Strumfi de iulie-august 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 4
karligutza spune:
hello
mai apar si eu pe aici ca sa nu uit de unde am plecat ca vad ca veni vorba de origini
lulu eu te-am adaugat pe listuta (plus cate update-uri am putut vis-a-vis de surioare/fratiori sau saptamani la gravidute), ca vorba aia, (karligutza) ba e-aici, ba nu-i aici! sunt pe aici mai mereu si citesc, dar nu imi da mana sa si scriu des! azi am zis ca am si motiv, pentru ca tot ma strigau niste fete ce-am facut cu gradinita, parca ddanagh si monicabo (multumesc de intrebare)... iata ca trebuie sa recunosc sunt foarte bucuroara si rog sa va indepartati de monitoare (boxe)
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, URAAAAAAAAAAAAAAAAA...
am intrat la gradi! (zau ca parca am trecut nush ce examen, asa imi vine sa ma bucur ) am intrat la 2 gradinite de fapt! am depus dosarul la 2 pentru ca asa se face mai nou in secolul 21, sa ai si de rezerva! oricum, saptamana trecuta (vineri) stiam deja de la una din gradi, dar nu la cea la care voiam eu musai sa mergem, iar azi am aflat ca suntem admisi la GRUPA MICA si la gradinita unde mi-am dorit eu foarte mult pentru ca e cea mai placuta din toate punctele de vedere (se simte bine Adeluta, educatoarele dragute, gradinita arata foarte foarte 'cosy' si despre mancare, toaleta si restul am auzit numai de bine)! deci ne mai auzim la toamna sa vedem cat de tare ne mai bucuram si atunci! Oricum azi directoarea gradinitei a stiut ce sa-i spuna Adelutei ca sa ii faca pe plac si anume ca la ei tocmai ce s-au dat cadouri de 1 iunie la toti copilasii care vin la gradinita (si i-a dat si ei o carticica cu "CELE MAI FRUMOASE POVESTI" - la care Adeluta vede un alt teanc de carti si o intreaba: "Astea sunt urate?" ) si ca la iarna vine si MOS CRACIUN! la care Adeluta a cascat niste ochi mari si de atunci ma intreaba intruna cand mergem la gradinita, ba chiar iesind pe poarta gradinitei plangea ca ea vrea acolo cu copilasii!
vio de ce m-ai pupat? cu motiv sau fara motiv?
pupici si spor la nascut, la capsuni, la vacante si la voie buna la toata lumea! (fiecare isi ia urarea care-i trebuie )
pupici si pentru toate fetele de peste hotare! poate mai intru pana diseara si va mai spun cate 2-3 vorbe ca odinioara, in ordinea alfabetica a catalogului...
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
musso17 spune:
dana,haioasa daria..hi,hi..ce am ras!!!cred ca avea o fatuca tare interesanta.sunt la a doua facultate,finante-banci,ultimul an,ultima sesiune.uite reteta de dulceata de nuci http://mayas-esprit.blogspot.com/2009/06/dulceata-de-nuci-verzi.html.nucile cred eu ca trebuie culese cam in doua saptamani,dar cum aflu cu exatitate iti spun.
Vivela spune:
danaaaa, ma omori cu ficateii aia. eu am sarit peste masa de pranz, dupa ce am mancat inghetata aia m-a apucat greata, asa ca nu m-am mai bagat la altceva. dar suna tare bine ce zici tu acolo, pacat ca n-am ficatei prin frigider,cred ca il sun pe sot sa ia in drum spre casa.
georgi, chiar ma gandeam la tine, cum iti mai e? te-ai mai inveselit putin?
oau, asa travaliu mai zic si eu, sa dormi si sa te trezesti dilatata de tot. bine ca n-ai nascut in somn . ai avut epidurala, ceva?
cygni, tu cum mai esti? ce-ti mai fac urechile?
da, frumoasa foc Luana , seamana mult cu Kevin cand era mic, mie asa mi se pare.
as trage un pui se somn, nu e ora potrivita, dar ce mai conteaza...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Timi07 spune:
beah am mancat cel mai rau biscuite de casa, mai rau de atat nu se poate era parf de copt cu praf de copt si cu extra praf de copt-oribil. Ma dureau piciarele prea tare ca trebuia sa ma intorc sa-i zic la doama ca nu-s buni de nimic. Acuma tot incerc sa ma abtin sa nu fug la automatul de dulciuri sa-mi iau o cioco.
musso felicitari pt examene! Si sotul meu a avut azi ultimul examen, adica prezentarea lucrarii.
Musso&Vivela ce gospodine desavarsite sunteti, eu n-as fi in stare sa fac gemuri si dulceturi dar le apreciez pe cele facute acasa. By the way tocmai am vazut pe o taraba dulceata de rosii, coacaze negre (blackcurrant) si scortisoara....tare ciudata combinatia dar acum imi pare rau ca nu m-am orit sa gust.
Vio ce mai faci? Muncesti prea mult! mai ia o pauza si hai cu noi la barfa mica si-o cana de ceai verde.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
musso17 spune:
vivela,n-am avut epidurala ca nu a fost timp,dar la auzul dilatatiei m-a luat panica si ii spuneam moasei ca nu nasc fara,iar moasa incerca sa ma convinga ca nu mai e timp
timi,pe la voi prin zona se face o dulceta ciudata,cel putin pentru noi astia din dobrogea,parca de macese si mai e una dar nu-mi vine in minte acum.multumesc..eu dizertatia o dau in ianuarie ca n-am timp sa invat,imi pare tare rau dar abia am facut fata cu sesiunea.
Vivela spune:
timi, hai mai, ca dulceata se face la fel de greu ca si un ceai...adica pui fructele, zaharul si le amesteci din cand in cand. adica nu-i niciun secret, nici macar nu obosesti .
mie cel mai mult imi displace ca miroase in toata casa, in primele minute imi place, dupa un timp ma ia cu lesin de la dulcegaria aia...
dar dulceata de visine tot fac anul asta, mi se pare cea mai buna dulceata care poate exista pe pamant, acrisoara si dulce in acelasi timp. ce pacat ca visinele au si samburi si pt operatiunea asta trebuie curatate (bleah, te faci pe maini totuna si dureaza, eu le scot samburii cu un ac de siguranta , ca n-am vreun aparat special, nici nu stiu daca exista).
karliguta, bafta la gradi.
hehe, ce o sa mai discutam in toamna despre crize de "gradinari"....
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 vivela,n-am avut epidurala ca nu a fost timp,dar la auzul dilatatiei m-a luat panica si ii spuneam moasei ca nu nasc fara,iar moasa incerca sa ma convinga ca nu mai e timp timi,pe la voi prin zona se face o dulceta ciudata,cel putin pentru noi astia din dobrogea,parca de macese si mai e una dar nu-mi vine in minte acum. georgiana,mamica de mihnea |
Tata a facut dulceata de macese intr-un an, asistat de mama care boscorodea cate vase a fost in stare sa murdareasca
Vivela spune:
tot eu...
georgi, acu ca ai zis ca n-ai avut nici epidurala, sa ma mai culc sau nu? ca mi-e frica sa nu ma trezesc cu copilu' in pat .
_
Timi07 spune:
Pai ...na poate oi face si eu candva...cand oi fi intr-o tara normala cu fructe adevarate, bune, cu gust da numai cand ma gandesc ca trebuie sa spal blidul dupa ce am gatat de facut dulceata ma apuca nervii pus sa tot dansez in jurul ei iar nu-i genul meu. Totusi de dragul fetelor voi face candva.
Subscriu dulceata de visine e dar si cea de caise/piersici.
FELICITARI ADELUTAAAAAAAAA!!!!!
musso17 spune:
...vivela,eu stiu ce sa-ti zic..eu am avut si faimoasele contractii brixton-higs(sper sa scriu corect)de pe la 17 saptamani,apoi pe 27 iulie dr mi-a spus ca nasc pana in 20 august desi eu dpn aveam pe 1 sept..apoi am facut foarte mult efort,numai cainele ala pe care-l scoteam afara si nu cantareste putin,vreo 50 kg..cand a venit sotul din voiaj faceam doua ture de parc cu el si cainele..zic si eu,au fost multe coordonate in favoarea nasterii atat de rapide si nedureroase.
mi-e un somn de pic,m-am trezit la 6 si m-am culcat la 1...fii-miu se uita la desene si deci nu vad somn.