Fetele IB
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
triosdm spune:
La treaba Gabriela....faceti baiatul fericit
Ce face Damian?Cum sta cu pofta de mancare
David se distreaza cu un bidon de 5 litri umplut cu bilutze de sticla si un altul in care am pus conuri;mai foloseste un pahar in care isi exerseaza cuvintele/vocalzele;alta minune in lumea fantastica a lui David este un elastic intins intre 2 garduri pe care am pus mai multe jucarii(atarnate)si le plimba sau trage de elastic si le priveste cum joaca pe elastic.
Sarah scapa incet si sigur de bubitze,nu raman urme si ma bucur....o sa fie nevoie de extrahidratare cu crema de galbenele si ceva anticicatrici(de Trixera nu cred ca pot sa ma apropii acum....poate luna viitoare;invatam sa recunoastem litere/numere si ascultam/jucam povesti....am cumparat mai multe casete audio si vad ca sunt de efect....si David asculta....muuuult mai interesat decat atunci cand citesc eu.
Se dau in leagan amandoi,la noi in curte,muzica se aude tare si ei rad cu gra pana la urechi;mai nou ma invita pe rand la dans....sa vedeti ce insistenti au devenit.....cred ca li se trage de la balurile despre care afla din povesti
Fetelor am impresia ca cineva din grup si-a facut editura...sa zica ea ca eu nu zic,inca.Poate am inteles eu gresit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ileana_a spune:
da, Martina, eu, dar tu de unde ai aflat? o sa dau un anunt oficial celor interesati, dar deocamdata mai sunt lucruri de pus la punct, nu e gata...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Ah Martina, Trixera am facut-o pachet cu Alex la Oradea, iar spray-ul cu apa termala mi l-a baut zilele trecute (cica a fost bun, cu gust sarat...
)
Alex e la Oradea, eu inapoi in Bucuresti. Calatoria - am fost cu trenul, vagon de dormit (280 lei!), Alex a dormit in patul de jos, marginit de bagaje si carucior sa fi usigura ca nu cade; eu in patul de sus, cu lumina de veghe aprinsa, si cu ochii pe el la fiecare zgomot ; el a dormit bine
A ramas cuminte la bunici, a parut ca intelege toata situatia. A inceput sa se ridice in picioare sprijinit in piciorul bun, isi face cuminte execitiile anti-atrofiere a muschilor recomandate la spital... abia astept sa treaca urmatoarele 2 saptamani, sa ramana cu genunchiul liber, sa poata misca piciorul si de acolo. E tare cinuitor procesul spalatului, ca nu are voie sa ii intre apa sub gips si are gipsul pana sus pe picior.
Noi, vineri semnam antecontractul... apoi ne apucam de masuratori pentru mobila si alte de-astea... abia astept
Ileana, bafta cu afacerea! (eu o aman din nou... parca asa de multe depind de mutarea in casa noastra...)
Interviul - prima faza a iesit bine, mai urmeaza inca 2 discutii om vedea...
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
diplodocus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ileana_a da, Martina, eu, dar tu de unde ai aflat? ![]() |
ILEANA- felicitari si Doamne ajuta sa mearga cum iti doresti!
![](pupic.gif)
MARTINA- esti mortala cu stirile!
![](icon_smile_big.gif)
triosdm spune:
Ileana va intelege....joi,5 august,conferinta in zona Garii de N....pp ca ne vom vedea acolo;sper sa reusesc sa ajung.
Pentru ceilalti...am descoperit cu ocazia unui mail prin care sunt invitata la conferinta respectiva....pentru parintii de copii cu dizabilitati.
diplodocus spune:
ILEANA- la multi ani!!!!!!!!!!!! pentru maine
Sa ai o nastere usoara, succes cu editura si numai bucurii in frumoasa ta familie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Hello,
ce mai faceti voi?
Eu mai am o veste super tare: cum de mai bine de 2 saptamani, de la accidentul lui Alex, n-am mai folosit masina, un vecin disperat dupa locul de parcare mi-a declarat-o parasita cum nu avem vedere la ea de la bloc, azi cand m-am dus pana la masina am avut un soc sa vad ca nu mai e la locul ei
Am avut totusi noroc cu un domn angajat la un bloc din zona, cred ca se ocupa de spatiile verzi, m-a vazut de multe ori cu Alex la masina, si a spus politiei ca e "o doamna cu o fetita" care foloseste masina asta , asa ca doar mi-au mutat-o in alta parte, nu mi-au ridicat-o de tot; dar trece in fiecare seara cate un echipaj de politie pe langa ea si verifica daca o miscam... partea proasta e ca nu am cum sa obtin un loc de parcare legal, in consecinta o sa mai ramana pe trotuare pana reusim sa ne mutam la casa. Sau o ducem acolo in curte si rugam vecinul sa se uite de ea
Cred ca o sa le las un bilet in geam, ca masina nu e parasita, si ca mai sta in zona doar 2 luni, si ca daca au nelamuriri sa ma sune n-am idee ce altceva sa fac... noi la serviciu mergem cu metroul ca ne e mult mai simplu/ieftin.
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
triosdm spune:
La multi ani Ileana
Ideea cu afisul este f buna Diana;treci cu un tort pe la vecinul avid de loc de parcare si multumeste-i.
Alex este frumos ca o fetita,desi nu sunt de acord ca fetitele sunt mai frumoasa;bine a spus omul
Oti pe unde ati disparut?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ML/ML.jpg)
ML spune:
Ileana, bravo, ma bucur mult, esti curajoasa, sa te tii tare! Si sa povestesti mai incolo (m-am gandit la tine zilele astea cu ochii la "Charlie si fabrica de ciocolata"/Roald Dahl/Tim Burton ).
La multi ani! pe langa cele de mai sus.
Diana, ti-am vazut baietelul, tare dragalas si ce ce par de invidiat are!
Irinuca, multumesc cu intarziere pt. raspuns, nu-i cu suparare! Si pe tine si pe Martina parca va vad la tara si, respectiv la joaca, din cele povestite.
Martina si eu ii dau tarcoale socului (zici ca se simt samburii?!... si aici se gaseste gem la magazin, citeam ca se pot face si tarte -ai incercat cumva?-, eu l-as fi pastrat mai mult (tot boabe) pt. ceai, anul trecut mi s-a parut ca, de fiecare data, imi dadea gata raceala. Dar sirop, ca sa-l bei cu apa minerala, ai facut? Nah, mi-am adus aminte ca atunci cand a inflorit am adunat cateva flori, am lasat socata afara pe banca la soare si, cand ne-am intors de la rau cu copiii si cateii, cineva mi-a desfacut tifonul si mi-a rasturnat din ea peste tot. Cu oroare , am tras cocluzia ca "cinevaul" fusese unul dintre cateii nostri, ala netinut pe lesa. Asa ca m-am lecuit de pus mancarici pe afara).
In alta ordine, marturisesc ca nu reusesc sa ma tin dupa voi (citesc dar nu apuc sa scriu nimic). In schimb ma tin vartos dupa gradina (contra cronometru cu buruienile/am descoperit ca daca fierbi oua si le pui rosiilor apa (racita) la radacina, intineresc , sa nu le deochi ce frunze frumoase si verzi fac! Abia acum am aflat, cand le-a pocnit o negreala pe fund... cica sunt stresate din cauza secetei si nu pot sa-si ia calciul din pamant), copii (la joaca sau cu boli), musafiri, pe alocuri catei (baietelul ma intreba de ce alerg pe camp ca o... fetita
, trasa de lesa de unul dintre catei. Ah ce-am mai zburdat! Macar asa, tarata de ei, sa ma simt din nou fetita!
).
Copiii incep scoala joia viitoare si eu sa numar zilele cu ceata din august ca sa le potrivesc cu cele cu zapada ce vor urma (iarna asta s-a adeverit de minune, unde pui ca s-a aratat si veverita neagra - babele de pe-aici spun ca aduce iarna grea
)).
Felicit fetele cu casute si le doresc sanatate tuturor bolnaviorilor!
Aurelia, m-am distrat cu fetitele tale citindu-te in urma cu putin timp pe blog, pup pe cineva secretos de aici si ma intreb ce-o mai face baiatul cu painile
(i-am scris pe Yahoo o data, mai demult, n-a raspuns - e drept ca nici nu-l vad aici, la o sueta
. Oare s-a mutat la tara, stie cineva? L-as fi intrebat daca are idee cum sa fac cheag vegetal din zeama de urzici cu sare, eventual branza de burduf, in cazul in care mi-ar fi reusit experimentul
). Voi ati auzit de cheag cu urzici? Nu gasesc nici un fel de cheag aici si nici branza de burduf).
Sanatate tuturor si ,
,
!
La tzara americana (poze)
arminad spune:
Ma scuzati ca dau buzna.
Am vrut doar sa o felicit pe Ileana pentru editura si sa ii urez La multi ani!
Am tot intrat pe blog sperind sa reapari