Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
beatrice75 spune:
eu mi-am ars tastatura,scriu cu cea virtuala de la gogle.
ieri am fost la cosmetica si si iar m-a luat starea de lesin,m-au invatat fetele de acolo.
am fost la endocrinolog si se pare ca am dat in hipotiroida,ca mi-a fost inhibata prea mult.sunt tare suparata
16+

Mami de baiat
Vasari spune:
Eli, imi pare tare rau... :(
Beatrice, hipotiroidismul e posibil ca in cazul in care a aparut in sarcina sa si dispara la fel dupa. Imi spunea o prietena din Belgia ca acolo una din analizele recomandate in sarcina este si pentru asta. Sper sa fie bine...
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 12+
Primul orice
douradoudou spune:
vasari azi vb cu sotul..
sorry dar chiar am uitat .uit mereu ..ma duc intr- camera sa iau ceva si cand ajung nu mai stiu de ce m-am dus...stiu ca in sarcina exista problema asta cu memoria la unele dintre noi..ieri seara chiar gasisem aici pe forum un topic exact despre asta..f muuuulte au avut aceeasi problema care a trecut apoi ..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
16+ cu
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou vasari azi vb cu sotul.. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 16+ cu ![]() |
La mine inca nu. :) Chiar ma intrebam daca se cumuleaza.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 12+
Primul orice
ral_eli spune:
eu imi astept sotul sa se intoarca de la fotbal
si in drum spre casa sa faca si cumparaturi de la piata. trebuie neaparat sa fac ardei umpluti , m-a innebunit aseara vecina cu mirosul de sarmale
intre timp eu lenevesc pe canapea![]()
14+
ral_eli spune:
si eu am probleme cu memoria, dar cred ca mai mult mi-am impus eu lucrul asta: sunt total relaxata si nu las sa ma stresez cu absolut nimik. cred ca asta este explicatia pt gravidutzele care uita: asa se protejeaza de orice fel de stres care ar putea sa le afecteaze starea de spirit si implicit sa streseze bebelu' + starea de beatitudine care o traim pe parcursul celor 9 luni
eu cel putin asa cred
14+
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ral_eli eu imi astept sotul sa se intoarca de la fotbal si in drum spre casa sa faca si cumparaturi de la piata. trebuie neaparat sa fac ardei umpluti , m-a innebunit aseara vecina cu mirosul de sarmaleintre timp eu lenevesc pe canapea 14+ |
de la un timp as manca carne.am ardei umpluti,chiftele,snitele. persista starile de lesin.analizele ca,fe,mg,zn,calcemie,glicemie-perfecte.
16+

Mami de baiat

sa ai putere ca sa poti trece peste durere si curaj sa mai incerci odata