Fetele IB
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Un diagnostic la prima vedere: pare a fi www.medicultau.com/patologia-chirurgicala-ortopedica/tumorile-osului/tumori-osoase-benigne.php" target="_blank">condrom intercostal (mai in josul paginii e explicat)... si la sfarsitul saptamanii viitoare o sa fac RMN, ca se pare ca radiografia in astfel de situatii nu ofera prea multe informatii. Ne-am uitat mai bine pe poze, si a inceput sa se vada de prin 2008, a mai crescut putin si se vede mai bine din 2009, si se vede foarte bine acum...
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ileana_a spune:
Diana, imi pare rau sa aud de problema ta. Diagnosticul ti l-ai pus singura sau ai vazut deja un medic?
diana_jors spune:
Nu mi-am pus diagnostic singura, mi-a zis medicul azi... medicul m-a pus sa imi caut clinica unde sa pot face RMN decontat partial de Casa de Asigurari; am gasit, asa ca joi ma duc dupa trimitere si saptamana viitoare o sa mai multe detalii dupa ce fac RMN-ul.
Interesanta a fost reactia, cand am intrat in cabinet si i-am aratat problema mea mi-a zis "eu ce sa iti fac daca ai fost rahitica in copilarie?", apoi cand i-am spus ca nu o am din copilarie si ca se mareste a schimbat brusc registrul si m-a luat cu "bine ca ati venit acum si n-ati mai amanat, faceti RMN-ul cat mai repede etc". Nici nu mai stiu ce sa cred...
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
cami28 spune:
Diana, sanatate multa iti doresc, ne rugam sa fie totul ok la RMN si sa vii cu vesti bune.
Nu am mai reusit sa intru pe forum in ultima vreme, am fost prin spital, apoi am plecat din Bucuresti, acum m-am mai ,,linistit", suntem la mama de cateva zile. Bebele nostru - baietel a fost - este ingeras. Pe 20 iulie am fost la eco si inimioara nu mai batea deja de cateva zile. Diagnostic: sarcina oprita in evolutie la 18 saptamani. Nu fibromul a fost cauza, fibromul a ramas la locul lui, nu a mai crescut niciun mm de cand mi l-au descoperit in sapt 4 de sarcina, medicul mi-a zis ca la fel s-ar fi intamplat si daca nu era fibromul acolo. A fost greu, foarte greu, si din pdv fizic, dupa o noapte intreaga de contractii (mi-au provocat nasterea seara)a urmat expulzia inspre dimineata, apoi un chiuretaj facut fara anestezie (e poveste lunga, nu credeam ca mai ies vie din spital).
Dar ne-a ajutat Dumnezeu si totul s-a terminat cu bine.
Cel mai greu mi-a fost sa le spunem baietilor, ei nu erau in Bucuresti cat am fost eu in spital, vineri am venit la Timisoara si ne-am intalnit cu ei.
Stam la parintii mei toata luna august, sper sa reusesc sa intru mai des, ca in afara de vizite la rude si prieteni, joaca si ,,distractia" cu nazdravanii, seara cate un tenis cu sotul, nu ma lasa mama sa fac nimic
O noapte buna va doresc acum si sa ne auzim cu bine.
diana_jors spune:
Uf Cami,
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
of, Cami, ce rau imi pare . macar stii cauza?
eu am pierdut o sarcina la 9 saptamani si am fost terminata, nici nu pot sa indraznesc sa ma gandeasc cum se simte la 18 saptamani .
iti doresc multa putere sa treci si peste hopul acesta .
Diana , sper sa fie bine la RMN si sa se rezolve cumva situatia. care ar fi tratamentul pentru diagnosticul pus?
sanatate multa!
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
diana_jors spune:
Gabriela, tratamentul ar fi operatie - extirpare cu tot cu parte din oasele pe care s-a format (si probabil inlocuirea lor cu placi)... sincer inca nu m-am gandit asa departe si nu am cerut detalii, inca sper ca dupa RMN sa vina razand la mine si sa imi spuna ca am fost pur si simplu rahitica in copilarie si abia acum se vede cred ca sunt in faza de negare, am inceput sa incerc sa ma autoconving ca de fapt nu e nimic, ca m-am alarmat degeaba, ca e acolo dintotdeauna doar ca n-a vazut nimeni pana acum... eh, o sa vad dupa RMN, abia maine o sa imi dea trimiterea si pe sfarsitul saptamanii viitoare mi se face programarea.
Intre timp, in seara asta am partea a doua a interviului de care va ziceam saptamana trecuta, si sper din toata inima sa iasa bine si avem planuri mari pentru week-end - mergem pe Transfagarasan, nu l-am vazut nici eu nici sotul
plecam probabil sambata dimineata, o sa dormim undeva la vreo pensiune in zona Sibiului (inca n-am cautat nici cazare, dar am mai gasit pe-acolo cazare in toiul noptii la alte drumuri), iar duminica ne intoarcem. Sper sa nu fie extrem de aglomerat, dar daca o fi... cum o fi
abia astept.
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
myria spune:
Of, Cami, sa va dea Domnul putere sa mergeti mai departe. M-am intristat mult sa aud.
Diana, sper si eu sa nu fie ceva grav, ... Nu treceti si prin Sibiu?
diana_jors spune:
Myria, nu stiu daca trecem si prin Sibiu daca nu gasim cazare inainte de Sibiu, trecem si prin Sibiu pana in Cristian, unde am mai stat... lasa-mi te rog un nr de tel pe PM si daca ajungem si prin Sibiu te anunt
oricum in zona Sibiului vom dormi. Stii daca e deschis Brukenthal-ul si eventual ce program are?
poate reusim si o escala duminica dimineata pe-acolo...
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)