Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dosita Multumesc ca m-ati inscris asa de repede pe listuta! Cris! Iti multumesc pentru apreciere, sa imi spui, daca iti postezi si tu povestea undeva, mi-ar face placere sa o citesc. Linistiti-ma ca nu-i problema ca mi-a scazut burtica! Au mai scris cateva ca au patit la fel, inseamna ca-i normal? Oare era doar balonare? Imi fac griji pt. bebe (tot timpul ![]() Va pup pe toate ![]() +17 |
Si mie imi variaza burta in marime, si imi fac griji, recunosc... dar azi mi-a crescut iara
17+
geniusamb spune:
http:// video.google.com/videoplay?docid=3055032426000478049#
L am vazut si pe National Geographic si nu ma mai satur 
Mi se pare super complet si plin de informatii despre minunatiile pe care le purtam in burtici![]()
17+ 
Dosita spune:
..deci a crescut la loc burtica?
Eu cred ca este totusi in regula treaba, cine stie care-i cauza....Tu il simti pe bebe? Eu simt ceva, cred ca e el, si asta ma mai linisteste![]()
+17
douradoudou spune:
fetelor nu va mai ingrijorati din orice...in timpul sarcinii corpul retine mai multe lichide...eu ieri nu puteam sa-mi scot verigheta azi mi-a cazut de 2 ori singura..si lichidele astea se "aseaza" peste tot..inclusiv pe abdomen..plussssss ca tranzitul intestinal se mai leneveste si puteti sa va balonati...so e normal ..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
16+ cu
sashenka_h spune:
miruna eu la fel cu mancarea, dar parca mananc cu 50 g mai mult pe zi
, ce pot spune ar fii super daca eu as slabi si bebe ar creste sanatos si in parametri.. povestea cineva aici de cineva de 99 kg si cand a nascut avea 85 superr
ana stiu sunt multi care nu au patit nimic in bulgaria, dar cunostinta asta a noastra a patit-o intr-o benzinarie mare si le-a furat copilul...dar vorba ta fiecare cu norocul lui dar eu nu prea vreau sa mi-l fortez pe al meu si cred ca acum m-ar stresa sa merg acolo...sotul meu insista sa mergem..acum nu mai vrea nici el
Mami Andreea
15sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
crisis81 spune:
Iar vine weekentul. Iar va evaporati. Sa inteleg ca multe scrieti numai de la munca? Si atunci cand veti intra in prenatal ce se intampla? Nu mai scrieti?
Eu va urez oricum weekend placut si raman pe receptie
!
Cris mami de Teodora si
cu 

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
bebelu86 spune:
cris si eu sunt tot aici pe receptie 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
celesta spune:
citat din mesajul lui Dosita ..deci a crescut la loc burtica? Eu cred ca este totusi in regula treaba, cine stie care-i cauza....Tu il simti pe bebe? Eu simt ceva, cred ca e el, si asta ma mai linisteste +17 |
Da, creste, scade, dupa bunul plac
Si eu cred ca-l simt pe bb, dar nu sunt 100% sigura
17+
celesta spune:
| citat din mesajul lui douradoudou fetelor nu va mai ingrijorati din orice...in timpul sarcinii corpul retine mai multe lichide...eu ieri nu puteam sa-mi scot verigheta azi mi-a cazut de 2 ori singura..si lichidele astea se "aseaza" peste tot..inclusiv pe abdomen..plussssss ca tranzitul intestinal se mai leneveste si puteti sa va balonati...so e normal .. ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 16+ cu ![]() |
Alexa, rationala ca de obicei

17+