Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Mistic, eu am facut-o la Iosup, dar cum de obicei sunt prilej de mari furtuni de energii negative, prefer sa nu-mi trambitez prea mult numele doctorilor mei. Fiecare alege pt sine, isi fomaza parerea si atat.

16+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna tuturor, am revenit....

nu a fost foarte placuta ultima saptamana, pentru ca am stat "legata de pat" - cum ii placea doctorului sa spuna...adica internata cu inimenta de avort....am colectionat nu stiu de unde si cum o frumusete de hematom, o dezlipire de placenta, sangerari si tot tacamul

rezolvarea a fost urmatoarea : nu's ce cokteil intramuscular la 2 ore + antispastice, apoi la 6 ore, apoi iar sangerare, inapoi la 4 ore, iar 6, apoi 8 si acum numai pastile...mi-au facut "profundoru" sita si mainile ciur, dar am scapat cu bine deocamdata...
bb e bine, m-a asigurat ca nu sufera deloc, creste si e foarte zvapaiat.....

nu stiu ce a declansat toata nebunia asta, ca nu am facut nici un fel de efort iesit din comun, nu m-am enervat..pur si simplu am simtit toata dupa-masa niste zvacnituri in burtica, initial am zis ca misca bb, dar erau prea evidente ca sa fie miscatul unei sarcini de 13 saptamani.......erau contractii in toata regula desi n-au durut, burta nu s-a intarit, nimic.... norocul meu ca m-am dus la timp si acum e mai bine....

azi am ajuns acasa, doar cu bilet de voie, ca domnisoara mea a avut serbare si nu puteam s-o ratez....maine ma intorc la spital...s-a resorbit o parte din cheag, dar pare ca nu de tot...deci, inapoi, legata de pat...

de-abia am deschis calculatorul, n-am citit nimic din urma, sper ca sunteti bine toate si bebeii la fel

un special pentru Doura, ca si-a facut griji pentru mine

cand mai dau de casa va mai scriu...

aaaaaaa, sa nu uit.......schimbatura de semnatura (13 nu ne-a placut, deci mergem mai departe cu curaj !!!)

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

lorin7774 imi pare rau sa aud ca ai trecut prin toate astea si sa stii ca suntem alaturi de tine si iti tinem pumni si sa treci si tu si bebe peste toate astea sanatosi
fruntea sus si multa bafta

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

SALUTARE TUTUROR!

Va citesc de ceva vreme dar din pacate azi am reusit sa intru repejor si sa va scriu.
Sunt o mamica de fetita superba si creata (Clara Maria)de 1 an si patru luni iar in burtica am un samburel (tot fetita)de aprox 15 sapt.

Sa va dau si datele mele si fug sa-i pregatesc de papa dsoarei ca acus se trezeste:

DN: 06.09.1978
DPN: 22.11.2010
UM: 17.02.2010

Va pupicesc pe toate.

14+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

CADIA bine ai venit!
sa ai o sarcina usoara si sa iti fie samburele sanatos

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

SALUTARE TUTUROR!

Va citesc de ceva vreme dar din pacate azi am reusit sa intru repejor si sa va scriu.
Sunt o mamica de fetita superba si creata (Clara Maria)de 1 an si patru luni iar in burtica am un samburel (tot fetita)de aprox 15 sapt.

Sa va dau si datele mele si fug sa-i pregatesc de papa dsoarei ca acus se trezeste:

DN: 06.09.1978
DPN: 22.11.2010
UM: 17.02.2010

Va pupicesc pe toate.

14+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

te-am trecut pe tine si pe Dosita in lista...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

lorin ma bucur ca ai scris finallyyyyyyyyyy....sa stii ca hematomul este de la dezlipire si dezlipirea poate sa se produca din multe cuze printre care : atunci cand s-a format nu s-a lipit bine si s-a format in spate un hematom ...mai poate fii vreo anmalie a uterului ...sau vreo cauza genetica...si eu am patit asa la 1 sarcina s imi daduse doc. 50% sa pastrez copilul dar apoi dupa 2 saptmanai de stat numai in pat s-a lipit la loc..plus utrogestan..multi pt capsuna miruna si pt tine si pt ursuletz/ursuleatza miscacios/a...cadia bine ai venit

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

da, nici eu nu sunt la curent cu ce se intampla la bulgari (in afara de furtul masiv de masini, dar cred ca la loganul meu nu se baga...). era sa mergem la ei vara asta daca era mai buna situatia generala. deci, ce-i cu ei?

Mami de (28.10.2008) si bb2 16+

ptr ca eu am inceput discuti va spun si ce se intampla in bulgaria...si credeti-ma ca asta cu masinile nu-i nimic...problema este ca te opresti pe undeva si chiar pe strada si iti da in cap si te trezesti peste cateva zile fara cateva din organe...rinichi, plaman, ficat si ce este mai rau este ca victime sunt si copii si credeti-ma ca stiu cazuri apropiate si nu unul chiar mai multe, deci nu din auzite, asa ca eu am jurat ca nu mai calc pe la ei nici macar in tranzit....poate doar sa le pun bomba

Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Cadia bine ai venit....Superb nume ptr fetita ta...asa ma gandeam sa ii spun si eu daca fac fata

Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Semnez si eu condica astazi dupa ce am terminat de jelit pe raposalul meu laptop, plecat dintre noi ieri dupa ce v-am scris. Asa ca am venit la vechiul meu PC, mult mai rezistent in timp se pare si cu care pot cat de cat sa-mi fac treaba.

Recunosc ca nu prea am citit din urma asa ca daca imi scrieti personal si vedeti ca nu va raspund... trimiteti PM.

Am fost si eu ieri la doctoritza mea, l-am vazut si pe bebe, puturos ca ma-sa, am facut de asemenea un control pe masa si mi-a luat si lama.

si revin...

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput