Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

nici eu nu am putut manca primele 3 luni carne, doar asa ciuguleam putin de gura sotului. dar acum as manca sarmalute, piftele iammm
in continuare mananc multeeeee fructe, si inainte mancam fructe dar acum nu rezist o zi fara ele

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

pe burtici!
eliza_cri ti-am modificat DPN
cu tensiunea nu stiu ce sa-ti spun ca eu nici nu m-am controlat dar am probleme de la caldura, daca stau in picioare in soare ma ia cu lesin
o sa-ti treaca starile astea de rau, trebuie doar sa mai ai rabdare

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Eli, imi pare tare rau... :(
Beatrice, hipotiroidismul e posibil ca in cazul in care a aparut in sarcina sa si dispara la fel dupa. Imi spunea o prietena din Belgia ca acolo una din analizele recomandate in sarcina este si pentru asta. Sper sa fie bine...

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 12+
Primul orice

Vasari, problema cu hipotiroismul este ca este grav atunci cand esti insarcinata pt ca iti privezi copilul de hormoni, deja am fost trecuta pe alte pastile. Cred ca nici organismul meu nu mai stie cum sa reactioneze. Fetele mai vechi de pe forum poate stiu ca eu aveam hipertiroidism(palpitatii, sufocare, risc de avort, transpiratii, insomnie). mi s-au dat pastile pt blocarea tiroidei si ma simteam perfect, dar o luna jumate eu nu am mai fost la medic ca sincer ma saturasem de ei si tocmai in acest interval m-am transformat din hiper in hipo(nu ma intereseaza persoana mea, ca ma ingras, etc, eu chiar nu contez in aceasta ecuatie), mi-e frica pt copil. De la sapt 20 nu mai sunt probl pt ca incepe bebe sa produca hormoni dar cand ma gandesc ca o luna jumate poate nu a avut de unde sa ia.....!
In fine, momentan merg la dna Simescu, dr endocrinolog.
Mi s-a recomandat dr Pelinescu, Medlife. Ce stiti despre el? Ca e pe ecografii foarte bun.
Aseara am picat intr-o mica depresie, am inceput sa plang si plangeam...si de la chestia cu tiroida si de la faptul ca am fost sa-mi iau tinuta de gala si aratam ca un butoias(am deja 55 kg la 1.66cred)si nu-mi venea nimic. de acum vom incepe sa luam cate juma pe kg pe sapt, psihic nu-i usor de acceptat, desi mi-am dorit atat de mult sa devin mamica!
Si pe langa starile de lesin de care ma tot plang....cum va merge viata sexuala?Nu prea mai am chef si in plus am observat ca ma cam doare la penetrare, uneori ustura putin. Asa este si la voi?

16+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Vasari, problema cu hipotiroismul este ca este grav atunci cand esti insarcinata pt ca iti privezi copilul de hormoni, deja am fost trecuta pe alte pastile. Cred ca nici organismul meu nu mai stie cum sa reactioneze. Fetele mai vechi de pe forum poate stiu ca eu aveam hipertiroidism(palpitatii, sufocare, risc de avort, transpiratii, insomnie). mi s-au dat pastile pt blocarea tiroidei si ma simteam perfect, dar o luna jumate eu nu am mai fost la medic ca sincer ma saturasem de ei si tocmai in acest interval m-am transformat din hiper in hipo(nu ma intereseaza persoana mea, ca ma ingras, etc, eu chiar nu contez in aceasta ecuatie), mi-e frica pt copil. De la sapt 20 nu mai sunt probl pt ca incepe bebe sa produca hormoni dar cand ma gandesc ca o luna jumate poate nu a avut de unde sa ia.....!
In fine, momentan merg la dna Simescu, dr endocrinolog.
Mi s-a recomandat dr Pelinescu, Medlife. Ce stiti despre el? Ca e pe ecografii foarte bun.
Aseara am picat intr-o mica depresie, am inceput sa plang si plangeam...si de la chestia cu tiroida si de la faptul ca am fost sa-mi iau tinuta de gala si aratam ca un butoias(am deja 55 kg la 1.66cred)si nu-mi venea nimic. de acum vom incepe sa luam cate juma pe kg pe sapt, psihic nu-i usor de acceptat, desi mi-am dorit atat de mult sa devin mamica!
Si pe langa starile de lesin de care ma tot plang....cum va merge viata sexuala?Nu prea mai am chef si in plus am observat ca ma cam doare la penetrare, uneori ustura putin. Asa este si la voi?

16+
Mami de baiat

Mergi la inceput

lorin7774
ai grija de tine, sa te auzim curand cu vesti bune

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

beatrice , draga mea , nu te primim in clubul de plinute . eu am 66 kg la 1,64 m
te inteleg ca te-ai saturat de doctori, si eu ma duc cu problemele mele neurologice pe la spitale, consultatii, analize. mi s-a cam luat; si eram putin cam disperata ca sunt in sapt 14 si inca nu mi-am ales un medic ginecolog ,pana acum tot am cautat si nu mi-a placut de mai nimeni. pana la urma am hotarat sa raman la o doctorita tanara si frumoasa de la sp jud ilfov.

14+

Mergi la inceput

Mamiralu, la multi ani ! Sarcina usoara si bebe sanatos

18+

Mergi la inceput

Eli suntem langa tine! Sigur cei doi puiutii ai tai iti vor mai alina din durere

18+

Mergi la inceput

beatrice75 si eu am stari de lesin, dar numai in anumite sitatii, in general de la caldura si de la lipsa de aer ...
si eu tot asa am analizele bune
desi cand am starile astea de lesin ma gandesc ca poate ar trebui sa mai repet analizele caci nu-mi suna a bine

18+

Mergi la inceput

beatrice75 imi pare atat de rau pentru starea ta
dar nu trebuie sa te descurajezi, o sa-ti recapeti silueta dupa nastere, acum este important copilul, cum si tu ai spus
cu viata sexuala, daca tu ai in general o stare asa proasta cred ca este si normal sa nu mai ai chef
in privinta durerilor la contact nu este normal, le-am avut si eu la inceput si au fost din cauza unui chist pe ovarul drept.
deci mai bine du-te la doctor si spune-i de aceasta problema.
la mine s-a rezolvat dar in perioada accea nu am avut voie la contact.

18+

Mergi la inceput