Strumfi de iulie-august 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

da-i buna?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 23 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Daria aseara: "mami, uite, m-a futut u luj pa picioale mata male"

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI INES,sa cretsi mare ,sanatoasa si inteleapta!

Vivela, esti al Giulesti cu puiul in brate?

Dana, ce m-am distrat cu Daria

Georgiana, atata munca [ptr un borcan de dulceata, wow...eu daca imi pun mintea mananca juma' de borcan odara,este dulceata mea preferata.

Am avut un week-end plin, aglomerat( plaja, petrecere, gratar) si ....cu multi nervi, aseara am cedat nervos, am tras o portie de plans.
Cum gestionati voi situatiile de criza cum procedati in cazul in care copiii lovesc alti copii, va loveste pe voi ?
Nu stiu ce s-a intamplat, ca Luca ne-a declarat razboi ....a fost total impotriva noastra tot week-end-ul.
El este un copil extraordinar, fara crize, fara tipete si tranteli pe jos, fara violenta ...
Dar....m-a lovit incontinuu in acest week-end si ...m-a scuipa
Nimik nu s-a schimbat in comportamentul meu/nostru si nici atmosfera din casa.
Plus ca nu stiu ce sa mai fac...fuge de langa mine si nu se opreste ,nu se intoarce.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello girlies, am intrat doar repede sa vad daca Vivela e tot 2 in 1 (la oferta) si vad ca e, asa ca pot munci linistita.

La multi multi ani Ines sa cresti mare si sanatoasa si sa aduci numai fericire tie si parintilor tai!

Va pupesc ca iar am de munca la greu.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

pe 5 a fost si ziua lui Jadi!!! la multi ani! ..si mai vino si pe la noi.....macar sa ciocnesti o cupa de sampanie!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

da chiar a fost ziua lui Jadi, La Multi Ani!!!! Doamna mai lasati treaba si mai scrieti si pe aici de baieti. Se inteleg? cum sta treaba?

Lulu nu stiu ce sa-ti zic cum sa gestionezi situatia. Cred ca doar prin rabdare, explicatii date de n-spe ori chiar de par date la pereti si speranta ca va trece cand vor creste . Eu la concluzia asta am ajuns. Slava Domnului Daria nu a dat/da nici in noi nici in alti copii insa de vreo cateva saptamani tipa la noi de se inroseste. Cand vrea ceva si nu i se ofera parca o auzi cu mainile lipite de corp si capul in fata ridicat amenintator (ca o placa stricata): " Va dau la pulitie (politie), eeee, nu-..'telegi?" La inceput am ras ca-i haioasa (mare greseala), acum urla si mai tare.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Am uitat esentialul: Musso draga am terminat de curatat nucile. Au 3 kg cu coaja, cred ca a mai ramas ca juma de kg pe care-l arunc ca nu mai pot. Nu m-am murdarit pe maini deloc dar cat o veni apa... . L-am curatat sub jet de apa calduta (ca sub jet de apa rece mai riscam si alte treburi "cinstite") si cu manusi de vopsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Jadi! Hai mai baga si tu ceva despre frumosii tai ca n-ai mai zis nimic de ceva vreme.

Lulu zic si eu ca Dana, explicatii multe de ce nu e frumos sa bata/loveasca, eventual pus sa-si ceara scuze (la noi functioneaza, nu mereu dar functioneaza in ideea ca, neplacandu-i sa-si ceara scuze nu mai impinge asa des).

Si Adelise urla, de lovit mai rar, doar pe frate-su in rest mai impinge. Insa mi-a tot turuit gura cu explicatii ca vad ca de la o vreme intelege, adica daca ii explic pe intelesul ei de ce trebuie facut un anumit lucru il face. De ex ieri am fost la petrecerea prietenei ei ( a implinit 3 ani) si Adelise se juca cu papusa prietenei ei, iar prietena ei isi vroia papusa inapoi fiind preferata ei. Adelise nu dorea sa i-o dea insa am facut analogia "daca vine ea la tine si vrea sa se joace cu "girlie" (papusa ei favorita pe care nu o da nimanui) si tu ai vrea sa ti-o dea inapoi, da-i si tu papusa ei si apoi gasim noi alta papusa". Asa ca Adelise i-a dat-o, apoi i-am dat ei alta papusa. A inteles. Iar eu m-am mirat in sinea ei ca in sfarsit ne intelegem ca oamenii.

Dar iti ia ceva timp pana le pica fisa ca putem discuta ca oamenii, fara urlete si lovituri.

Dana ce dulce-i daria cu f... Mama imi povestea ca eu cand eram mica ziceam P in loc de F. Si cand o vedeam pe o vecina strigam cat ma tineau bosogii "tanti Pulicaaa..." (tanti Florica pe numele ei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI INES! Valen nu e gata tortul? hai ca noi pregatim petrecerea virtuala.
LA MULTI ANI DENI .
Cafera sa-ti traiasca jumatatea .
Vivela deci lasam majoretele pe saptamana viitoare. Zilele astea am strans la piept un pui mic (ieri a facut o saptamana) si m-am gandit la tine. Andra era topita dupa el.
Am vazut si pozele. Chiar esti sexoasa rau .
Dana dulce rau Daria .
Miky .
Lulu cand domnisoara mea are o iesire nervoasa o las la ea in camera (edit sa spun ca pedeapsa vine dupa ce ii explic frumos ca a gresit si ea continua cu tipetele; asta sa nu se inteleaga ca doar o iau de manecuta si o duc in camera). Nu ii mai vorbesc pana nu isi cere scuze. Sa vezi ce dulce e cand spune "cer ertare mami", dar in soapta sa nu o auda toata casa . La noi functioneaza.
Monica nu am apucat sa iti vad printesele, sper sa reusesc azi.

Mi-am lasat ieri puiutii la bunici. Andra chiar mi-a spus ca vrea sa ramana, nu are motive sa se intoarca cu noi caci nu trebuie sa mearga la birou . I-a placut mult la bunici. Sta doar afara, merge cu bicicleta, se joaca cu iepurasii (asa ii smotoceste).

Nico

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Dana ce dulce-i daria cu f... Mama imi povestea ca eu cand eram mica ziceam P in loc de F. Si cand o vedeam pe o vecina strigam cat ma tineau bosogii "tanti Pulicaaa..." (tanti Florica pe numele ei).

Si-ti raspundea?

Bag seama ca Vivela e pe la spital de nu da niciun semn. Doamne ajuta.

Mergi la inceput