Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Lorin sa sti ca eu mai am de cand faceam FIV niste fiole de progesteron. La noi nu se gasesc si sunt aur in caz de iminenta de avort. Eu mi le-am procurat din Ungaria si nu le-am vandut ca .... nu se stie niciodata. Asa ca intreaba-ti doctorul si daca iti sunt necesare imi trimiti PM cu nume complet, adresa, telefon si ti le pun la Fan Curier.

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Semnez si eu condica astazi dupa ce am terminat de jelit pe raposalul meu laptop, plecat dintre noi ieri dupa ce v-am scris. Asa ca am venit la vechiul meu PC, mult mai rezistent in timp se pare si cu care pot cat de cat sa-mi fac treaba.
si revin...

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

ce laptop era? eu am incercat si compaq si sony si hp dar my love e toshiba ..nu mai schimb toshiba pe nimic

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:

Semnez si eu condica astazi dupa ce am terminat de jelit pe raposalul meu laptop, plecat dintre noi ieri dupa ce v-am scris. Asa ca am venit la vechiul meu PC, mult mai rezistent in timp se pare si cu care pot cat de cat sa-mi fac treaba.
si revin...

ce laptop era? eu am incercat si compaq si sony si hp dar my love e toshiba ..nu mai schimb toshiba pe nimic

si 16+ cu

Era un HP asa cum nici in vis nu am avut..... si m-a tinut fix 4 luni...

Bun venit fetelor noi!

Dosita un pupic special pentru tine. Ti-am citit povestea si pot spune ca sunt profund impresionata. Am trait prin aceleasi emotii in momentul cand am aflat de sarcina. Cred ca voi scrie si eu la subiectul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:

Citat:

si revin...

si 16+ cu

dragostea mea este macbook

Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare... azi sunt suparata si frustrata . De la 7 am iesit din casa si abia la 15.40 am ajuns la birou. In tot acest timp am avut parte de un dosar care m-a tinut tintuita intr-o sala pe o bancuta. Bebe nu cred ca a fost deloc fericit pentru ca a inceput sa se miste energic vreo ora. Suparata de nesimtirea oamenilor, frustrata pentru ca mai am de suportat .

Credti ca poate dauna bebelui acest zacut pe banci incomode combinat cu lipsa unei pozitii confortabile??? Azi m-au apucat si tot felul de dureri si intepatru pe care nu stiu daca se le pun pe seama evenimentului.

Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi!

Sashenka, cum merge cu mancarea?

Lorin, multa sanatate in continuare!! Ai avut o experienta horror dar e bine ca ai scapat.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Bun venit noilor burtici! BB i sanatosi , sarcini usoaaaaaaaare pana la 40 de saptamani

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lorin sanatate multa
ai grija de tine si de bb
imi pare rau ca treci prin asta
bine k nu e nimic grav

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Bun venit noilor burtici
Miruna e efectul stresului si al nervilor. Si eu am avut o zi de kko si vad ca ala micu se zbate de nu mai poate. Am luat un nospa si imi fac curaj sa parasesc biroul
Sashenka eu am fost in Bulgaria de multe ori si nu mi s-a intamplat nimic. Cred ca e si dupa noroc. Povesti am auzit si eu asa ca de obicei nu oprim decat la benzinariile mari, mergem cu masina mai ieftina ca sa nu atragem atentia etc.
Va pe toate si va urez un weekend excelent!

Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Multumesc ca m-ati inscris asa de repede pe listuta!
Cris! Iti multumesc pentru apreciere, sa imi spui, daca iti postezi si tu povestea undeva, mi-ar face placere sa o citesc.
Linistiti-ma ca nu-i problema ca mi-a scazut burtica! Au mai scris cateva ca au patit la fel, inseamna ca-i normal? Oare era doar balonare? Imi fac griji pt. bebe (tot timpul), la eco ajung doar sapt. viitoare....
Va pup pe toate

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:

Citat:

si revin...

si 16+ cu

dragostea mea este macbook

Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Si a mea la fel nu l-as da pe altceva pt nimic in lume...

17+

Mergi la inceput