Fetele IB

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns whiteflower spune:

Cami, prin ce-ai trecut! Dumnezeu sa-ti dea putere!

Diana, sper si eu sa nu fie grav!

Ileana, felicitari si succes cu editura! Si nastere usoara!

Flavia e mai bine, se mai curata din cand in cand... tusind!
In schimb, mi-a dat emotii un medic pediatru la Ilinca, i se aude un fel de wheezing pe expiratie, in stetoscop. Si are si ea o tuse usoara, medicul a zis ca ar fi alergica, corelat cu ce a auzit ea.
In casa nu fumam, nu avem mucegai, nu avem animale de companie. Raman praful si aerul poluat cu gaze de la Petromidia!

Dar ce conteaza, orasul nostru e pe locul 3 national la exporturi datorita Petromidiei!

, mamica Flaviei si a Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
nu avem mucegai

Asta nu ai de unde sa o stii fungi se gasesc intr-o gramada de locuri, incepand cu perna si salteaua pe care dormiti...
Oricum, exista teste pentru alergii, si iti dai seama exact la ce ar putea fi.
Eu sper sa nu fie, si la Alex s-a auzit suflu la inima tot cu stetoscopul, si la ecografie s-a dovedit ca nici vorba de asa ceva depinde mult de urechea medicului...

Aveti grija de voi

Edit: multumesc mult tutror pentru gandurile de bine. Aseara am fost catranita rau, intre timp mi-am revenit

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns triosdm spune:

Cami.Dumnezeu sa te mangaie.

Diana ai gasit loc pentru RMN;daca nu te ajut eu.
Vrei companie in ziua cu pricina....trece-ma pe lista;venim 3in1
Sper ca ai fost fffff rahitica in copilarie.
Succes la interviu si zile frumoase pe ransfagarasan.

Eu nu am mai reusit sa postez de vreo saptamana...nu pricep de ce
Sambata am facut o excursie la Giurgiu,am vrut s ajungem la Dunare,insa,din motive de copii indispusi de caldura,am ajuns doar pana la bratul Plantelor.Data viitoare ajungem noi unde ne dorim
Oeri am fost in Gradina Botanica,am intalnit un caine maaaaare amator de covrigi,apoi am hranit ratele de pe lac si au aparut o multime de pesti cares-au infruptat cu placere.

Ileana,ne vedem maine la conferinta....eu nu am de ales si trebuie sa vin 3in1;sa vedem cat tine distractia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_a spune:

Martina, e clar, o sa te identific imediat . Si tu pe mine la fel, ca si eu sunt...2 in 1

Mergi la inceput

Hello again,

Martina, esti o draguta ca de obicei am gasit clinica, dar n-am mai gasit medicul ca sa imi dea trimiterea o sa plec putin maine de la serviciu ca sa fac rost de trimitere, asta e. Ah, ca sa nu credeti ca sunt paranoica, am sapat prin tot felul de poze si am dovada, deci se pare ca nu e din copilarie; poza cu rochita mov e din mai 2010, poza cealalta e din august 2007. Desi pare foarte mica in poza, la pipait are cativa cm2.

Interviul - a mers destul de bine, dar mi s-a dat de inteles la final ca n-as sta nici mai bine nici mai rau decat altii acum, ce-o vrea DD, o sa aflu rezultatul cam peste o luna pana atunci sper sa rezolvam cu casa...

, aveti grija de voi.

"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CAMI- nu imi vine sa cred ca dupa ca ai asteptat atat si dupa cat te-ai rugat pt inca un bb, sa fie asa de trist sfarsitul povestii
O imbratisare calda de la mine, si multa putere in continuare

DIANA- am vazut pozele...intr-adevar pare sa fie ceva serios...
Sper sa ajute Doamne Doamne si sa clarifici situatia dupa RMN, si sa gasesti o solutie buna

MARTINA, ILEANA- sa ne spuneti cum a fost la conferinta!

AURELIA- eu am impresia ca toti pediatrii aud la copiii mici cate un suflu mai devreme sau mai tarziu...Poate ca e doar o alarma falsa...

Noi plecam duminica din Romania...a fost chiar multa vacanta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami28 spune:

Va multumesc frumos pentru incurajari!

Ne pregatim de plecare la nunta, se insoara maine un verisor - e ca u fate pt mine, ne intelegm ff bine, am locuit si am crescut impreuna in aceeasi casa timp de 15 ani - si mireasa e de langa Baia Mare, asa ca ne asteapta un drum cam lung astazi, ne auzim saptamana viitoare.
Un we minunat sa aveti si sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns triosdm spune:

Ieri am ajuns la Dunare;lui David i-a placut,mai ales ca l-am asezat aproape de apa,randunelele zburau vesele,iar dupa o vreme au aparut si pescarusii.Tempratura a fost placuta,nu am suferit de caldura,insa David este deosebit de nervos de cateva zile,urla,isiforteaza vocea,isi duce muuuult degetele in gura si isi arunca de fff multe ori ochelarii.....se cam duce cheful in conditiile astea.
Astazi a urlat aproape 12 ore,pauzele au fost putine,la kineto nu a facut nimic,as stat o ora sa se linisteasca(ceea ce nu s-a intramplat),iar terapia de dupa am.am anulat-o tot dinmotive de neliniste.
As vrea sa cred ca este vorba de eruptie in progres,insa este altcevaa...e ca o dezordine la nivelul creierului,este intr-o zona de ceata,zona prin care trece detul de des si nu este deloc placut,credeti-ma.Pe de alta parte imi place sa cred ca isi si exerseaza vocea si vreau sa sper ca dupa cese vor reaseza lucrurile(curande sper ca altfel o sa albesc brusc,iar Sarah s-a saturat"Fa-l sa taca odata ,mama;nu mai suport"....tot zice saracuta si sunt neputincioasa)o sa vad un David care vorbeste mai mult,mai inteligibil in limbajul nostru conventional.

Sarah nu a fost prea incantata de Dunare;i-a placut mai mult cand i-am cules o floarea-soarelui ratacita pe un campplin de balarii.
Si s-a mai buucurat de o ciocolata....cea mai bune din lume pentru ca a fost cumparata dintr-un loc nou.

La Conferinta cred ca a fost detul de placut....si zic"cred"pt.ca nu am reusit sa profit din plin de zi deoarece am avut copii cu mine si nu cred ca existe copil de 4 ani incantat de a sta pe scaun si asculta/comenta,intreba.
Sarah s-a simtit minunat,mai ales atunci cand ajungea la microfoane si se exprima fara rezerve,bucurandu-se de vocea ei"puternica"' a devorat pajituri,s-a intretinut cu ziaristii si reporterii.
David s-a jucat cu cateva fete/voluntare.s-a azut ca ii lipseste plimbarea.
Le-am propus sa faca o camera pt.copi si program de joaca pt.conf ce vor mai fi.....ca eu nu reuses sa ma eliberez pentru asa un eveniment...nu se inghesuie nimeni sa ma ajute
Mi-a placut jocul de final,cand ne-am asezat in cerc si am spus fiecare un cuvant-concluzie a zilei.

Ce mai faceti fetelor?

Mergi la inceput

Martina,
Si nepotica socrilor avea perioade bune, in care acumulea, si perioade proaste, in cate nu te mai intelegeai cu ea si uita mult din ce invata in perioadele bune... dar per total rezultatul a fost pe plus
Eh, dupa ce ne mutam la curte ma ofer eu sa te eliberez macar o zi de week-end, cand oi fi pe-acasa numai sa vina momentul mutatului mai repede

Alex a fost azi la schimbat gipsul; fractura se vindeca bine, si se pare ca va sta cu noul gips cam 2-3 saptamani; dar si pe acesta i l-au pus tot pana sus, nu i-au eliberat genunchiul...

In rest, va las sa savurati niste poze de pe Transfagarasan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

superbe forogtafii, Diana! dar parca ma ia cu rau de inaltime...
iar tu esti o curajoasa sa te avanti la asa drum. Bravo!

Martina, Domnul sa-ti dea rabdare si sa te intareasca!

Mergi la inceput