Strumfi de iulie-august 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi sa aveti o vacanta placuta, noi in sud ca sa iesim affordable, mergem cu masina (deci economisim la biletele de avion, benzina ne costa mai ieftin decat 4 bilete ca acum platim toti, plus experienta traversarii Frantei e superba, ma simt precum tiganii cu cortul), inchiriem casuta in camping si crede-ma, dupa ce le-am vazut acum doi ani sunt super, 4 stele casutele, am poze daca te va interesa candva, cu veranda, bucuatarie utilata, apa calda nonstop, doua dormitoare, deci poti sa mai faci si tu o omleta ceva. Casuta costa 350 euro pe sapt inainte de 3 iulie apoi sare la 600 euro dupa 3 iulie. Insa mie vremea mi se pare super in iunie, perfecta pt copii. Asa ca iesim mai ieftin oarecum. Anul viitor vrem sa stam doua sapt, ca e prea frumos.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Eu din toate nasterile de la noi la odisee am retinut cel mai mult nasterea lui Andrei de Mychy ea nu prea se lauda pe aici cum va naste, cu anestezie sau nu, cezariana sau nu, era zen, si cand citesc vestea ca a nascut natural si rapid si Andrei era si mare (nu mai stiu, parca 4 kg?)

4 kile a avut! cand mi-au zis cat are era sa cad de pe masa pt ca la eco mi-a zis ca 3, 3 si un pic.imi aduc aminte ca-mi povestea andra ca ai fost "intrigata" ca aveam DPN dupa tine si am nascut inaintea ta

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna stiu ca e un avantaj imens sa mergi cu masina proprie si cum ai zis e o placere sa traversezi Fr dar ce sa fac daca locuim in Irlanda. (de ce nu-i Irlanda pe continent?!?!?!)
Noi de fiecare data am mers in iunie cand vremea e numa buna pt noi si nu-i aglomeratie +preturile sunt mai mici la cazare.
Suna fain ce zici de casute si clar o sa te bazai la anul daca ne decidem pt sud (fingers crossed).

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:

Eu din toate nasterile de la noi la odisee am retinut cel mai mult nasterea lui Andrei de Mychy ea nu prea se lauda pe aici cum va naste, cu anestezie sau nu, cezariana sau nu, era zen, si cand citesc vestea ca a nascut natural si rapid si Andrei era si mare (nu mai stiu, parca 4 kg?)

4 kile a avut! cand mi-au zis cat are era sa cad de pe masa pt ca la eco mi-a zis ca 3, 3 si un pic.imi aduc aminte ca-mi povestea andra ca ai fost "intrigata" ca aveam DPN dupa tine si am nascut inaintea ta

Vai tu, slabatura, sa nasti asa usor copil asa mare la alea 30 kg ale tale, sa-ti fie rusine, treci la colt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Luna stiu ca e un avantaj imens sa mergi cu masina proprie si cum ai zis e o placere sa traversezi Fr dar ce sa fac daca locuim in Irlanda. (de ce nu-i Irlanda pe continent?!?!?!)
Noi de fiecare data am mers in iunie cand vremea e numa buna pt noi si nu-i aglomeratie +preturile sunt mai mici la cazare.
Suna fain ce zici de casute si clar o sa te bazai la anul daca ne decidem pt sud (fingers crossed).

Pai la anul traversati cu masinuta, treceti prin England frumusel, vizitati Luna si familia si apoi in Franta cu voi. Sau mai simplu, zburati direct acolo si inchiriati masina, dar nu e fun dom'le, si nu mai vezi Luna si progeniturile.

Mergi la inceput

Azi e zi tare faina la Dublin si asa as iesi la plimbare dar port o pereche de pantofi care ma jeneaza f tare . Dar tot ies la pranz sa mananc in parc.

La noi e Maritime festival de vineri pana luni inclusiv si e chiar langa blocul nostru asa ca adio bucatareala weekendul asta. O sa fie multe tarabe cu de toate plus cateva vapoare de vizitat, muzica, activitati pt copii, vreme buna sa fie ca avem ce face in jurul casei.
Daca va fi timp frumos planuim totusi si o vizita surpriza la zoo, cum luni e liber avem 3 zile la dispozitie sa ne facem de cap.

Poate maine merg cu fetele la un fel de teatru de papusi intr-un centru comercial ...daca au chef si rabdare sa stea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

haideti mai bine la o inghetata de vanilie mixata cu niste capsuni. si peste vreo 30 de minute, daca mai puteti, va dau si niste dulceata, tot de capsuni, ca-i sezon .
am facut curat prin frigider, ieri am cumparat de la piata 2 kile si am zis sa profit de ele acum, cat sunt inca bune .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Pai la anul traversati cu masinuta, treceti prin England frumusel, vizitati Luna si familia si apoi in Franta cu voi. Sau mai simplu, zburati direct acolo si inchiriati masina, dar nu e fun dom'le, si nu mai vezi Luna si progeniturile.

nu avem masina da uneori imi vine sa-i zic la al meu ca nu pe continent macar in Anglia sa ne mutam ca mi s-a acrit sa fiu la capatul lumii.
Oricum dupa cum va d lucrurile cred ca-s sanse mai mari sa ne intalnim in sudul Frantei decat in Anglia sau Irlanda

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:

Vai tu, slabatura, sa nasti asa usor copil asa mare la alea 30 kg ale tale, sa-ti fie rusine, treci la colt.

care 70?!.

Mergi la inceput

vivela, ai facut dulceatza?????????

Mergi la inceput