunea 14 cu 9 in cdt in care am 13 cu 8....doca zicea ca sunt al 5-lea caz de gravida din ziua respectiva cu tensiunea marita si a pus totul pe seama atmosferei..da eu tot paranoica sunt
vacanta placuta fetele care plecati sa ne aduceti suveniruri in format de poze
de o saptamana am inceput si eu sa gatesc, dar din nefericire cum trec de orele 13 cum incepe distractia imbratisarii budei1, 2 de 3-ori de cate ori vrea muschiul lui fiemea..deh mai fitoasa....sper totusi sa treaca
pt cine se ocupa de listuta sa imi modificati dpn-ul este 06.12. multumesc frumos
va pupam pe toate fara exceptie
13+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
MSymo spune:
Ieri am probat costumele de baie pe care le aveam acasa, fetelor....ziceai ca sunt Pamela Anderson, asa imi veneau sutienele (si nu-s chiar asa de dotata).
M-am dus sa-mi cumpar alt costum, am probat 30 si tot oribil aratam. Clar s-a schimbat ceva, fetita mea isi face simtita prezenta...pe coapse, fund....
Pana la urma am achizitionat ceva ca nu aveam incotro.
Amuzament: ma imbracam cu un costum, imi faceam poza cu telefonul si o trimiteam sora'mii sa-mi spuna cum arat :) Sunt dusa....
Symo 19+ Diana
andreeacc spune:
Dragelor, vin si eu la raport dupa multe zile si mult mai multe capitole lipsa.N-am apucat sa citesc ce ati scris, am avut niste saptamani tare ocupate si la birou si acasa.
Sotul meu, cred ca din dorinta de a fi si el in centru atentiei , si-a luxat piciorul si acum il are in ghips si a facut si o criza de bila...3 dr ne-au recomadat operatia...o va face in iulie.
Sper sa putem pleca in concediu pe 16 iunie, asa cum e planificat.
In rest cred ca-s bine, n-am mai fost la eco de 1 luna si ma duc abia pe 14 iunie.bebelusa mai se agita din cand in cand, dar daca nu sunt atenta si relaxata nu prea simt.
Eu pot veni la intalnire pe 12 iunie ptr ca maine ma duc cu copilul la Fastrackids si inot, deh sotul e invalid.
Am vazut pe prima pagina multe carucioare ; felicitari mamicilor care au aflat culorile!
va pup cu drag.
Andreea, mami de baiat si 17+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
eliza_cri spune:
pun si eu poze cu golanul mare si un filmulet tot cu el
poze aici
http://community.webshots.com/album/577865017NGXurE
filmulet cu Dimitrie mucios [a racit tasu a racit si el deh] vorbind la telefon
http://family.webshots.com/video/3099230320104281140Ndhoox
andreacc imi pare rau sa aud de prob sotului multa sanatate si sotul are problema sper sa nu ajungem la operatie
Msymonu, nu e nimic aiurea asa fac si eu e bine cand ai cu cine vb..pe mine asa ma ami apuca un dor de sorela sta tocmai in buc si ne vedm destul de rar si fratele in iasi cu el si mai rar ne vedem
13+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
ukume24 spune:
Andreea imi pare tare rau de probeleme sotului tau. Ufff si el acu si-a gasit sa-si luxeze piciorul ?
13+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eliza_cri o intrebare are cineva probleme cu tensiunea sau aritmi de orice fel..am fost la doca ieri deoarece simteam ca imi fuge inima si am avut tensiunea 14 cu 9 in cdt in care am 13 cu 8....doca zicea ca sunt al 5-lea caz de gravida din ziua respectiva cu tensiunea marita si a pus totul pe seama atmosferei..da eu tot paranoica sunt 13+ mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008 |
Eu! Eu! :) Am avut, prin 10-14s, desi acum vad ca s-a stabilizat cuminte din nou la 12. Insa cand imi crestea, imi era chiar rau :(
La mine e ciudat, pentru ca eu toata viata am avut-o ffff mica. Am avut si crize cu caderi de tensiune acum cativa ani. Si acum brusc, 14. Credeam ca nu am auzit bine cand mi-a zis dr-a... Mie mi-a zis cat timp cea mare este pana in 13 si cea mica pana in 7, totul e ok. Cand creste la 14, e motiv de ingrijorare si de analizare a motivelor pt care a crescut - mancare sarata, stat in soare, nervi.
18s
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui eliza_cri o intrebare are cineva probleme cu tensiunea sau aritmi de orice fel..am fost la doca ieri deoarece simteam ca imi fuge inima si am avut tensiunea 14 cu 9 in cdt in care am 13 cu 8....doca zicea ca sunt al 5-lea caz de gravida din ziua respectiva cu tensiunea marita si a pus totul pe seama atmosferei..da eu tot paranoica sunt |
si eu am probleme cu tensiunea ba o am 14 cu 7 ba 9 cu 5 ...cred ca intr-adevar conteaza foarte mult si de cum este atmosfera... mie doc mi-a spus sa imi monitorizez tensiunea si sa ii spun evolutia ei
nu cred ca este o problema foarte grava
17+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui bebelu86 Sun sa-ti traiasca fratele |
Saru`mana
Doamne ai grija si de noi 15+