Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

pe mine deja ma loveste bb...dar nu simt asa puternic in fiec zi ..depinde mult si de starea mea si daca sunt atenta

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele am si eu o intrebare
voi aveti probl cand mergeti sa faci pisu?
k pe mine ma cam doare burtica cand fac. e ca si cum ai stoarce un burete sa scoata tot.
trece dupa cateva min durerea.
dar nu mi se pare prea normal.
si ma duc la doctor abia pe 28

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

k pe mine ma cam doare burtica cand fac. e ca si cum ai stoarce un burete sa scoata tot.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Au fost cateva momente pe la inceputul sarcinii cand simteam ce spui tu - un fel de durere, mai mult o presiune in partea de jos a abdomenului, la urinare... cred ca e de la uter care creste si apasa pe vezica...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:

Albumele noastre

pe mine ma doare burta daca nu ma duc atunci cand trebuie...de obicei daca beau vreo 2 pahare de ceva trebuie sa fiu pregatita de un drum la toilet ..bebelu la tine nu stiu ce sa zic..poate nu e ceva dar chiar nu ma pricep..daca te deranjeaza prea tare suna-l pe doc..nu cred ca il deranjezi daca ii pui o intrebare

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mersi mult pt raspunsuri
dc nu ma mai lasa pana luni, il sun sa vad ce zice
idee e ca trece repede. si nu ma ustura cand urinez sau ceva, sa zici k ar fi o infectie

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:

mersi mult pt raspunsuri
dc nu ma mai lasa pana luni, il sun sa vad ce zice
idee e ca trece repede. si nu ma ustura cand urinez sau ceva, sa zici k ar fi o infectie

E sarcina mica inca si nu a urcat in cavitatea abdominata. Este inca jos, si apasa pe vezica. Asta se amelioreaza in semestrul doi si devine tragic-comic in sem III.

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

dosita, m-a impresionat povestea ta, esti foarte curajoasa!

14+

Mergi la inceput

eu sunt , aici , in umbra, va citesc. eu nu ma evapor in week-end doar ca trebuie sa -l bag putin in seama pe sot, cat mai am energie. saracul, nici nu mai ma vede la ochi: ma lasa dormind si ma gaseste dormind. ca sa nu se simta abandonat ma trezesc cand vine si adorm pe canapea langa el la tv

14+

Mergi la inceput

mi-au oesit niste pastai dementiale! mi-am adus aminte de bucataria mamei...ce bine mirosea la ea!
nu stiu cum faceti voi cu maioneza, dar cred ca sunt bune si asa. eu evit mancarurile grase, deh...sunt eu destul de grasa : numai am nevoie de "ajutoare"

14+

Mergi la inceput

dimineatza asta mi-am luat inima in dinti si m-am urcat pe cantar, si mare surpriza nu m-am ingrasat deloc. eu, care inainte ma ingrasam si de la apa :)si nu m-am abtinut deloc de la mancare, bine ce m-a lasat bebica sa mananc, dar am bagat ostropel de pui si la 8 seara!
pacat ca retin apa. ma trezesc cu mainile si fatza f umflata.

14+

Mergi la inceput