Strumfi de iulie-august 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 5
Timi07 spune:
Asa n-am chef de lucru.. nu v-ati dat seama, nu-i asa? Sunt ba cu naul afara pe geam ba la DC.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ddanagh spune:
Georgi te rog mai pune o data linkul ala ca nu-mi da nimic. Vreau sa-l salvez.
Karli si azi m-am gandit la tine ca nu am mai vb demult, nu te-am mai vazut nici pe mes. Vroiam sa-ti cer numarul de tel ca eu mi-am terminat tel vechi cu tot cu toate numerele Acum sunt in recuperari. Felicitari pentru gradi.
Vivela imi pare rau ca ti-am facut pofta dar sincer tare buni au iesit. Si stiu ca sunteti amatoare de idei de felul doi. Da' hai ca se face extrem de usor.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 23 + cu Eric Mihai
Luna1 spune:
Eu ti-am zis, tu n-ai vrut sa ma crezi... bine! Acu' mi-aduc aminte ca eu tot ma preumbalm prin oras (tot asa tacanita ca tine) si mama se ruga de mine la telefon "mai stai mama pe acasa ca nasti pe strada" si mi-aduc aminte ca i-am zis "sa Dea Dumnezeu!" Eu zic ca vei naste usor ca n-ai fost "statica", cum zicea si Giorgi si eu tot d'aia am nascut rapid ca nu aveam stare.
Georgi mama esti tare, si eu la Cosmin am ajuns la spital cu dilatatie 7, cred ca e inconsitenta primei sarcini, eu care urasc spitalele chiar nu vroiam sa ma duc. La Cosmin la 7 m-am dus si la 9 am nascut.
Anto vorbesc cu sosu si poate ne abatem prin Belgica, chiar mi-ar placea. Daca nu si nu, te astept in Sudul Frantei cu noi anul viitor iti dai seama ce joaca s-ar incinge? Cu au-pair-ul n-am facut nimic, vad eu cum ma acopar in vara, Lis ca pana acum ca gradi n-are vacanta (e privata) si cu Cosmin il mai duc pe la frate-miu, mai isi ia al meu concediu...
Dana suna belea mancarea aia. Da cu tava ce ai facut, ai bagat-o la cuptor? Intrebare idioata, stiu.
Timi si aici e soare, superb, si eu muncesc...tot pe DC.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ddanagh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Dana suna belea mancarea aia. Da cu tava ce ai facut, ai bagat-o la cuptor? Intrebare idioata, stiu. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Mda, am bagat-o la cuptor cu doua cani de apa si putin ulei pe deasupra. Am lasat-o cam o ora si jumate (mie imi place sa fie fff facuta carnea.
Luna1 spune:
Am sa fac si eu reteta ta in weekend Dana mersi mult.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
dana,uite linkul http://mayas-esprit.blogspot.com/2009/06/dulceata-de-nuci-verzi.html
daca nu merge nici acum intri pe maya's world si de duci la dulceturi.
luna,eu m-am internat cu dilatatie 1,abia ce mi se rupsese apa,aveam dureri suprotabile care m-au lasat sa dorm...sau oi fi eu mai putin simtitoare.. si m-am trezit la 3.30 din cauza durerilor care atunci intr'adevar erau mai nasoale dar tot n-am simtit nevoia sa tip cum auzisem din povestiri,inainte de expulzie ma tanguiam un pic ca ma punea moasa sa tin ca nu iesea dr din cezariana si eu nu mai puteam..cam asta.
Timi07 spune:
Doar eu sunt Gica Contra...desi am mers f mult pe jos in ambele sarcini + bazin, sala tot greu am nascut.
violetan spune:
Hei!
Karli, te-am pupat asa....stiu io!
Timi, , mda, aici chiar am de lucru. Incep la 8 si pe la 18 ma uit cu disperare ca inca n-am terminat. Dar imi place atat de mult incat nu ma pot opri. Ptiu, ptiu, sa nu ma deochi! Ce nu-mi place e ca tre sa merg in vreo 10 zile la viena si urasc avioanele si zborurile si faptul ca o noapte nu dorm cu laurashu'...uf!
Vivela, nastere frumoasa!
Ce-am ras la perlutele copilasilor vostri! Ce destepti si amuzanti sunt!!!
Cum fac sa nu-mi mai fie frica de avion?
Pup toate fetele; mai aveam da nu ma lasa laur!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ddanagh spune:
Gata Musso. Acum merge. Multumesc mult, chiar cred ca o sa ma bag la o dulceata de-asta ca am salivat din plin cand am citit reteta. Eu din cate stiu, nucile pe la noi se incearca de Sfantul Ilie (adica 20 iulie) cand au miez ca-lumea. Deci ar trebui sa fie bune pt dulceata pe la sfarsitul lunii iunie. hai ca nu mai vorbesc ca
Vio cred ca Michi te poate incuraja cu frica de zbor, ca ea are vie teama asta in suflet.
Ca tot vorbiti de nasteri, mie mi s-au fisurat membranele la 17 in ziua de DPN si am stat in sala de nasteri pana a doua zi la 8 cand m-au bagat la cezariana. Nu am avut nici o contractie dureroasa, nu ma dilatam deloc, nesimtita . Pe la 1 noaptea imi taiam unghiile la cosul din sala de nasteri ca mi-am dat eu seama ca imi zgarai bebele cu ele. Dar mai bine ca a fost asa ca a avut 4200g si dubla circulara, o puneam de ma fortau sa nasc naturel.
Timi07 spune:
Vio si mie mi-e frica de ma ... pe mine si am insomnii si cosmaruri doar cand ma gandesc ca urmeaza sa zbor. Daca gasesti o solutie de rezolvat pr asta sa-mi zici si mie.
hmmm parca hipnoza e o metoda care poate rezolva problema.