Strumfi de iulie-august 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 10
Vivela spune:
vio, sanatate multa la toti .
ceai de ceapa eu n-am facut niciodata, dar e bine de retinut. si eu stiam ca sunt bune pt tuse si cojile de nuca, dinasta am facut, nu e tocmai cel mai grozav ceai la gust, dar e rezonabil daca ii pui si miere.
georgi, multumesc de intentie, dar ulei de ricin nu iau nici daca ma taie in 2 sa scoata copilul de acolo. stiu ce poate , asa ca nu, multumesc. nici dr meu nu-mi recomanda, desi mi-a spus ca ar fi o metoda. cica exact asta iti lipseste in durerile facerii, sa alergi la buda din 5 in 5 minute. plus ca efectul nu se opreste imediat dupa ce nasti, deci proaspata lauza sa mai ai si problema asta...
mychy, nici metoda cu sexul nu e infailibila, se pare, dar mai insistam .
dar nu ma mai stresez, ma duc la o alta repriza de sopping cu al meu. daca o fi sa se intample, bine, daca nu, asta e, ma infiintez maine dimi la giulesti si gata.
pupici.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (39+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
mai eu nu stiu cat au luat fetele alea uleiul asta dar fina-mea a luat o lingura,la fel si prietena asta a mea..ce sa zic,eu n-am incercat ca nu a fost cazul dar eu si-asa stau pe wc pentru felul principal de doua ori pe zi minim asa ca n-as incerca in veci metoda asta..desi in ultimele 2 saptamani foloseam supozitor sa ies.
dana,am cules nucile,sunt deja la apa de 24 de ore...daaaaaaarrrr mi-am facut ferfelita pielea de pe maini,neagra si arsa de la iod...sooo mare grija,foloseste manusi din latex sau cele de vopsit dar cate doua perechi.
Vivela spune:
La multi ani, Ines Nicole, sa fii sanatoasa si sa ai viata plina de bucurii. Valen, sa va traiasca si sa va implineasca .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (39+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
monicabo spune:
La multi ani, Ines! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si norocoasa!
Vivela, deci pana azi nimic... atunci iti doresc pt maine o nastere super rapida si usoara! Sa fie totul bine!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Antoanela23 spune:
Buna noaptea, fetelor,
Valen, La Multi Ani pentru Ines. Felicitari, sa-ti traiasca fetele frumoasele si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.
Vivela, te-am admirat in poze, esti o burtica de revista. Nastere usoara.
Ce bine ca ai sarcina care-ti permite sa fii asa de activa.
Violeta, multa sanatate.
Mychy, ce mai faci?
Pupici la fete, somn usor si o saptamana frumoasa va doresc,
violetan spune:
Valen, am vazut ca fetele au fost pe faza, incepand cu vivela, asa ca nu ma las nici eu mai prejos, desi cu intarziere: La multi ani fericiti si sanatosi lui Ines si multa sanatate si voua sa va puteti bucura impreuna de toate varstele!
Neata, strumfarie! Coffe? Tea? Me? (ce penibila e intrebarea asta)
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Neata, strumfarie! Coffe? Tea? Me? |
neatza!
la multi ani! Ines ...sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!
....deci nicio veste de la vivela.......o fi la Giulesti deja????? o fi nascut de n-a zis de dimineata nik?
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
ddanagh spune:
Asadar si prin urmare nu nascu in weekend Vivela. asa ca punem fetitele la treaba Hai Vivela, Hai Vivela !!!!
La Multi Ani !!!! Ines Ia spune-ne cum ati sarbatorit?, ce tortulet ti-a facut mami?
Georgi si eu mi-am cules ieri nucile insa abia o sa le curat. Le-ai curatat asa sub apa? cum zice in reteta? si tot te-ai murdarit?
Daria aseara: "mami, uite, m-a futut u luj pa picioale mata male"
(adica mamaita ei scumpa a facut-o cu oja pe unghiile de la picioare dar a preluat mata male, asa-i trebuie dc asa s-a autointitulat in fata ei, cat despre facut Daria mea numai futut zice ).
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 23 + cu Eric Mihai
musso17 spune:
neatza
dana,nu le-am curatat asa caci am strans vreo 2kg si a durat vreo 2 ore sa le curatam si apometrele mele s-ar fi dat peste cap,dar nici cu manusi,le-am pus intr-un vas cu apa..insa clar trebuie folosite manusi..m-am frecat si cu piatra de calcaie,ce am facut?mi-am luat pielea.din 2kg mi-a iesit un borcan de 800..