Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
DIMITRA_R spune:
buna fetelor!
noi suntem bine,maine plecam in ro,sunt tare nerabdatoare...va salut pt 2 saptamani,si sper sa pot recupera la intoarcere,va pup si sa auzim numai de bine
DOURA
SASHENKA,si eu am auzit aceleasi povesti despre bulgaria,de la sotul,si credeam ca sunt exagerari...sotul nu vrea sub nici o forma sa mergem in romania cu masina,mergem numai cu avionul,cu toate ca imi este frica,dar nu vrea sa treaca bulgaria.fetelor aveti grija!
fetelor nici eu nu prea il simt pe bebe,si sunt cam paranoia,mai ales ca o sa fiu departe de dr meu 2 sapt
va cu drag si aveti grija de voi si de burtici
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
14+
sunset_zuzi spune:
neata burtici vine weekendulll abia il astept...mai ales ca il sarbatorim pe fratele meu care face 24 de primaveri asa ca facem chef si multa mancareeeee
Doamne ai grija si de noi 15+
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DIMITRA_R SASHENKA,si eu am auzit aceleasi povesti despre bulgaria,de la sotul,si credeam ca sunt exagerari...sotul nu vrea sub nici o forma sa mergem in romania cu masina,mergem numai cu avionul,cu toate ca imi este frica,dar nu vrea sa treaca bulgaria.fetelor aveti grija! LARISAdeDIMITRA(2.02.2007) 14+ |
Pentru bebe sigur e mai confortabil cu avionul o ora-doua, decat mai mult de o zi in masina . Noi am venit recent din Istanbul in Bucuresti, prin Bulgaria, cu masina, atunci cu norul de cenusa, de erau inchise aeroporturile si sotul trebuia musai sa fie in Bucuresti. Sincer, daca stiam insa cum va fi, ramaneam acolo 2-3 nopti pana isi revenea situatia... A fost horror. Niste gropi groaznice in Bulgaria, am plans si tipat juma de drum - eram convinsa ca raman fara bebe pana in Bucuresti :(
17s
danaint spune:
Beatrice75 - mi-am activat mesajele private. Eu vroiam mai mult sa stiu asa, ca impresie, cum a fost, cum e clinica, cum e dr respectiva - inteleg ca ai fost la aceeasi la care am primit si eu recomandare si mi-am facut programare.
PS: Ne-am schimbat semnatura
18s
MSymo spune:
Neatza! Si noi am schimbat azi semnatura
Nu-mi vine sa cred ca suntem la jumatatea drumului
Abia astept sa se termine ziua asta, sa plecam la mareeeeeeeeeeee, yuhuuuuuuu!
Symo 19+ Diana
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Neatza! Si noi am schimbat azi semnatura Nu-mi vine sa cred ca suntem la jumatatea drumului Abia astept sa se termine ziua asta, sa plecam la mareeeeeeeeeeee, yuhuuuuuuu! Symo 19+ Diana |
bravooooo tot inainte pana la 40 sapt
Doamne ai grija si de noi 15+
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici
vreau si eu la mare
vroiam sa va intreb daca pe voi va doare bazinul...eu am avut aseara niste dureri ingrozitoare de bazin mai ales cand ma ridicam din pat si vroiam sa va intreb daca este ok
17+
ukume24 spune:
Buna dimineata dragele mele,
Felicitari fetelor care si-au schimbat semnatura.
Dimitra drum bun cu avionul. Nu trebuie sa-ti fie frica caci e mult mai bine si comod decat atatea ore cu masina.
Bebelu ma bucur sa citesc mesaje de la tine din noi. Sincer si eu am avut emotii ca nu te voi mai gasi pe aici. Oricum stiam eu pe unde te mai gasesc dar am preferat sa ne intalnim si aici.
Suzi la mulyi ani fratelui tau. vezi sa nu te omori cu dansul si sa manaci toate bunataturile.
Noi suntem bine, ma dispera vremea asta ca nu se mai opreste din plouat si deja m-am saturat. Nu stiu cum e la voi dar la noi inca e inorat si dimineata a plouat. I hate this weather. Parca am impresia ca ma ia si raceala desi nu m-ar mira la cat e de urat afara si cum sunt diferentele de temperatura.
13+
S-a intamplat minunea mult asteptata!