Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Nu ma supar,Doura.CE ziceti daca ne intalnim cine poate acum ,acum pe 5 ,si cine poate weekendul urmator atunci... Cine poate si acum si sapt viitoare ,cu atat mai bine!
Eu nu ratez intalnirea cu tine,Doura Fac cum fac si vreau sa te vad.Am sa intreb un milion de chestii,si apoi chiar vreau sa ne intalnim face to face

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Somam?

Ana
18

Mergi la inceput

Shomam... ca sa se inteleaga. Uf, ce pacat ca nu ne lasa cu diacritice!

Ana
18

Mergi la inceput

Mi-e pofta de cartofi noi, crocanti, cu branza rasa deasupra(neaparat de vaca... si sa fie f buna la gust) si salata de rosii... Mamaaaaa, imi ploua-n gura...
Trec si pe la socri deseara si ma asteapta mama soacra cu ficatei la capac(cei mai buni pe care i-am mancat in 28 de ani!!!), dar chiar si asa, tot poftesc la cartofii aia!
Tata ne asteapta cu jambon de porc de tzara, afumat si fiert, cu sos de hrean langa si garnitura de cartofi noi, dar la cuptor, nu prajiti. Ce pofte am si eu...

Ana
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

mirunam sunt in 14 saptamni jumatate..stiu ca nu mai am nicio sansa la dr "mari" de asta am si intrebat..nu stiu pt ce medic sa optez..mai astept pareri..
alexxia si eu ma chinui cu dureri..mai ales de spate ..ma doare cand ma misc..la picioare ma dor muschii pulpelor..cei dintre picioare nu stiu cum sa zic..dar tot la fel cand ma misc..zici ca sunt o baba..offff
va pupic dragi burtici

14+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

uitasem..Bine ai revenit crisule!!!..ne-ai lipsit

14+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

mirunam sunt in 14 saptamni jumatate..stiu ca nu mai am nicio sansa la dr "mari" de asta am si intrebat..nu stiu pt ce medic sa optez..mai astept pareri..
alexxia si eu ma chinui cu dureri..mai ales de spate ..ma doare cand ma misc..la picioare ma dor muschii pulpelor..cei dintre picioare nu stiu cum sa zic..dar tot la fel cand ma misc..zici ca sunt o baba..offff
va pupic dragi burtici

14+ si ingeras in ceruri

O doctorita buna in Ploiesti este dr Ghita care a fost eleva Dr Pop din cate stiu eu.Eu m-as duce cu toata increderea la ea numai ca s-ar supara dr mea.Dar daca imi iese ceva prost la morfofetala sigur merg la ea pt a doua opinie.Sper sa nu fie cazul.
Am nr de tel de la cabinet daca vrei.
Am fost de multe ori la dansa ,e foarte meticuloasa.
Alexxia multumesc!M-am mai linistit!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

17+

Mergi la inceput

letzy81..imi poti da un Pm cu nr dansei de tel? se prinde greu programare si te rog sa mi spui si in ce zona are cabinetul...
Multumesc mult..o sa merg si la dansa si apoi o sa vad poate gasesti si la medlife..Eu la Medlife merg la dr albu, dar acum nu stiu daca sa l las pe el sa mi faca morfofetala.

14+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si la toate fetele
am intrat sa va salut, eu sunt bine, am cam lenevit zilele astea k a avut treaba al meu la pc.

Ana, Simona, Doura si multumesc ca ati intrebat de mine

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Bebelu, te asteptam oricand cu drag!

Ana
18

Mergi la inceput