Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 3
crisuletzul spune:
La Arad l-am luat pe Darius(baietelul barbatului meu) la noi.....tin sa spun ca cele 3 zile care le-am petrecut alaturi de el m-au epuizat teribil......Marius l-a luat ,l-a scuturat vreo jumatate de ora si gataaaaa......Darius treci la Cristina!din cauza chistului nu am voie sa il ridic in brate dar ne-am descurcat cat de cat....i-am explicat ca in burtica este un bobo mic mic mic care are nevoie de draga draga....si hai ca a inteles el cat de cat!!!sunt mandra ca l-am invatat sa faca pishu din picioare(mama lui l-a pus doar pe olita),am gatit impreuna.....am aplicat tot ce m-a invatat mama mea si chiar a dat roade!
Ma doare putin sufletul din cauza ca este putin agresiv si cam rasfatat din cauza ca petrece 2 zile cu mama lui,3 zile cu bunica lui si weekendul cu bunicul lui.....si consider ca este putin dezorientat....fiecare il trateaza intr-un mod anume si a ajuns destul de mofturos.....acum dupa ce nasc vreau sa il ia pe timp de vara la noi...sa il ducem in vacante cu noisi mai mult de atat nu ma pot implica pt ca nu pot sa ii iau locul mamei.....
sper ca gandesc destul de bine......
13+
crisuletzul spune:
miruna....am primit de la doura un PM:)......L-am vazut pe blackberry cand eram in Bulgaria si nu am rasp din cauza ca facea destul trafic Marius din cauza lucrului.....ne costa 4 euro pe MB!!!
Legat de burtica......intru in pamant cand lumea din jur crede ca am deja vreo 5-6luni.....iar eu am defapt doar 13 sapt:)....important e ca este sanatos si nush daca il simt....dar am de multe ori senzatia de fluturasi si Marius cand isi lipeste urechea de burta aude de parca inoata cineva in mine......Oricum are un stil destul de interesant sa comunice cu bobo : isi lipeste gura de burta si urla in cat poate de tare "bugabugabuga".......saracu bobo,cine stie ce gandeste cand il aude pe tataso:)))......
13+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul isi lipeste gura de burta si urla in cat poate de tare "bugabugabuga"..... 13+ |
Genial!!! Imi si imaginez fata nedumerita a copilului
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +
marizta spune:
fetelor cat costa sa faci DT si analiza de sange....k eu am sunat la cab.dr si mi-a zis k 3 mil eco si inca ceva 1 mil mi se pare muuuuuuuuuulllllttttttt
12 +
Doamne ai grija si de noi
douradoudou spune:
welcome back cris..ai poze noi???vreau si eu sa-ti vad burtik de 5-6 luni
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu
letzy81 spune:
citat din mesajul lui marizta fetelor cat costa sa faci DT si analiza de sange....k eu am sunat la cab.dr si mi-a zis k 3 mil eco si inca ceva 1 mil mi se pare muuuuuuuuuulllllttttttt 12 + Doamne ai grija si de noi |
Tot 400 de lei m-a costat si pe mine DT si mi s-a parut mult.Ma gandesc ca morfofetala sigur sare de 500lei.
Intru si eu in club...cu paranoia
Luni l-am simtit pe bebe,marti la fel,ieri mai putin iar azi nu sunt sigura.Am tras deja o repriza de bocit si pana pe 9 cand am echo cred ca tampesc!
tuturor ursoaicelor
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
17+
allexxia_m spune:
bine ai revenit crisuletzul
ai fost super tare cu faza cu taticul
dar stiti ca BB aude zgomotele din jurul lui, nu?
spunei lui taticul ca nu e nevoie sa urle la burtica ca-l aude ala mic
oricum e bine ca isi da silinata sa fie auzit, se asigura
m-a bufnit rasul
18+
allexxia_m spune:
letzy81 stai linistita nici eu nu-l simt pe BB tot timpul
miscarile sunt asa de finute incat eu simt doar daca stau linistita intinsa in pat altfel nu si nici atunci tot timpul ca trebuie sa mai aiba chef si BB de zbenguiala, nu?
Deci stai linistita daca nu-l simti in fiecare zi caci este foarte probabil ca el sa aiba chef de miscare tocmai cand nu esti tu atenta si ratezi momentul.
Deci nu te impacienta, in lunile mari or sa ne trezeasca din somn puiutii nostri
18+
simona-maris spune:
Buna,fetele! Flori pt toate fericitele mamici
Crisultzul,bine ai revenit! Ne bucuram de burtica de 6 luni
Despre intalnire....e mai bine sambata viitoare?? eu zic sa ne strangem mai multe...si sa fie in iunie...avea dreptate Lidia.
Daca puteti sambata viitoare...va rooooog scrieti
heidy spune:
citat din mesajul lui mirunam Amalia, Lidia, mai era sigur Simona Maris. In rest nu a mai confirmat nimeni. Eu nu mai pot veni de aceea nu am mai intervenit pe tema asta. Ar trebui sa hotarati cele care doriti sa mergeti. MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 + |
Eu plec vineri seara la un teambuilding si ne intoarcem duminica seara asa ca am sa ratez aceasta intalnire.
13+