Strumfi de iulie-august 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 3
Timi07 spune:
ooo da mi-e dor de niste capsuni adevarate De astea cu gust de nimic de pe aici nu prea ma ating.
Anto dupa Brux mai am in plan sa ma opresc la Mons la un kebab (putin probabil) si in Fr la o piata de fructe adevarate sa le dau la fete sa pape ca saracutele nu prea au aici fructe bune.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mychydutza spune:
am uitat sa va spun: andrei nu vrea sa vorbeasca deloc cu mine la telefon. cand sun, imi inchide in nas, daca aude ca mama vb cu mine ii smulge receptorul si-l inchide. azi i-a zis lu mama ca nu vine sa vb cu mine ca el nu poate sta pe gresie.....mama are doar parchet in casa
cred ca e metoda lui de a ma sanctiona ca l-am lasat acolo. in rest e vesel, nu plange dupa noi, nu zice ca ii e dor...doar din cand in cand cica vrea la "casa mica", adica la noi ....."casa mare" e la soacramea, asta in caz ca va manca curiozitatea
la un subiect am vazut un post de-a lui nikole si m-am uitat la pozele de la semnatura....dupa parerea mea fetitza ii seamana leit.chiar, nikole, cum esti?
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Vivela spune:
mychy, da, am facut dulceata, de fapt e inca pe foc, fierbe in legea ei...
e piata plina de capsune, si bune si ieftine (3 lei kg), de cirese tot nu prea te poti apropia si nu stiu, chiar n-am nicio pofta...
vreau sa vad si eu poze cu nikole, unde sunt?
ups, imi pare rau ca te pedepseste Andrei , ce o fi si in sufletelul lor... al meu imi povesteste seara tot ce face peste zi si chiar imi povesteste desenele animate la care se uita in timp ce stam la telefon. aseara era cu niste fetite care s-au urcat in autobuz . deci nu-mi poarta suparare ca l-am lasat la ai mei, dar probabil o sa ma capseze cand o sa ne vedem.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
poze nikole http://entertainment.webshots.com/photo/2524196470101953038PrjRXX
Antoanela23 spune:
Timi, si la intoarcere plecati tot din Brux?
Tot respectul ca va descurcati fara masina, bravo voua.
Lunitzo, noi ne intoarcem pe 8 august si pe 9-10 sunt inca libera, incep serv pe 11. Deci la dus sau la intors, cum vreti voi, ne gasiti aici.
Treaba cu vacanta in iunie e f cool, mi-ar placea mult, dar ce ne facem cu vacanta din iulie/august, pe aceea cum s-o acopar daca mergem in iunie? Si-asa, anul acesta am facut artisticarii ca sa ma descurc, copiii vor merge la stagiu 3 saptamani, imi aduc si socrii, vai de nervii mei, in fine, crestem noi si nu va mai fi cazul.
Chiar asa, Luna, ai mai facut ceva cu au-paire?
Mai, eu m-am ramolit, dar credeam ca Mychy s-a unit cu noi dupa nasterea copiilor, nu o tin minte de la odisee.
Of, ce ma ofticati cu capsunile alea bune din piata, imi ploua in gura. Si mama e aici, nu poate sa-mi faca dulceata buna-buna. Am facut anul trecut cu capsuni de aici dar nu se compara cu cele adevarate, din Rom.
Antoanela23 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luna1
Pai la anul traversati cu masinuta, treceti prin England frumusel, vizitati Luna si familia si apoi in Franta cu voi. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Incorect, din Anglia treversezi frumusel in Blegia cu vaporasul si vezi pe Anto si progeniturile .
mychydutza spune:
Vivela, si andrei povesteste ce a facut peste zi....dar EXCLUSIV lui taty. cum ma aude pe mine cam inchide telefonul
anto, asadarcarevasazica nu ma mai tii minte . ce sa zic, au trecut deja aproape 4 ani de atunci ........
Antoanela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza anto, asadarcarevasazica nu ma mai tii minte . ce sa zic, au trecut deja aproape 4 ani de atunci ........ opriti planeta....vreau sa cobor!!!! |
da, am fost mereu convinsa ca esti printre "prospaturile" care au venit dupa Odisee, direct la Scutece, ti-am zis ca m-am ramolit, medicameente.
musso17 spune:
buna fetele
am venit si eu de la ultimele examene,2 la ora 12..am iesit de la unul si am intrat la altul,nu mai zic ca am intrebat la primul care-i,s-a uitat profesorul asa lung la mine,pai daca au pus doua in acelasi timp nu mai stiam la care am intrat
eu in ziua nascterii eram cu sotul si calaream case si terenuri,am piedut dopul cand paseam un sant,am simtit eu ca se prelinge ceva dar am zis ca e transpiratie,era foarte cald.apoi mi s-a rupt apa,am ajuns la spital la ora 23 am dormit pana la 3.30 apoi m-au consultat si surpriza,dilatatie 9...am intrat in sala cu picioarele stranse la propriu...la a doua contractie,hop blondinul,suparat foc,mormaia,pentru asta a luat si 9...3500 si lung de 52.
vivela,am facut si eu dulceata de capsuni dar doar doua borcane ca erau scumpe acu cateva saptamani dar in conditiile date ma bag la mai multe,plus ca pandesc nucii ca vreau musai dulceata,anul trecut n-am mai prins...aaa si trandafirii,trebuie sa caut dintr'aia aromati.iti tin pumnii..te simt relaxata.
vio, ma bucur ca sunteti bine.
e frumoasa foc fetita lui nikole.
concediul,il vom face in zona transfagarasanului,o sapatamana..apoi mai vedem.
ddanagh spune:
Am intrat si eu sa vad daca a nascut Vivela dar vad ca bebelul se tine tare.
Ieri am avut-o pe tanti cu curatenia plus un instalator ca ne-am schimbat bateriile si nu am mai apucat sa intru.
De simtit, ma simt oarecum bine, mai ales prima jumatate de ora dupa ce ma duc la baie. Sunt fantastica, o data pe ora ma duc sigur. A observat inclusiv Daria, numa astazi ce zicea asa mormait, ca pentru ea "mami asta face mereu pipi".
Vad ca vorbiti de dulceata, sincer eu nu am facut niciodata, am luat cate un borcan, doua de la sora-mea sau mama. Dar sincer parca as face si eu de nuci, asa ca Musso poate imi spui si mie reteta si, mai ales, cand e momentul potrivit. Felicitari pentru examene. dar eu tot nu stiu ce facultate faci? Ce an esti?
Cygni augumentinul normal, tot pe gura, iar tridermul este o alifie. Pui pe un betisor de ureche si te ungi in interior (dar nu prea in fund), dupa ce, in prealabil, ai pus acolo 2-3 picaturi de alcool boricat 4% si lasat 5 minute sa actioneze.
Hai sa va zic si voua ce papa am facut eu astazi poate va juta. Bun rau.
Am pus intr-o tava mare la cuptor, ficatei de pui, dovlecel taiat rondele, cartofi noi, ciuperci, ceapa taiata solzisori, usturoi, rosii, iar la final marar si patrunjel.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 23 + cu Eric Mihai