Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am regasit burtici!

Sanatate multa celor cu probleme (imi cer scuze c nu a enumar pe toate, am citit ultimele 10 pagini rapid, am vazut ca ati scris multisor si eu ma lipsit)

Sarcina usoara si bb sanatosi mamicilor noi!

Si sa nu uit, LA MULTI ANI mamiralu! BB sanatos si mancacios!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ardeii umpluti sunt pe foc , supa de galuste e la racit.
pfiu ce harnicutza am fost azi

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

felicitari ral_eli
fain meniul tau de astazi, ne dai si noua?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sunteti invitate toate
iammm ce bine miroase!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna buritci. Asa cum v-am scris zilele trecute mi-am schimbat medicul. Am fost ieri la Filantropia la doctorul Haiduc, am fcut eco si bebe e foarte bine. Tot ieri am fost sa imi recolteze si sange pentru TT deoarece nu am facut DT. Mi-a dat sa imi fac programare la spital pentru morfologia de trimestrul 2. Care dintre voi mai face acolo, la ce medic are programare si pe ce data?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui eli

buna! nu stiu daca va mai amintiti de mine. eu da, nu v-am uitat. imi e insa greu sa intru aici. si acum va scriu cu ochii in lacrimi. de multe ori calculez in cate sapt as fi fost daca...
am vazut ca unele dintr voi ati aflat sexul bebelusului.
si mamici si bebici sa fiti sanatosi!
va pupacim si va imbratisam cu drag, Eliza si cei 2 pui

Mi-e dor de bebele meu!!!

Sanatate si o zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

nu te-am uitat!

Mami de (28.10.2008) si bb2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Multumesc de urari!!
Facem cinste ... limonada receeee!!

Ce zi frumoasa e azi!... (nu ca e ziua mea, da' e soare, nici prea cald, tocmai bine..., in Buc cel putin). Vreau sa ma duc in piata, sa iua mazare dulceeee... si poate si cartofi noi, si niste marar pt cartofi (si pt mazare)... Desi cred ca de la cartofi mai bine m-as stapani... am inteles ca unele dintre voi nu s-au ingrasat de loc... eu am luat deja 4-5 kg... dupa ce il fac pe bb am sa fiu o baba grasa, asta e

Eli,
Alexa, si eu ma duc la eco la Filantropia, la dr Veduta. Am programarea urmatoarea pe 9/07, la 22sapt si ceva, mai tarziu un pic dar dr era in concediu, am preferat sa ma duc la dansa la 22sapt decat la altcineva la 21sapt. E super, super! Am inteles ca si dr Haiduc tot pe dr Veduta o recomanda (cand are loc de Prof. Peltecu - al meu doctor ).
Syl, cred ca ai dreptate in ceea ce priveste doctorii despre care vorbeam. Despre dr Vladareanu am auzit multe lucruri bune, despre acea dr Gheorghe am auzit putin si nu de bine. Asa ca ... planul tau initial cred ca este cel mai bun! Vladareanu e profesor de obstetrica, nu?... no comment

Dragi mamici, asadar,... multumim inca o data pt urari... si dam fuguta in piata! Hai ce e bine!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

buna, noi suntem la mare. Arianna e tare incantata, iar eu nu mai am timp de nimic. N-am mai citit, asa ca sper ca sunteti toate bine.
Eu am avut un soc: m-am ingrasat 4,5kg. nu stiu cum, ca mie nu mi se pare...dc o tin tot asa, o sa iau 20kg
Cu Arianna am luat aproape 13kg, de care am scapat f repede. La botezul ei, la 2,5l, nici nu se vedea ca am nascut.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 18+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Salutare burtici! Am sosit in tara de dimineata de tot. Dupa un somn bun am zis sa ma actualizez cu ce s-a mai intamplat pe la noi in odisee.

In vacanta a fost tare bine, daca nu m-am balacit..O apa clara piscinistica, nisip alb..Am vazut plaje superbe si ne-am plimbat mult. Am papat musaka si pastitio si salata greceasca. MM buun. Acuma imi suna totul bine, ca frigideru va dati seama e GOL! Tre sa facem o piata. Vreau fruuucte: cirese, caise, piersici..miam dinastea.Si rosii si ardei si ciapa sa fac greek salad ca am cumparat condimente de salata greceasca + un bidon mare de ulei extravirgin de masline facut in Thassos.

Surprinzator a fost ok drumul cu masina pana in Grecia, nu am facut pe mine, totul a fost binee. Am si dormit ca bolovanul ce mai.. O sa pun mai incolo putin niste poze pe picasa.

Saptamana viatoare am eco de trim I. (Multumesc MSymo!)Poate aflam ce sunt puficii. Apropo: se pare ca subt colac am si eu ceva gogoloi de burta - sa va explic: cand sunt intinsa pe pat si nemancata, daca pun mana se simte tare tare sub buric imediat si umflat. Nu se vede cand stau in picioare, da na ce sa fac, o sa se vada in fuarte curand.

So va pupez deocamdata, sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi. Ma apuc sa citesc din urma.

Sugubina cea bronzata.

sugubina +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

descultu
Sarcina usoara si BB sanatos!

BraveGirl distractie maxima la mare! sa te intorci cu poze sa te vedem si noi bronzata si pe aia mica
Nu te ingrijora de kg in plus, 4,5kg este tocmai in grafic

sugubina bine ai revenit pe taramul nostru
Asteptam curioase pozele din grecia
Si te asteptam cu vesti bune de la eco, si speram sa-ti vedem si carucioarele colorate
Ce frumos ai povestit de "gogoloi de burta" tai

18+

Mergi la inceput