Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
ral_eli spune:
vine un miros de la vecina de ardei umpluti,cred ca sunt o minune
off mereu o apuca gateala pe la ore destea tarzii sa raman cu pofta in gat pana dimineatza
14+
eli spune:
buna! nu stiu daca va mai amintiti de mine. eu da, nu v-am uitat. imi e insa greu sa intru aici. si acum va scriu cu ochii in lacrimi. de multe ori calculez in cate sapt as fi fost daca...
am vazut ca unele dintr voi ati aflat sexul bebelusului.
si mamici si bebici sa fiti sanatosi!
va pupacim si va imbratisam cu drag, Eliza si cei 2 pui
Mi-e dor de bebele meu!!!
douradoudou spune:
Eli imi pare rau .. Suntem alaturi de tine
...
...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
16+ cu
douradoudou spune:

[b][red] LA MULTI ANI MAMIRALU [\b][\red]

mie nu mi-e somn acum .Sunt jn pat si va scriu de pe telefon (clar addicted
)..dar cred ca o sa Mai adorm . See ya
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
16+ cu
letzy81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dosita Multumesc ca m-ati inscris asa de repede pe listuta! Cris! Iti multumesc pentru apreciere, sa imi spui, daca iti postezi si tu povestea undeva, mi-ar face placere sa o citesc. Linistiti-ma ca nu-i problema ca mi-a scazut burtica! Au mai scris cateva ca au patit la fel, inseamna ca-i normal? Oare era doar balonare? Imi fac griji pt. bebe (tot timpul ![]() Va pup pe toate ![]() +17 |
Dosita si mie mi se pare ca s-a mai ''micsorat",eu stiu ca uterul se mareste si urca spre stomac.Asta cred ca-i explicatia.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
17+
Vasari spune:
Mamiralu, la multi ani !!
Fetele din Bucuresti, pe unde mai sunt magazine de haine pt noi? Nu stiam decat 2 la Cocor, care intre timp a fost refacut complet. :(
Si eu stiu ca prin luna 4 poate disparea balonarea si burtica sa se micsoreze. Sper din suflet sa se intample asta si la mine, deja ma simt ca in luna 5-6; desi cantarul nu arata decat 1 kg in plus, ma simt de parca as fi luat vreo 10.
Alexa, ai aflat cumva de vreun site imobiliar din Beirut? 
Weekend placut ! Eu am de facut un proiect care tb sa fie ff frumos, deci am nevoie de super inspiratie.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 12+
Primul orice
ralucaspm spune:
Eli, exact asa mi s-a intamplat si mie in noiembrie. 
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe. E f important ca ii ai pe cei doi micuti si asta te ajuta mult. Si eu cand am venit acasa ma uitam numai la ei. Ii tineam strans in brate si plangeam , iar cand se uitau ei la mine ma prefaceam ca zambesc si rad, iar lacrimile mi se scurgeau pe obraji.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
ralucaspm spune:

Mamiralu, la multi ani ! Sarcina usoara si bebe sanatos !

Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
ralucaspm spune:
Vasari si eu ma simt de parca as fi luat 10 kg, desi am luat numai 1.5. Ieri il intrebam pe sot daca din afara se vede la fel cum ma simt eu. Imi e groaza cum o sa ma simt cu mai multe kg luate 
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
13+