Fetele IB

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilia.anya spune:

Buna,

Nu mai stiu sa formulez propozitii...
Deci,

Ileana la multi ani frumosi!

Anya are azi ultima zi de gradi.
De marti suntem plecati la mare,apoi la lucru cu santierul.O sa cam lipsim ceva.

Mai,nu stiu ce am, scriu aiurea...(stau minute in sir pana termin o fraza)

Diana,ciudat vecin.Sta cu ochii pe masini sa vada care cum circula!?Oare or fii multi din astia?Pe mine ma enerveaza cei care-ti ridica stergatoarele,desi e evident ca nu vrei sa stai prea mult in zona.
Spor la decorat.Si pupici lui Alex!

Mai,pe mine m-au speriat astia cu marea.De fapt o prietena de-a mea,ca eu nu am tv.Imi tot spune diverse povesti cu "dragoni otravitori" si sa nu intru in apa.Pai de ce ma mai duc la mare????

ML, si mie mi-e dor de "jurnalul brutarului",si de multe chestii interesante spuse pe la diverse topicuri de pe IB.Imi pare tare rau ca s-au pierdut.

Va pupacesc si astept sa vina muza scriitoriceasca.Ca zau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Aaah, Ileana
(scuze ca n-am fost pe faza mai devreme)

p.s. daca o sa lucrezi si cu persoane fizice si o sa faci si calendare/postere si alte de-astea personalizate, promit sa fiu client fidel

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_a spune:

Multumesc tuturor pentru urari !

In legatura cu editura, este una de nisa, specializata pe carti de terapie pt copiii cu intarzieri de dezvoltare. Pentru cei interesati, site-ul editurii este: www.editurafrontiera.ro

Mergi la inceput

Pana la urma Alex s-a ales si cu o www.facebook.com/photo.php?pid=14191494&l=00d933a1da&id=619250200" target="_blank">masinuta electrica. N-am prea vrut sa ii iau pana acum tocmai ca sa alerge si sa faca activitate fizica, dar in situatia data era singura posibilitate sa se plimbe si el putin pe-afara... (are pedala pe partea dreapta, el are in gips piciorul stang)

"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Alex, sa-ti traiasca masinuta

Eu imi fac curaj ca sa m-apuc de facut bagaje.Am o lene in mine

Am dus copilu' la mama(s-a lasat cu negocieri intense) pt a ma putea desfasura in voie.
Anya plange dupa gradi de-i sare camasa de pe ea ,dar nu am ce sa-i fac.E in vacanta.Mai tarziu o sa aprecieze cu adevarat ce inseamna vacanta...

Va pup si va imbratisez, si va doresc sa aveti zile cat mai bune si placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare si de la noi

sunt singura acasa cu cel mic, pe big brother l-am dus la parintii mei o saptamana sau doua, sa mai schimbe monoxidul de carbon din bucuresti cu cel de ploiesti.
suntem si noi in vacanta, am terminat cu cresa si acum suntem next level, am asa un sentiment ca trece prea repede timpul. si uneori ma uit la el cand sta lungit pe pat/canapea, mi se pare prea mare, prea lung . cand oare a crescut copilul asta atata??
uneori ma trezesc ca stau si nu-mi vine sa cred ca am doi copii, AI MEI! facuti de mine, crescuti de mine...
si desi ei seamana fizic destul de mult, sunt firi foarte diferite. e drept ca inca nu pot sa imi dau seama cum va fi Damian, dar se anunta a fi un copil mult mai maleabil si mai cuminte decat David. probabil va fi genul care "tace si face", exact opusul lui david.
dar pana ma voi convinge ca e asa, ma bucur de primele gangureli si zambetele stirbe . a crescut mult in aproape 2 luni, are cam 6 kg deja si s-a inaltat vreo 6-7 cm...cred ca vrea sa-l prinda din urma pe david, sa-i raspunda la inghionteli cu aceeasi moneda. si atunci sa ma tin!

cam asta despre noi. (vedeti, am inceput cu noi, suntem ff modesti ).

diana, m-a socat gestul cu ridicatul masinii. cum adica parasita? pai eu stiu masini care chiar sunt parasite - stau bine mersi in parcare - si nimeni nu s-a sesizat sa le ridice. ce faceai daca plecai in vacanta 3 luni in ibiza, de exemplu? iti dadeau masina ca fiind parasita? ce chestie...si ce vecin cu spirit civic .

voi cum o sa va descurcati cu transportul in/din Caciulati? eu am dilema asta, ca pe jos este exclus, sunt distante prea mari. si sa ies de fiecare data cu masina si cu copiii...ar insemna ca ne trebuie musai doua masini, sa pot iesi cand nu e sotul acasa. si dai si trambaleaza 2 scaunele de copii dintr-o masina in alta...

imi place masinuta lui Alex, avem si noi una electrica gen atv, e ca o tricicleta mai mare. mie nu prea imi place ca david nu face deloc miscare pe ea si in plus merge si destul de incet, nu se poate regla viteza. acum ma bate la cap sa-i iau o bicicleta rosie, asa cum a vazut el intr-o carte de povesti. in fine, povestea era despre cadourile de craciun, el a zis ca vrea sa-i aduca mosul, i-am zis ca daca e cuminte vine mosul cu bicicleta. dar daca o aduce in decembrie, degeaba o aduce, ca ne uitam la ea in casa. asa ca o sa-i iau de ziua lui, peste o luna. sa vedem cum o sa pedaleze la ea, acum mi-e frica sa-l pun sa faca incercari in supermarket, ca mi-e ca nu mai plecam de acolo fara bicicleta. si adio surpriza!
in plus, de ziua lui trebuie musai tort cu tom si jerry, cum am vazut la cofetaria alice. m-am uitat pe site-ul lor si a vazut acolo unul, am apucat sa-i zic ca-i iau si lui de ziua lui - n-am crezut ca o sa tina minte, dar a apucat sa informeze pe toata lumea ca de ziua lui va avea tort cu tom si jerry. deci n-am incotro, trebuie sa ma tin de cuvant acum.

oti, distractie placuta la mare, aveti grija cu soarele asta. palarii mari si creme cu fp mare.
(noi am facut bagaje pt o excursie de 3 zile in 6 ore!!! nici nu stiu cum am reusit performanta asta).

Ileana, mult succes cu editura .
si cu intarziere iti urez si eu La multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si implinita!
sarcina usoara in continuare si un pui mic sanatos la termen .

martina - si noi incercam sa facem pe exploratorii in natura, zilele trecute am studiat si analizat un melc, una din marile iubiri ale lui david. l-am adus pe balcon sa-l crestem , i-am cantat, i-am dat apa si iarba, am vazut si eu cum bea un melc apa si cum mananca, e f interesant, pana acum nu avusesem curiozitatea.
abia astept sa avem curte, sa ne delectam si cu alte vietati.
pana una alta avem un caine f jucaus, un maidanez haios, deocamdata plin de purici ca n-am apucat sa ma ocup si de aspectul asta. si am mai vazut pe camp - iepuri si soparle frumos colorate. cred ca o sa avem ce explora acolo, abia astept.

am scris ditamai mesajul, se pare ca am limbarita azi. ma duc sa profit de liniste si sa mai aranjez una-alta prin casa.
pupici

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Hello,

in primul rand vacanta placuta lui David, si perioada cat mai linistita pentru Gabriela

Despre masina - a gasit sotul o solutie - parcarile private. Un coleg de serviciu de-al lui a fost "subcontractat" de fosta firma la care a lucrat si sta 6 luni in Olanda, timp pentru care a facut un contract si si-a lasat masina intr-o parcare privata (gen cum sunt la city mall sau la hotel rin). Pana una-alta, noi am spalat masina frumos (fusese patata ca a stat la spital sub un dud , abia am reusit sa o curatam), si mai trecem pe la ea sa vada vecinii miscare pe-acolo...

Transportul din Caciulati - in principiu cu masina, iar cand nu se poate sau nu vrem sau mai stiu eu ce (sau la iarna cand o fi zapada de jumatate de metru si n-om putea iesi cu masina de pe straduta) - sunt microbuze la fiecare sfert de ora, pana la Piata Presei. Daca ne-om potrivi la program si la drumuri, ma ofer sa ne "cuplam" la drumurile cu masina sau 2 masini (a doua poate fi ceva mic gen Matiz); scaunele copiilor ar ramane in masina mare, sotul care pleaca singur ar lua masina mica asta ar fi teoria in momentul de fata o sa vedem si practica...

Intre timp, ieri am fost la casa de am masurat-o pe interior, o sa ii fac o schema ca sa gandim o decorare si o mobilare. Are si niste pereti putin strambi, dar la nivel rezonabil. Zugravita, cu mobila si cu covoare n-o sa se observe

Ah, eu m-am trezit de o luna incoace cu ceva care arata a tumoare pe un os, maine merg la medicul de familie dupa o trimitere unde crede de cuviinta. Sper sa fie ok. Ma streseaza rau de cand am observat-o, dar pana una-alta m-am concentrat pe situatia lui Alex... am totusi incredere ca nu e grav, mai ales ca am donat sange acum 2 luni si n-a iesit nimic ciudat la analize.

Cam atat de la mine, ma intorc la munci, ca am o gramada de treburi de facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

diana, cum adica ceva care seamana a tumoare pe os??? de ce te gandesti la ce e mai rau?
poate te-ai lovit mai demult si pur si simplu s-a format o denivelare acolo (eu am una la coloana, jos - stiu sigur ca e de la o cazatura zdravana si una la laba piciorului, la fel- de la o cazatura foarte aiurea pe niste scari).
eu sper sa nu fie nimic din ce zici tu, dar daca te streseaza, mai bine verifici si iti iei orice indoiala de pe suflet.

diana, noi am avea a doua masina - un logan cu 7 locuri (hehe, sa incapa cat mai multi din cei 8-9-10-11 copii ) - pe care de voie de nevoie as putea s-o folosesc. dar mi se pare deocamdata aiurea sa ma duc sa cumpar o apa minerala din colt - cu masina.
om vedea ce-om face... nici macar nu stiu cat o sa stau acasa in CIC - ma bate gandul sa stau 2 ani - efectiv. asta pt ca parca as vrea sa schimb domeniul de activitate, nu stiu sigur. ca dupa pauza asta e al naibii de greu sa imi revin - adica trebuie sa refac clientela, altfel ma aleg doar cu cheltuieli.
si cine stie, poate ne gandim si la bb3, deocamdata nu ne mai gandim deloc nici intr-un sens nici in altul...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Fac o pauza si merg inapoi la treburi.

Sa nu ma deochi,de cand am scris mesajul , am facut mancare(pt niste baieti care raman in Buc. pt cateva zile),curat in casa,bagajul si acum am trantita o vopsea pe par.
Urmeaza partea cea mai"placuta"-defrisatul.

Gabriela,te impaci cu bicicleta?daca e numai un drum pana la colt.Faci concurs cu David,iar pe Damian il tii in cosulet.Iar iarna,nu stiu...
Hai ca merg sa ma spal pe cap ca raman fara par

Mergi la inceput

Gabriela, eu am vazut destule magazine in orice zona... oricum, banuiesc ca va faceti un stoc serios la sfarsitul saptamanii si aveti cam ce va trebuie pentru saptamana care urmeaza (noi asa facem, foarte rar facem cumparaturi in timpul saptamanii). Pe de alta parte, iti poti lua o bicicleta, un scaun pe bicicleta pentru Damian, si o bicicleta legata de a ta (exista dispozitive pentru asta) pentru David... si gata, mergeti 1 km pana la magazin sau tu cu piticul in carucior si David in masinuta electrica variante se gasesc.

Despre problema mea medicala - cam asa arata. E exclusa vreo lovitura, e chiar pe stern/coaste, si a ajuns foarte vizibila. M-am uitat pe poze, anul trecut in vara si in toamna nu era acolo, dar in luna mai se vede foarte bine in poze (intre aceste luni nu am purtat decolteuri ). Analizele de sange (amanuntite) le-am facut in iunie, cand era deja acolo, eu am observat abia la inceputul lui iulie... ar mai fi varianta sa fie ceva gen calcefiere a unor tesuturi... o sa vad dupa radiografie.

Gabriela, am facut o poza dupa google maps, ca sa iti dai seama cam cat de "vecine" vom fi terenul o sa fie aprox dupa dreptunghiul rosu trasat de mine (doar ca in realitate e putin mai "trapezoidal" )

Mergi la inceput