Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_o spune:
Simona, gata sesiunea?
Noi mergem la Herculane weekendul asta, numai bine pica, pentru ca e in drumul de intoarcere din Timisoara. Nu stiu ce sa raspund pentru weekend-ul viitor, suntem in renovari cu casele si weekendul cu 20 plecam in Bulgaria, pentru o saptamana. Uf...cand ne mai vedem, de fapt?!
Ana
18
simona-maris spune:
Nu stiu,Ana.Eu sunt dispusa in iunie mai pana la sfarsit.Apoi in iulie,august nu prea.Doar in sept is oct,daca ma voi mai putea deplasa pe unde va cu burtoi si cu hernii de disc.
Vad ca suntem ff ocupate...Sambata asta pot numai 3 fete cu mine.. De asta am incercat weekendul viitor.
Eu nu stiu ce sa mai zic
misticgirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Despre intalnire....e mai bine sambata viitoare?? eu zic sa ne strangem mai multe...si sa fie in iunie...avea dreptate Lidia. Daca puteti sambata viitoare...va rooooog scrieti |
Si eu pot veni saptamana viitoare. Pe 5 iunie nu pot, plec la Telega maine dupa-amiaza si revin duminica seara.
Claudia 16+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
Vasari spune:
Buna !
Eu m-am ratacit pe la job, iar acasa nici gand sa am timp de net. Vad ca s-au inmultit culorile de la semnatura. Ce frumos ! Si eu astept cu nerabdare sa aflu ce e. Zilnic imi vine sa pun mana pe tel pentru inca o programare la eco.
Miruna, zici ca sunt sanse ca nici bb2 sa nu se simta mai repede? Eu pe Maria am simtit-o tarziu... Speram ca macar acum sa am privilegiul sa ne cunoastem mai devreme.
Douradoudou, poti sa ma ajuti cu o informatie din Beirut? :) Fratele meu e la un master pe drept umanitar si fiecare semestru e in alta tara. Cel de acum e in Liban, si mai precis incepe chiar luni. Poti sa-mi recomanzi un site cu inchirieri apartamente de-acolo? Multumesc mult!
Daca nu plec din Bucuresti in wk as vrea sa ajung si eu la intalnire, daca va hotarati. :) Am speranta sa ajung in wk la Horezu la targul de ceramica, dar coautorul are deja planuri pt Bucuresti.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 12+
Primul orice
douradoudou spune:
simona nu te supara..ma bine intalniti-va cate sunteti..2..3...4 nu conteaza.eu de exemplu vin in iulie pe la mijlocul lunii si o sa ma intalnesc cu cine poate..nu ma supar..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu
douradoudou spune:
citat din mesajul lui Vasari Douradoudou, poti sa ma ajuti cu o informatie din Beirut? :) Fratele meu e la un master pe drept umanitar si fiecare semestru e in alta tara. Cel de acum e in Liban, si mai precis incepe chiar luni. Poti sa-mi recomanzi un site cu inchirieri apartamente de-acolo? Multumesc mult! Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 12+ Primul orice |
alina spune-mi in ce zona o sa stea, in ce oras..o sa il intreb pe sotul meu daca stie pe cineva de la vreo agentie .
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu
heidy spune:
citat din mesajul lui simona-maris Nu stiu,Ana.Eu sunt dispusa in iunie mai pana la sfarsit.Apoi in iulie,august nu prea.Doar in sept is oct,daca ma voi mai putea deplasa pe unde va cu burtoi si cu hernii de disc. Vad ca suntem ff ocupate...Sambata asta pot numai 3 fete cu mine.. De asta am incercat weekendul viitor. Eu nu stiu ce sa mai zic |
Si eu, cel mai probabil, pot sa vin weekendul viitor.
13+
Vasari spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui douradoudou
alina spune-mi in ce zona o sa stea, in ce oras..o sa il intreb pe sotul meu daca stie pe cineva de la vreo agentie . Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 16+ cu |
Multumesc. Universitatea e chiar in Beirut.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 12+
Primul orice
misticgirl spune:
Burtici,
Va trimit pupici de la etajul 11, adica de la serviciu. Noi suntem bine, ocupati, ca de obicei. Sunt in sesiune la master si sunt ametita de drumuri si oboseala. Am avut 2 examene deja, mai am 2...sa scap, ca nu mai rezist!!!
Maine plec la Telega pt un week-end de relaxare si aer curat. Nicholas a fost tare fericit sa auda ca mergem la Telega, ii place sa se joace in curte .
Acum ma pregatesc sa plec acasa, o sa va scriu maine sau luni
Claudia 16+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
simona-maris spune:
Nu ma supar,Doura.CE ziceti daca ne intalnim cine poate acum ,acum pe 5 ,si cine poate weekendul urmator atunci... Cine poate si acum si sapt viitoare ,cu atat mai bine!
Eu nu ratez intalnirea cu tine,Doura Fac cum fac si vreau sa te vad.Am sa intreb un milion de chestii,si apoi chiar vreau sa ne intalnim face to face